LIVE
🏛️ LEGEND Siljo control record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Muaythai record held by Burak 2006 for 10 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Jakes Dragon
user bidibidim New Record! Magic Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

2016 Yılı Magazin Olayları

started by MagazinEL 02 January 2016 10-year-old topic 2.107 Replies 237.900
Tuba Ünsal boynundaki kolye yüzünden takipçilerinin tepkisinin tepkisini çekti. Kolyeyi hac olarak yorumlayanlar güzel oyuncuya Hristiyan mısın? sorusunu yöneltti.
Tolgahan Sayışman sevgilisi Almeda Abazi ile ayrılık iddialarını yalanladı.
Paramparça dizisinin setinde takındığı tavırlardan dolayı ilk olarak yapım şirketinin dava açacağı Nurgül Yeşilçaya şimdi de Erkan Petekkaya dava açmaya hazırlanıyor.
Pop müziğin efsane yorumcusu Nükhet Duru?nun da içinde yer aldığı ?Often? şarkısı, Youtube?da 153 milyon kez tıklandı.
Evinde tabancayla öldürülmüş halde bulunan Mezdekenin dansçılarından Aynur Kanburun ablası, Cinayeti işleyen evi bilen biri. Takip etmiş. Çöpü dışarı koyacağı saati bile biliyormuş dedi.
Konuk olduğu programda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu Nilgün Belgün, Kocam beni evli bir kadınla aldattı. Bunu da telesekreterden öğrendim dedi.
Geçtiğimiz aylarda sürpriz şekilde nişanlanan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, yakında nikah masasına oturacaklarının müjdesini verdiler.
Ali Ağaoğlunu sert sözlerle eleştiren Gülben Ergen, Eşlerinden birisini benim ortanca hanım diye tarif eden beyefendiye soruşturma açıldı mı? sorusunu yöneltti
Bir dönemin çocuk yıldızlarından Ibrahim Küçük, konuk olduğu programda Ibrahim Tatsese ağır suçlamalarda bulunarak Destekliyor gibi gözüküyor ama desteklemiyor dedi.
Beyaz Showun dün akşam yayınlanan bölümünde ekrana gelen Survivor skeci, konukları kahkahaya boğdu.
Ünlülerin akın ettiği ödül gecesinde En güzel cilt ödülünü alan Defne Samyeli, yaş konusunda hiç sıkıntı çekmediğini ve kendisini yirmili yaşlarda hissettiğini söyledi.
Mimar Selim Yuhay boşandıktan 2 yıl sonra eşyaları arasında notlar buldu, aldatıldığını öğrendi. Bunalıma giren Yuhay, eski eşi ve onun sevgilisine manevi tazminat davası açtı.
Bir döneme damgasını vuran dizinin oyucularından Cenk Torun, önceki gece eşi Nevin Ursavaş ile birlikte görüntülendi.
Evinde uğradığı saldırıda yaşamını yitiren Mezdeke grubunun dansçısı Aynur Kanburun cenazesinde konuşan Asena, Idam çıksın. Neden çıkarmıyorsunuz? diyerek isyan etti.
Bugün 40 yaşına giren ünlü oyuncu, Twitterdan fotoğrafını paylaşıp Insanın bazı şeyleri kendine yakıştırmadığı yaşlara girmiş bulunuyorum! yazdı.
Ünlü şovmen Okan Bayülgen, kendisini görüntüleyen gazetecilere hakaret yağdırdı.
Kenan Imirzalıoğlu ile Sinem Kobal, 1.5 ay önce de nişanlanmıştı. Imirzalıoğlu 14 Mayısta yapılacak düğünün bütün detayları için 800 bin TLye gözden çıkardı.
Murat Evginle düet yaptığı Kaderimsin adlı şarkının klibinde rol almak üzere sete gelen Gürmana, Yavuz Bingölün yakın koruması eşlik etti.
Sevilen oyuncu Gülnihal Demirin hayatını kaybettiği haberi Muğlayı karıştırdı.
Ünlü yazar Ahmet Ümit, senaryosunu yazdığı sinema filminde Türkiyenin üç sevilen erkek oyuncusunu bir araya getirmeyi planlıyor.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.