Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Beklenen..
started by BIDIBIDI
28 September 2006
20-year-old topic
14 Replies
14.377
ya süper süper süper
klavyene sağlık
harika ya
birden aşık olmak geldi içimden
sınırsızca
doyumsuzca
engelsizce

klavyene sağlık
harika ya
birden aşık olmak geldi içimden
sınırsızca
doyumsuzca
engelsizce

rica ederim.. içimizde küllenen bu duyguları, yeniden yakıp gitmek arzusundayım..
Sevelim, sevilelim, aşka küsmek olmaz..
Beklemeyelim, bekletmeyelim..
Beğendiğinize sendim.
Sevelim, sevilelim, aşka küsmek olmaz..
Beklemeyelim, bekletmeyelim..
Beğendiğinize sendim.
ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş. bu şiiri severim. birine vermiş olduğum bi cevptı bu...
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
siyahbeyaz wrote:bu şiiri severim. birine vermiş olduğum bi cevptı bu...peki cevabınız ilk kıtası mı yoksa 2. kıtası mıydı?
Son kıtası.... Yokluğu varlığından daha iyiydi ve artık gelmesi bi işe yaramazdı....
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
arka plandaki resmi özellikle seçtim...
bu şiiri kafesin üstünde duran, her an uçmaya hazır bi kuş söylüyor..
sen diyosun ki yani, ben o kuşum..
son kıtada o kuş diyo ki,
Geçtiii, geçti istemem gelmeni,
yokluğunda buldum seni..
bırakkk bırak vehmimde gölgeni..
gelme artık neye yarar...
ve uçup uzak diyarlara gidiyor..
PEKi YA ÖBÜRÜ
bu şiiri kafesin üstünde duran, her an uçmaya hazır bi kuş söylüyor..
sen diyosun ki yani, ben o kuşum..
son kıtada o kuş diyo ki,
yokluğunda buldum seni..
ve uçup uzak diyarlara gidiyor..
PEKi YA ÖBÜRÜ
öyle değil işte... anlatması çok uzun ama kısadan hisse şöyle diyim... bazen sebepsiz gidenlerin dönüşünü beklersin dönerler ama bi sebepsiz gidiş daha olur... bu böyle devam eder artık dönüşler sevinçten çok acaba ne zaman gidicek dedirtir...ve içinde bi şeyler eksilir.... her geliş giliş bi parçanı alır ve keşke demeye başlarsın... keşke hiç başlamasaydım ...ben bunları demek istemedim...aksine her zaman teşekkür ettim hala minnettarım bana aşkın sevginin özlem duymanın ve ayrılık acısının ne demek olduğunu öğrettiği için... Zaten O da gelmemesi gereken bi zamnda gelmeye çalıştı.. inan bana onun için gitmek kolaydı... ne de kısa oldu ama
:)
siyahbeyaz wrote:aksine her zaman teşekkür ettim hala minnettarım bana aşkın sevginin özlem duymanın ve ayrılık acısının ne demek olduğunu öğrettiği için...aşk.. o denize ikisininde batmasıdır...
dikkat et, ikisininde uçması demiyorum..
IKISININDE BATMASIDIR AYNI DENIZDE...
ya öğreten eksik öğretmiş ya öğrenen eksik öğrenmiş...
özlem her gittiğinde yolunu hasretle beklemek değil midir..
sevgi her gittiğinde bir şeyler koparmak yerine, kor gibi bir yangın değil midir yüreğinde?
sonuç bak ortada..
sen yukarda gökyüzünde , o yerin bilmem kaç kat dibinde..
Bunu yaşamadan benim yerimde olmadan anlayamassın... Ben elimden geleni yaptım ama biri hep gitmek için çaba sarf ederse git ve gelme demekten başka bi şey diyemem....
DO?RU..
sen sağdaki kuş yerinde yaşamışssın hayatı,
ben soldaki..
ne siz anlarsınız benim dilimden ne ben sizinkinden..
sen sağdaki kuş yerinde yaşamışssın hayatı,
ben soldaki..
ne siz anlarsınız benim dilimden ne ben sizinkinden..
gidişten gidişe fark vardır...
eğer gelmiyeceğini gelince tekrar gidiceğini biliyosan... ve bu artık ağır gelmeye başladıysa yokluğunda onnu düşünmek hayal etmek ve böyle sevmek daha az acı veriyor varlığın da yaptıkları içini acıtıyor ve sevginiz nefrete dönüşmeye başlıyorsa ve acısını ister istemez başkalarından çıkartmaya başlıyorsanız git demek daha iyi... eğer giden acı çekecekse ya hiç gitmez ya yanında götürür yada yokluğunu aratmaz... keşke anlatmak kolay olsa ama değil işte
bu saatte bu fon müziğiyle bu konuşma olmadı
zaten sigarada içemiyom

eğer gelmiyeceğini gelince tekrar gidiceğini biliyosan... ve bu artık ağır gelmeye başladıysa yokluğunda onnu düşünmek hayal etmek ve böyle sevmek daha az acı veriyor varlığın da yaptıkları içini acıtıyor ve sevginiz nefrete dönüşmeye başlıyorsa ve acısını ister istemez başkalarından çıkartmaya başlıyorsanız git demek daha iyi... eğer giden acı çekecekse ya hiç gitmez ya yanında götürür yada yokluğunu aratmaz... keşke anlatmak kolay olsa ama değil işte
bu saatte bu fon müziğiyle bu konuşma olmadı
zaten sigarada içemiyom
yokluğunda buldum seni..
özellikle bu kıta çok güsel emeğine sağlık bıdıbıdı...
yokluğunda buldum seni..
özellikle bu kıta çok güsel emeğine sağlık bıdıbıdı...

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

çok çok çok güzel olmuş bıdıbıdı.elinr yüregine klavyene saglık...
SÜPERRRRRRR
SÜPERRRRRRR
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archivedAMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.