LIVE
🏛️ LEGEND Cross Fire record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Metroid record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Fun Buttons
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

denizindibi üyemizin evini ziyarete gittik :)

started by cr@zy 18 November 2008 17-year-old topic 13 Replies 6.767
adminimiz ve ben denizindibi üyemizin evine ziyarete gitmeye karar verdik vermez olaydık :mrgreen: daha yolun başında gariplikler başlamıştı. bir tabela vardı evet ama birşey yazmıyordu :roll:

yolda şaşırtıcı tabelalar olsada kararlıydık gitmeye :?

zorlu şartlara rağmen yolumuzdan dönmedik tam gaz devam ettik :mrgreen:

tam yaklaştık derken garip bi hesap cıktı karşımıza bi anlam veremedik tabi ama denizindibi'nin köyü olduğunu düşünüp normal karşıladık :mrgreen:

sonunda denizindibi'nin oturduğu apartmanı bulduk. o an sevinçten havalara uçmak üzereydik ama yine bi gariplik olabileceğini düşünüp uçmadık :mrgreen:

denizindibi'nin evinde bi terslik olduğu her halinden belliydi :shocked2:

arabayı park etmek için uygun bi yer bulduk ama sonucuna katlanmak zorunda kalarak :mad2:

apartmanın önüne geldik zili olmadığını düşünürken şükürki apartmanın kapısı acıkmış.. içeri girdik denizindibi'nin ismini bulup zile basabilirdik artık :smile3:

karşımıza yine anlamsız bir hesap cıktı. kaçıncı katta oturuyo bu kız yaa :? e bizde yabancı olduğumnuzdan söyleneni yaptık önce 24 e cıktık sonra üç kat aşşağı indik artık denizindibi'nin evini bulmuştuk :bouncy:

kapıyı acıp içeri girdik misafirperver olduğunu bildiğimiz denizindibi bizi salona davet etti

ben ellerimi yıkamak için gittiğim banyoda çığlığı kopardım :shocked2:

ikramları getirmek için önümüze bi masa koydu ama ben bundanda korktum tabi :bigsmile: değiştirmesini istedik kırmadı bizi sağolsun

masayı değiştirdi fakat bunundan diğerinden farkı yoktu :shocked2:

arka odada minik bir akvaryum dikkatimi cekti.zavallı kedicik hain bir balığa yem olmamak için çırpınıyordu :roll:

romantik biri olduğu için mum yakacaktı ama biz buna engel olduk

yemek öncesi birşeyler içtik

neyseki bu kadar garip biri olsada güZel yemekler yapmış karnımızı güzelce doyurduk ve evin tamamını gezmeden geri döndük :mrgreen:

bakalım bundan sonra ben kameraman crazy ve adminim daha hangi üyelerimizin evlerine ziyarete gidicez hazırlıklı olun:mrgreen: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
süper ya giderken baya bi zorlanmışsınız ama o güzel yemeklere degmiş.denizdibinede küstüm beni cagırmadıgı için..

ya harbiden harika olmuş be crazy nerden buluyon bu resimleri çamlıhemşin tabelsaına bayıldım :bidibidi_msn5:

ellerine saglık tebrik ediyorum :clap:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
yaw o bizi cağırmadı biz onu yoldan aradık geliyoz diye :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
crazyplayer wrote:yaw o bizi cağırmadı biz onu yoldan aradık geliyoz diye

tabi tabi :(

o cagırmadı sizde almadınız beni :(

kıskandım sizi :bouncy: :roll2:
&
tmm siz benim evime hep beraber gelin o zaman olurmu hem benimki bu kadar garip değil normal :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ya nedenir , yine tüm havasıyla, etkinliğiyle, süperliğiyle yapılan güzel bir paylaşım daha. bu yoğunluk arasında gerçekten keyif verici eğlendirici bir mesajı okumak çok iyi geldi...

O tabela çok güzelmiş :D

ellerine sağlık crazy_player..
crazyplayer wrote:tmm siz benim evime hep beraber gelin o zaman olurmu hem benimki bu kadar garip değil normal
olmaz geçti artık ben söledikten sonra bi anlamı kalmadı :bidibidi_msn5:
&
aa adminim azmı güldük yolda giderken o tabelaya hatta siz dedinizya üye ziyaretlerini 2009 a bırakalım cok yorucu ve korkutucu oluyo diye :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
gerçekten bu enerjiyi ve bu resimleri nerden buluyorsun....
ellerine kollarına sağlık çok güzel olmuş gene güldürdün sağolasın...
adminimin dediği gibi yorgunluğun üzerine iyi geldi :lol: :lol: :lol: :lol:
beyenmenize cok sevindim sizi güldürebiliyosam ne mutlu bana canlarım hem benim adım crazy ben bulurum yaww :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

varyaa denizindibi daha görmedi yakacak benii yakacak nerelere kaçsam acep :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

ya cr@zy ne diim ben sana yaaa, evimi barkımı hayatımı herseyimi gözler önüne serdin yaa, kameran yanındamıydı görmedim ben , görseydim resim almana izin mi verirdim , ama beni bile şok ettin yaaa, ben bile farkına varmamıştım evimin bu kadar garip olduğunun alışkınımya , ama vallahi bravo tek kelimeyle süper yaaa :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

ya cr@zy ne diim ben sana yaaa, evimi barkımı hayatımı herseyimi gözler önüne serdin yaa, kameran yanındamıydı görmedim ben , görseydim resim almana izin mi verirdim , ama beni bile şok ettin yaaa, ben bile farkına varmamıştım evimin bu kadar garip olduğunun alışkınımya , ama vallahi bravo tek kelimeyle süper yaaa :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ailenin resimlerinide cektim ama onları daha sonra paylaşıcam :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
crazy gerçekten çok güzel olmuş keşke benide çağırsaydın giderken neyse bigün bizede beklerin :rockr: müzik falan eğleniriz :bouncy:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.