LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

değerli arkadaşlar ıssız ada yorumlarını buraya yaparmısnız:)

started by cr@zy 25 October 2008 17-year-old topic 56 Replies 37.958
arkadaşlar bildiğiniz gibi bıdıbıdı uçağı ıssız adaya düşerse nolur? dedik ve bi hikaye başlattık tüm üyelerimizden katkı bekliyoruz ve yorumlarınızı buraya yazarsanız seviniriz en azından hikayemiz bölünmemiş olurr şimdiden teşekkürler :wink: :mrgreen:
tabiiki , ben katılmaya çalışıyorum ama tıkanıyoruz bazı yerlerde, arkadaşların katılımıyla gerçek bi kurgu çıkarıcaz ortaya :mrgreen: yorumlar bizim için çok önemli bu yüüzden , :mrgreen:
Tek kelime ile süper. Farklı , eğlenceli ve harika..

Kişileri düşünmeye sevk eden, güldüren , eğlendiren ve esprili dokundurmalar yapan bir paylaşım oldu.

Hikayemiz bittikten sonra,
eğer isterseniz ve tüm yazılan diyalogları bana iletirseniz ,

BidiBidi.Com un E-Kitap olarak ilk Macera Serüven Kitabınının dizgisini , sayfalarını.. vs oluşturup internet ortamında elektronik kitap olarak katkıda bulunanların isimleriyle dağıtabilirz.

Bundan sonrada devamının geleceğini umuyorum.
aaaa çok güzel bi fikir sayın adminim, çok sevinirizz

="[email hidden]@yer"]süpersiniz adminim Allah sizi hem burda hemde ada'da başımızdan eksik etmesin :D
bencede adminim, siz olmasanız sorunlarımızı kim çözecek , çıkış yonunu nası bulucaz :lol2: :lol2: :lol2:
dedim bi yorumda ben yapayım hikaye tek kelimeyle mühteşem ama nolur sizi öldüren kişi bn olayım :lol: şaka yapıom tabe
adminmzde cok güzl düşünmş
SaDeCe GüLüMSe :)

gusselim33 wrote:dedim bi yorumda ben yapayım hikaye tek kelimeyle mühteşem ama nolur sizi öldüren kişi bn olayım :lol: şaka yapıom tabe
adminmzde cok güzl düşünmş
gusselim anlamadım sen niye bizi öldürmeye çalışıyosun , belki kurtulucaz ne biliyosun :lol2: :lol2: :lol2:
güsselim bak kendi kendini yakıyosun hikayenin yazarlarını öldürmek istiyosun ama senin nasıl ve ne şekilde ölceğin yada kurtulacağın bizim elimizde :lol2: :lol2: :lol2:
vay beeee bettül de aramıza katılmışş süpersin betül devamını beklerizzz :clap:
ölümüm elinizden olsun razıyım ama sizi bn öldüreym yeterki :twisted: :twisted:
SaDeCe GüLüMSe :)

crazy siz olayı iyice genişletmişsiniz ben size ayak uyduramam o yüzden ben pek olaya dalmak istemedim :) sadece bir iki kelime yazayım dedim..

bakalım belki devamı gelir :P
ama eser kesinlikle üçünüze aittir harikasınız :P
ayrıca bu olayı biz bu hikaye olayını genişletelim yeni hikayelerde yazarız..
aslında bende kendime şaşırıyorum bazen bi bakıyorum kendimi öyle bi kaptırmışımki yazdıklarımı okurken vay be diyorum buda nerden cıktı şimdi :mrgreen:

fakat hikayede en büyük tşk denizindibi'ne yani kuzuma :wink: :mrgreen:

bu arada oyun delisi yine kayıplara karıştı gazeteye ilanmı versek napsak :mrgreen:
ya geceleri uyuyamaz oldum, cr@zy önce korkudan uyuyamaz etti beni, şimdide ada'dan nasıl kurtulacağımızı düşünmekten uyuyamıyorum, aslında beğenilmesine çok sevindik ( cr@zy ve ben ) ama işin içinden çıkamaz olduk, o kadar çok kurgu varki hangisini yazsak bilemedik , ama merak etmeyin kurtulucaz :mrgreen: betül gerçekten harikasın, hikayeyi biraz daha ilerletmişsin, ellerine sağlık :gözkırpma>
gerçekten süper bir konu süper bir başlangıç ve süper bir ilerleme..
fikir babasını ya da fikir anasını :D tebrik ederim.

geliştirenlere tebrik ederim.
ilk cildin baskısı için sabırsızlanıyorum. biyerde keselimde. bu 1.cilt olsun,devamını yeniden başlarız. e-kitabımızda çıkıcakmış ya ondan yani

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
hadi bakalım bundan sonra neler olcak, sezon finali yapıldı, yorumlarınızı bekliyoruz, hepbirlikte geliştirelim olur mu :lol: :mrgreen:
evet arkadaşlar finali yaptık 2. bölümde kim ölee kim kalaaaaaaa hadi hayırlısı :D :D
evet arkadaşlar aslında 1. finalin yapılması çok iyi bir fikir bende size bunu teklif edecektim aslında hem sizde yoruldunuz o kadar kurgu yaptınız ki işin içinden nasıl çıkılacak bilmiyorum...
yeni bölüm hakkında yapılan yorumlardan faydalanılabilir....
ayrıca bu hikaye sayesinde tüm üyeler kaynaşmış oldu... :P :P
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.