LIVE
🏛️ LEGEND If I Were a Scarecrow record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Ball Shooting record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Yaparmısın Yapamazmısın Oyunu

started by sessiz_firtina 03 October 2006 20-year-old topic 136 Replies 62.819
ya denizindibinden şüphelerim var. hiç oyunlarda görmedim ama olsun 1 kişi 1 kişidir, dediğin gibi onlar güçlü. bide forumlarlada ilgilenmiolar. nese biz hallederis

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
tamam oyun _delisi dediğin gibi olsun ben gidem azcık rekor kıram barii :twisted:

haa bu arada şu yazılı resimli imzaları nasıl yapıyonuz yaa sana ne vaat etsem bana öğretirsinn :lol:
istek kısmına cevabını yazdım.şimdi kadıköyde en büyük galatasaray pankartı acmanı istiyorum :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
bak yaa kimin isteğini kime yaptırıyon sen :lol:
fatih.hat sana 1000 ytl vercem ben taktım bu pankart olayına yanında bende gelcem ama uzağında durcam yaparmısın yapmazmısın :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fatih.hat sakınnn sakın.. sakın diyorumm.. ha yok kabul ediyorsan, mesaj sayını , puanlarını bana bırak öle gitt olarmıı

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
gitme vakti geldi oyun delisi.maalesef çılgın oyuncunun isteğini kabul ettim.
hakkınızı helal edin arkadaşlar.eğer ölürsem mirasımı açıklıyorum.çılgın oyuncudan gelecek 1000 ytl yi fakire fukaraya dağıtın.forum puanımı sahara,
oyun puanımı oyun delisine bırakıyorum.beni unutmayın.
mezarıma sunlar yazılsın istiyorum:

ne şehittir ne gazi
b.. yoluna gitti niyazi
No Mercyyyyyyyyyyy
oleyy en sonunda kabul ettirdim yaa başını dik tut fatih.hat galatasaray camiası seni gururla anacaktırr ama şunuda anladımki senin içinde bi aslan yatıyomuşta senin haberin yok kutlarım seni :thumbright: :clap: :clap:
hee buldun saf çocuğu yolla ölüme.tamam öyle olsun. :cry: :cry:
No Mercyyyyyyyyyyy
oyun_delisi wrote:ya denizindibinden şüphelerim var. hiç oyunlarda görmedim ama olsun 1 kişi 1 kişidir, dediğin gibi onlar güçlü. bide forumlarlada ilgilenmiolar. nese biz hallederis

ya oyun_delisi benim size ne ettiğim var da benden şüpeleniyosun, ben bi köşede uslu uslu oturuyorum, foruma katkıda bulunmaya çalışıyorum, ha oyunlarda göremiyorum diyosun ona gelincede şeyy ezip geçiyosunuz beni, bende forumda hayatta kalmaya çalışıyorum :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
denizindibi benim kadar oyunlarda ezlip gecilen olmasın ama pes etmiyorum hatta kırdığım rekorlardan sana bile armağan ettiğim oldu ama sen görmedin :(
şimdi sana 100 ytl versem 3 tane oyun rekoru kırarmısın benim için :lol: :lol:

sen istersinde yapmazmıyım :lol:

peki ben sana 100 bin ytl versem kıramadığım rekorlarda bana yardım eder misin :D
havalı oyunlarda hırs yapsam tüm rekorları kırarım ama sıkılıyorum bide spor ve yarış oyunları ordada kırarım fakat diğerlerini beceremiyom
sabırsızım biraz ben 8) :lol:
bak yine sorum yok yawwwwwwww :evil: :)

alttaki sana hiç para vermesem bana bir çay daha alırmısın.çünkü param olda kendim alıcam :cry:
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...

alırım tabiiki

peki sana 1.000 ytl versem fifi'nin yüzüne bakarak çalışırmısın :twisted:
calışırım kızz ama o benim yüzüme bakarmı onu bilemem :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

attaki sana 100 ytl versem benim blog la ilgilenirmisin sözde editörüm var ama nerdeeeeeeeeeeeee :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
offf crazy yaa ne desen haklısın blog la hiç ilgilenemedim ama söz editörlüğüm ne gerektiriyosa artık vazifeme başlıcam :lol2:

sahi kategori nasıl ekleniyodu :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
denizindibi wrote:

sahi kategori nasıl ekleniyodu :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

çok güzel şahane bi soru hayran kaldım soruna ne cevap verecem bilemiyorum kal geldi :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.