ya denizindibinden şüphelerim var. hiç oyunlarda görmedim ama olsun 1 kişi 1 kişidir, dediğin gibi onlar güçlü. bide forumlarlada ilgilenmiolar. nese biz hallederis
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Yaparmısın Yapamazmısın Oyunu
started by sessiz_firtina
03 October 2006
20-year-old topic
136 Replies
62.819
tamam oyun _delisi dediğin gibi olsun ben gidem azcık rekor kıram barii
haa bu arada şu yazılı resimli imzaları nasıl yapıyonuz yaa sana ne vaat etsem bana öğretirsinn
haa bu arada şu yazılı resimli imzaları nasıl yapıyonuz yaa sana ne vaat etsem bana öğretirsinn
bak yaa kimin isteğini kime yaptırıyon sen
fatih.hat sana 1000 ytl vercem ben taktım bu pankart olayına yanında bende gelcem ama uzağında durcam yaparmısın yapmazmısın

fatih.hat sana 1000 ytl vercem ben taktım bu pankart olayına yanında bende gelcem ama uzağında durcam yaparmısın yapmazmısın
fatih.hat sakınnn sakın.. sakın diyorumm.. ha yok kabul ediyorsan, mesaj sayını , puanlarını bana bırak öle gitt olarmıı
gitme vakti geldi oyun delisi.maalesef çılgın oyuncunun isteğini kabul ettim.
hakkınızı helal edin arkadaşlar.eğer ölürsem mirasımı açıklıyorum.çılgın oyuncudan gelecek 1000 ytl yi fakire fukaraya dağıtın.forum puanımı sahara,
oyun puanımı oyun delisine bırakıyorum.beni unutmayın.
mezarıma sunlar yazılsın istiyorum:
ne şehittir ne gazi
b.. yoluna gitti niyazi
hakkınızı helal edin arkadaşlar.eğer ölürsem mirasımı açıklıyorum.çılgın oyuncudan gelecek 1000 ytl yi fakire fukaraya dağıtın.forum puanımı sahara,
oyun puanımı oyun delisine bırakıyorum.beni unutmayın.
mezarıma sunlar yazılsın istiyorum:
ne şehittir ne gazi
b.. yoluna gitti niyazi
oleyy en sonunda kabul ettirdim yaa başını dik tut fatih.hat galatasaray camiası seni gururla anacaktırr ama şunuda anladımki senin içinde bi aslan yatıyomuşta senin haberin yok kutlarım seni

oyun_delisi wrote:ya denizindibinden şüphelerim var. hiç oyunlarda görmedim ama olsun 1 kişi 1 kişidir, dediğin gibi onlar güçlü. bide forumlarlada ilgilenmiolar. nese biz hallederis
ya oyun_delisi benim size ne ettiğim var da benden şüpeleniyosun, ben bi köşede uslu uslu oturuyorum, foruma katkıda bulunmaya çalışıyorum, ha oyunlarda göremiyorum diyosun ona gelincede şeyy ezip geçiyosunuz beni, bende forumda hayatta kalmaya çalışıyorum

denizindibi benim kadar oyunlarda ezlip gecilen olmasın ama pes etmiyorum hatta kırdığım rekorlardan sana bile armağan ettiğim oldu ama sen görmedin
şimdi sana 100 ytl versem 3 tane oyun rekoru kırarmısın benim için

şimdi sana 100 ytl versem 3 tane oyun rekoru kırarmısın benim için
havalı oyunlarda hırs yapsam tüm rekorları kırarım ama sıkılıyorum bide spor ve yarış oyunları ordada kırarım fakat diğerlerini beceremiyom
sabırsızım biraz ben

sabırsızım biraz ben
bak yine sorum yok yawwwwwwww
alttaki sana hiç para vermesem bana bir çay daha alırmısın.çünkü param olda kendim alıcam
alttaki sana hiç para vermesem bana bir çay daha alırmısın.çünkü param olda kendim alıcam
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
calışırım kızz ama o benim yüzüme bakarmı onu bilemem
attaki sana 100 ytl versem benim blog la ilgilenirmisin sözde editörüm var ama nerdeeeeeeeeeeeee

attaki sana 100 ytl versem benim blog la ilgilenirmisin sözde editörüm var ama nerdeeeeeeeeeeeee

denizindibi wrote:
sahi kategori nasıl ekleniyodu![]()
![]()
![]()
çok güzel şahane bi soru hayran kaldım soruna ne cevap verecem bilemiyorum kal geldi
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.