+bu amca niye ağzını açıp dişlerini gösteriyo ehehue ne komik hihihi
+ehehue bu abla kollarını ellerini niye böyle şebek gibi oynatıyo?
+hişş bu adam niye annemin poposunu elliyo ya bıraksana annemi o benim.
+dur bi ağlıyım da annem yanıma gelsin, kardeş istemiyorum.
+yine mi ıspanak! kusayım da görün gününüzü!!
+ay bu amca beni çok sıkıyo öghhh oh gördün mü hehe git temizle bakalım şimdi!
+bu fıstık gibi kız da kim böle? şirin şirin güleyim de beni kucağına alsın!
- agidik gubidik. hanimiş agu bugu bigi. oy oy oy, ay ay ay.*
*ne diyosun, ne diyosun ya.*
"ulan ilgi istiyorum diye ağlayacağım ama yine dayayacaklar memeyi ağzıma, korkudan ağlayamıyorum. ona meme buna meme dana gibi oldum daha 2 ayda, nası verecem ileride bu kiloları bilmyorum valla. hah buyur işte, "saati geldi" diye başlıyoruz yine. oyuncak alın lan bana edeyim memenize. gump. "
"almayın kucağınıza ulan almayın, etiketi batıyo bu üstümdeki nesnenin. sonra ağlayınca kucak arsızı diyorsunuz. efendi efendi yatıyorum işte ne zorunuz var. lan alma lan elin kırılsın, lan alma lan almaaaa aaaa eeeee ğüüüüvvveeee"
"14 ay olmuş daha hala 'bigi bigi bık bık bık', ulan karşımda iki kelime edin de biz de konuşmayı öğrenelim. bi de ona buna 'bizimki daha konuşmuyo' diyorsunuz utanmadan. ne duysam tekrarlıyorum işte de sizin 'gıbık'dan başka bi bok dediğiniz yok ki. ne demek olduğunu daha anlamadım ama yine de öyle olsun, maymun suratlılar sizi. "
-heyy bebek, nasılsın bakalım bu akşam?
-??! (kim bu hergele??)
-çok güzelsin, sana bir içki ısmarlayım mı, ne dersin, viski??
-teşekkür ederim, gerekmez (gerizekalı!!)
-aaa, nazı bırak hadi, küçük bir içki ile birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı buluruz..
-tanışmak istemiyorum (bas git ya)
-neyse, şansımız tutmadı bakıyorum, yine de iyi akşamlar dilerim hanımefendi..
-(cehenneme kadar yolun var)
parantez içindekiler bebeklerin akıllarından geçenlere birer örnektir..
+ehehue bu abla kollarını ellerini niye böyle şebek gibi oynatıyo?
+hişş bu adam niye annemin poposunu elliyo ya bıraksana annemi o benim.
+dur bi ağlıyım da annem yanıma gelsin, kardeş istemiyorum.
+yine mi ıspanak! kusayım da görün gününüzü!!
+ay bu amca beni çok sıkıyo öghhh oh gördün mü hehe git temizle bakalım şimdi!
+bu fıstık gibi kız da kim böle? şirin şirin güleyim de beni kucağına alsın!
- agidik gubidik. hanimiş agu bugu bigi. oy oy oy, ay ay ay.*
*ne diyosun, ne diyosun ya.*
"ulan ilgi istiyorum diye ağlayacağım ama yine dayayacaklar memeyi ağzıma, korkudan ağlayamıyorum. ona meme buna meme dana gibi oldum daha 2 ayda, nası verecem ileride bu kiloları bilmyorum valla. hah buyur işte, "saati geldi" diye başlıyoruz yine. oyuncak alın lan bana edeyim memenize. gump. "
"almayın kucağınıza ulan almayın, etiketi batıyo bu üstümdeki nesnenin. sonra ağlayınca kucak arsızı diyorsunuz. efendi efendi yatıyorum işte ne zorunuz var. lan alma lan elin kırılsın, lan alma lan almaaaa aaaa eeeee ğüüüüvvveeee"
"14 ay olmuş daha hala 'bigi bigi bık bık bık', ulan karşımda iki kelime edin de biz de konuşmayı öğrenelim. bi de ona buna 'bizimki daha konuşmuyo' diyorsunuz utanmadan. ne duysam tekrarlıyorum işte de sizin 'gıbık'dan başka bi bok dediğiniz yok ki. ne demek olduğunu daha anlamadım ama yine de öyle olsun, maymun suratlılar sizi. "
-heyy bebek, nasılsın bakalım bu akşam?
-??! (kim bu hergele??)
-çok güzelsin, sana bir içki ısmarlayım mı, ne dersin, viski??
-teşekkür ederim, gerekmez (gerizekalı!!)
-aaa, nazı bırak hadi, küçük bir içki ile birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı buluruz..
-tanışmak istemiyorum (bas git ya)
-neyse, şansımız tutmadı bakıyorum, yine de iyi akşamlar dilerim hanımefendi..
-(cehenneme kadar yolun var)
parantez içindekiler bebeklerin akıllarından geçenlere birer örnektir..