LIVE
🏛️ LEGEND Kill Mosquito record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Dice Puzzle record held by fahri for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Yıldıray, Beşiktaş'a mı geliyor?

started by Fachmann 05 January 2009 17-year-old topic 1 Replies 1.558
Yıldıray, Beşiktaş'a mı geliyor?
Siyah-beyazlılar, Denizli'nin ısrarla istediği milli oyuncuyu Stuttgart'tan kiralayacak. Transferin bitmesi an meselesi.
Transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta, Yıldıray Baştürk ısrarı sürüyor. Mustafa Denizli'nin takımında görmek istediği Baştürk'ün Stuttgart'tan sezon sonuna kadar kiralanacağı belirtildi. Bu sezon Alman ekibinde fazla forma şansı bulamayan yıldız oyuncunun teknik direktör Babbel ile arası iyi degil.

4 DEFA OYNADI

Bu sezon Stuttgart formasını toplam 4 defa giyen Yıldıray, henüz golle tanışamadı. Tecrübeli futbolcunun kariyerini canlandırmak istediği ve Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı belirtildi. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin ise Beşiktaş yönetiminden, bu transferin hafta içinde bir an önce bitirilmesini istiyor.
fachmann'dan saygilar
Ezan bana huzur veriyor
Evinin bir caminin yanında olduğunu söyleyen Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kewell, "Ezan bana huzur veriyor" dedi.

Evinin bir camiinin yanında olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Bütün camileri nefes kesici buluyorum. Ezan sesi bana huzur veriyor. Dua etmek beni sakinleştiriyor" dedi.

Evinin yanında bir cami olduğunu belirten Kewell, "Ezan sesiyle huzur buluyorum. Çok etkileyici mimarileri var" dedi. Ailesinin Türkiye'ye alıştığını belirten yıldız oyuncu, oğlunun en çok çayı sevdiğini söyledi.

TARAFTARLARIMIZ MÜTHIŞ

G.Saray taraftarının çok etkileyici bir yanının olduğunu belirten Kewell, "Liverpool ile karşılaştıramayız. Bizim taraftarımızda adanmışlık var. Almanya'da 62 bin kişilik statta 40 bin taraftar bizi destekledi. Avrupa'nın her yerinden bizi desteklemeye geldiler. O anı unutamam" dedi.

SÜPER LIG KALITELI

Tecrübeli yıldız, "Avrupa'da Premier Lig, Ispanya La Liga ve Italya Serie A'dan sonra en çok tercih edilebilecek lig Türkiye. Burada da Premier Lig gibi, futbol sert ve hızlı oynanıyor" ifadelerini kullandı. - takvim
fachmann'dan saygilar
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.