Saba Tümer, programına katılan ünlü isimler ile akşam yemeği yedi. Mekan çıkışı magazin basını ile karşılaşan güzel sunucu, muhabirlerin sorularına yanıtladı.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.910
Tiyatro oyunları başta olmak üzere rol aldığı komedi filmleri ve dizilerle kaleyi içten fetheden başarılı oyuncu Zafer Algöz, bilinmeyenlerini anlattı.
Set arkasında karate hareketi yaparken çekilen fotoğrafını paylaşan güzel sunucu Burcu Esmersoy, vücudunun esnekliğiyle Victoria Beckhama rakip oldu.
Ali Ağaoğlunun ortanca hanımı Ayten Alpar: Çocuk sahibi olmak istiyordum, sperm bankasından alabilirdim, çocuğu Aliden yaptım.
Izdivaç programında talibini arayan gelin adayı Solmaz, kendisi için gelen talibine Kalbini durdururum diyerek aniden piste fırlayıp mini eteğiyle dans etti.
Panamalı hukuk firmasına ait belgeler sızdırıldı. Putinin milyarca dolarlık mali akışı ortaya çıktı. Bu skandal sonrası Rus liderin genç model sevgilisi yeniden gündemde...
Yaban hayattaki performansıyla göz dolduran ve hayvanlarla kurduğu empati sayesinde vahşi doğayla yakınlaşan Avfest Dergisi Sorumlu Yazı Işleri Müdürü Tuna Güzelyurt, hastane çıkışında görüldü.
Gwen Stefani, ilginç kıyafet seçimiyle ilgi odağı oldu. Ünlü şarkıcı arı transparan bluzunun altına renkli, asimetrik bir etek tercih etti.
Güzel oyuncu Wilma Elles, Türk vatandaşlığına başvuru yaparak Türkiye Cumhuriyeti kimliğini aldı.
Hülya Avşarla tenis maçı yapan Sinan Akçıl, Ebru Şallı ile ayrılık sorularına Üzüldüğüm geçen giden yıllar değil, kiminle harcayıp geçirdiğim sözlerini içeren şarkıyla yanıt verdi.
Genç bir izleyiciden gelen Ölen kişi toprağa gömüldüğünü görür mü? sorusunu yanıtlayan Nihat Hatipoğlu, Herkes gittikten sonra ölenin kendisi olduğunu anlayacaktır dedi.
Ünlü şarkıcı Harry Styles, aylarca aşk yaşadığı Megan Smithi ünlü model Kendall Jenner ile aldatmış. Konuyla ilgili sessizliğini bozan güzel hostes Bana küstahça yalan söyledi dedi.
Muhterem Nur, yeni albümündeki iki şarkısını Müslüm Gürsese ithaf ettiğini söyleyen Can için Bir gün bile Müslümü anma gününe katılmadı. Yazıklar olsun, yazık diye çıkıştı.
Ölü Ozanlar Derneği oyununun galasında görüntülenen Öykü German, fihristinde Yavuz olarak kayıtlı olan eşine Hiç konuşmadım, ama çok sıkıştırdılar diye mesaj attı.
Beren Saatin vergi ödemeleri için değişik tarihlerde gönderdiği 78 bin 885 lira parayı alarak vergi dairesine yatırmayan muhasebecisi Muharrem Araz, 1 yıl 3 ay hapse mahkum edildi.
Azeri vatandaşların sosyal medyada birbirlerine yönelik sert sözlerini eleştiren Xatirə Islam, Belkide Ermeniler bu yazılanları okuyup gülüyordur dedi.
En son Güneşin Kızları dizisinde oynayan Tolga Sarıtaş, bir çay markasının reklamında oynadı. Sevilen oyuncu reklam filminden 500 bin TL kazandı.
Ortaya çıkmasının ardından dünyayı sarsan ve devlet başkanları başta olmak üzere pek çok önemli ismi etkisi altına alan Panama Papers olayı Aliyevin kızlarına da uzandı.
Geçen yıl aşk yaşamaya başlayan ve evlenecekleri iddia edilen Idil Fırat ile oyuncu Engin Öztürk ayrıldı.
Sezonun son komedi filmi ?Küçük Esnaf?a, sinemaseverlerin yanı sıra sanat ve cemiyet dünyasından da ilgi büyüktübSenaryosunu Ibrahim Büyükak ve Zeynep Koçak?ın kaleme aldığı, Bedran Güzel?in yönettiği ?Küçük Esnaf?ın gösterimine anahtar şeklindeki kartlarıyla giren davetliler, kahkaha dolu bir gece yaşadılar.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.