Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
EN SON NE ZAMAN ÖZÜR DILEDIN?
started by ser_sew
30 December 2008
17-year-old topic
21 Replies
16.820
hata yapıpta özür dilemenin nesi eğlenceli denizindibi anlayamadım sen demekki bunlardan hoşlanıyorsun bence çok ama çoooooooooook saçma eğlenceli olsun diye hata yapan bi insan olarak ilk seni duydum bende hatalar yaptım özürde diledim ama hiçbi zaman bununla eğlenemedim insan hatalarından ders alır eğlenmez

bey_mer wrote:hata yapıpta özür dilemenin nesi eğlenceli denizindibi anlayamadım sen demekki bunlardan hoşlanıyorsun bence çok ama çoooooooooook saçma eğlenceli olsun diye hata yapan bi insan olarak ilk seni duydum bende hatalar yaptım özürde diledim ama hiçbi zaman bununla eğlenemedim insan hatalarından ders alır eğlenmez![]()
![]()
bey_mer bu konu oyun oynıyalımmı bölümüne acılmış olduğu için sadece oyun gözüyle bakılır ve denizindibi bence orda oyun gözüyle baktığı için o yorumu yapmışş fakat cevap arıyoruma bu konu acılsaydı inan şuan bende ciddi düşünürdüm ama bende denizindibine katılıyorum hata yapmanında bazen eğlenceli yanları oluyor
dün bizzat aşkımdan diledimmm
:D:D 

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
ser_sew wrote:hata yapmanın ne gibi eğlencesi oluyor çok merak ettim bana neresinin eğlenceli olduğunu söyleyin bende eğlenceli bulursam belki denerim ...........................................
ser sew birbirlerinin arkasından demediği lafı bırakmayıp sonrada hiç bişey yokmuş gibi birbirlerine bakanları görünce
onların yanında benim yaptığım hatalar bana eğlenceli geliyo
denizindibi madembunları biliyosun uyarıcana neden dalga geçiyosun ben anlayamadım bu arada crazy ortaya bi laf atıyosan açıklamasınıda yapmalısın sen kimsenin arkasından atıpta suratına bakmadınmı? yapmayın allah aşkına yaaa bınların bu konuyla alakası ne şimdi?birbirinin arkasından kim atmıyoki bu devirde
ya ben burdaki konuya son olarak bi acıklama getirmek istedim
ben buraya yani bıdıbıdıya eğlenmek, bişeyler öğrenmek , için girdim ve cok güzel dostluklar edindim (denizindibi,betül 42, tatlı cadı, fatih hat gibi vs) kimseye laf söylemek yada gönderme yapmak gibi niyetimde olmadı böyle anlaşıldıysamda herkezden özür dilerim yanlış anlamışlar beni
not: bu konuya yazılan msjları okumama kararı aldım
ben buraya yani bıdıbıdıya eğlenmek, bişeyler öğrenmek , için girdim ve cok güzel dostluklar edindim (denizindibi,betül 42, tatlı cadı, fatih hat gibi vs) kimseye laf söylemek yada gönderme yapmak gibi niyetimde olmadı böyle anlaşıldıysamda herkezden özür dilerim yanlış anlamışlar beni
not: bu konuya yazılan msjları okumama kararı aldım
hergün bütün hocalardan özür diliyorum
en son lıse yıllarındayken ozur dılemıstım uzun zaman olmus yaa ozur dılemeyelı ozur dılıcek bırılerını mı bulsam napsamm

DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.