Trafiğe takılmamak için Kızılayın paralel caddesinden evlerine giden Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Ankaradaki patlama anını anlattı.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.896
Ankara?da 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını lanetleyen ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla terörü sert şekilde kınadı.
Ankarada kanlı saldırıyı sert sözlerle kınayan Nihat Doğan, patlamadan ötürü devleti suçlayanları eleştirerek Kan üzerinden siyaset yapan vampirlerin Allah belasını versin dedi.
ATVnin yeni dizisi Aile Işi, dizinin oyuncusu Füsun Demirelin açıklamalarına izleyicilerden gelen tepkiler üzerine bu hafta ekranlara gelmeyecek.
Istanbul Gelişim Üniversitesi?nin 5. Medya Ödülleri sahiplerini buldu.
Türk Müziğinin ölümsüz sesi Zeki Müren adına hazırlanan saygı albümüne dünyaca ünlü Ingiliz ses sanatçısı Adelein de destek vereceği iddia edildi.
Nurgül Yeşilçayın benim üzerimden reyting peşine düştüler demesi üzerine, Erkan Petekkaya açtı ağzını, yumdu gözünü.
Gerilla annesini oynamak istiyorum diyen Füsun Demirel, gelen tepkiler üzerine ATVdeki Aile Işi adlı dizinin kadrosundan çıkarıldı.
Başrolünde Meltem Miraloğlu?nun yer aldığı Sekerat Son, vizyon için gün saymaya başladı.
Dün gece yeni bölümüyle ekranlarda olması beklenen Survivor yarışması Kızılayda gerçekleşen terör saldırısı sebebiyle yayınlanmadı.
Verdiği röportajda Gerilla annesini oynamak istiyorum diyerek eleştiri oklarının hedefi olan oyuncu Füsun Demirelin Aslı Aydıntaşbaşın teyzesi olduğu ortaya çıktı.
Ünlü manken: Haç takmıyorum. Ayrıca herkesin dini imanı kendine. Bana laf edenler acaba benim kadar sure biliyorlar mı?
Söz yazarı ve bestekar Fatih Aydın, son şarkısı ?Masa?yı insanların birbirlerinden uzaklaştıklarını gördüğü için kaleme aldığını açıkladı.
Önceki akşam Nişantaşında iki arkadaşı ile kahve içip sohbet eden Sıla, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Esra Erolun sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında, gelin adayı yayını terk etmek isteyen damat adayının arkasından Ne olur gitme diyerek yalvardı.
Star Ana Haber spikeri Nazlı Çelik, TSKnın kahraman askerlerine moral vermek için bu kez Nusaybine gitti.
Brad Pittin havuzdan çıktıktan sonra üzerinde havlu varken mutfağa gitmesi ve peşine bakıcının da gelmesi Angelina Jolieyi çıldırttı. Güzel oyuncu bakıcının işine son verdi.
New Yorkta bir alışveriş merkezinde iç çamaşırlarını incelerken görüntülenen şarkıcı Courtney Love, tanınmamak için uğraştı ama başarılı olamadı.
Meryem Uzerlinin sevgilisi Alp Özcan, Annemin Yarasındaki öpüşme sahnelerini kıskandığı iddia edildi.
Beste Haravon, merhum babası usta şarkıcı Kayahanın kendisinden mal kaçırdığını iddia ederek Ipek Açarın üstüne kayıtlı Acarkentteki ev için tapu iptali ve tescil davası açtı.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.