LIVE
🏛️ LEGEND Game in the Office record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Create Line record held by gülen for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Derbinin kralı Yine Fener

started by tatlı cadı 29 November 2008 17-year-old topic 11 Replies 6.502
GOL... 11. dakika. Fenerbahçe golü Selçuk ile buldu. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Alex ceza sahasına kesti. Selçuk savunmanın arasından iyi yükselerek kafayı vurdu. Meşin yuvarlak boşa çıkan Rüştü'nün bakışları arasında Beşiktaş ağlarıyla buluştu

GOL... 21. dakika. Beşiktaş beraberlik golünü Nobre ile buldu. Rüştü'nun uzun degajını Delgado soldan bindiren Ekrem'e bıraktı. Ekrem süratle ceza sahasına sokulup yerden ön direğe pasını bıraktı. Nobre topu gelişine tek vuruşla direğin dibinden ağları havalandırdı

GOL... 27. dakika. Fenerbahçe 2. golünü Güiza ile buldu. Beşiktaş savunmasında inanılmaz hata. Volkan'ın uzun kullandığı degajı herkes birbirine bıraktı. Güiza pozisyon yokken bir anda ceza sahası önünde buluştuğu meşin yuvarlağı harika bir aşırtma vuruşla köşeden Rüştü'nün bakışları arasında ağlara bıraktı
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
yaw durun hemen kral yapmayın feneri :lol2: :lol2:

yinede tbrkler :mrgreen: :mrgreen:
:?: :!: :?: crazy player hatırltrm 1911den bahsediosnn.... biz su an 2009a qirmek üzereizzz....
bi maç aldınız diye sevgili fenerliler yine havalara girdiniz allah yardıncınız olsunn :lol: tuuce mühim olan zaman değil bence skor sen ona bak canım benim gerçi yıllaaar geçmesine rağmen fenerde bi değişiklik yok ama neysee! :!: :roll: :roll:
tuuce wrote::?: :!: :?: crazy player hatırltrm 1911den bahsediosnn.... biz su an 2009a qirmek üzereizzz....

tuuce fener bi 6.0 yendi gs yi hala hatırlatıyo bende böyle bi skor buldumki belki 6.0 unutulur diye ama gercekten ya 11 kişi olsaymışızz :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ben artık bu konuda yorum yapmıyorum ne feneri ne gs yi crazy ve efemir sizinle kesinlikle konuşmayacağım
ben şimdi ne dedim yaaaaa sen böyle yazıyosun :?: :twisted: :twisted:
haydaa ben naptım :(
ben çıkıyorum ve cevap vermek istemiyorum :bidibidi_msn10: :bidibidi_msn10: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12:
pekii sen bilirsin iyi geceler bey_mer :ciao: :ciao:
sizin allah cezanızı vermesin imi asıl ben çıkıyom artık olmıycam siz şaka yaparken iyi dimi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :bidibidi_msn41:
:bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: kandırdım kandırdım nasılda ciddiye aldın ama peki iyi geceler bey_merr :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.