arkadaşlar bildiğiniz gibi bıdıbıdı uçağı ıssız adaya düşerse nolur? dedik ve bi hikaye başlattık tüm üyelerimizden katkı bekliyoruz ve yorumlarınızı buraya yazarsanız seviniriz en azından hikayemiz bölünmemiş olurr şimdiden teşekkürler

Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
değerli arkadaşlar ıssız ada yorumlarını buraya yaparmısnız:)
started by cr@zy
25 October 2008
17-year-old topic
56 Replies
37.958
Tek kelime ile süper. Farklı , eğlenceli ve harika..
Kişileri düşünmeye sevk eden, güldüren , eğlendiren ve esprili dokundurmalar yapan bir paylaşım oldu.
Hikayemiz bittikten sonra,
eğer isterseniz ve tüm yazılan diyalogları bana iletirseniz ,
BidiBidi.Com un E-Kitap olarak ilk Macera Serüven Kitabınının dizgisini , sayfalarını.. vs oluşturup internet ortamında elektronik kitap olarak katkıda bulunanların isimleriyle dağıtabilirz.
Bundan sonrada devamının geleceğini umuyorum.
Kişileri düşünmeye sevk eden, güldüren , eğlendiren ve esprili dokundurmalar yapan bir paylaşım oldu.
Hikayemiz bittikten sonra,
eğer isterseniz ve tüm yazılan diyalogları bana iletirseniz ,
BidiBidi.Com un E-Kitap olarak ilk Macera Serüven Kitabınının dizgisini , sayfalarını.. vs oluşturup internet ortamında elektronik kitap olarak katkıda bulunanların isimleriyle dağıtabilirz.
Bundan sonrada devamının geleceğini umuyorum.
ayy gercekten harika bi fikir cok sevindim sayın adminim ama bu hikaye bu gidişle kitap değil ansiklopedi olucak gibime geliyo 
ozamn bizde öyle yaparız.. Issız Ada 1 , 2 , 3 .. gibi bir e-book serisi
süpersiniz adminim Allah sizi hem burda hemde ada'da başımızdan eksik etmesin 
güsselim bak kendi kendini yakıyosun hikayenin yazarlarını öldürmek istiyosun ama senin nasıl ve ne şekilde ölceğin yada kurtulacağın bizim elimizde

vay beeee bettül de aramıza katılmışş süpersin betül devamını beklerizzz 

aslında bende kendime şaşırıyorum bazen bi bakıyorum kendimi öyle bi kaptırmışımki yazdıklarımı okurken vay be diyorum buda nerden cıktı şimdi
fakat hikayede en büyük tşk denizindibi'ne yani kuzuma
bu arada oyun delisi yine kayıplara karıştı gazeteye ilanmı versek napsak
fakat hikayede en büyük tşk denizindibi'ne yani kuzuma
bu arada oyun delisi yine kayıplara karıştı gazeteye ilanmı versek napsak
ya geceleri uyuyamaz oldum, cr@zy önce korkudan uyuyamaz etti beni, şimdide ada'dan nasıl kurtulacağımızı düşünmekten uyuyamıyorum, aslında beğenilmesine çok sevindik ( cr@zy ve ben ) ama işin içinden çıkamaz olduk, o kadar çok kurgu varki hangisini yazsak bilemedik , ama merak etmeyin kurtulucaz
betül gerçekten harikasın, hikayeyi biraz daha ilerletmişsin, ellerine sağlık :gözkırpma>
gerçekten süper bir konu süper bir başlangıç ve süper bir ilerleme..
fikir babasını ya da fikir anasını
tebrik ederim.
geliştirenlere tebrik ederim.
ilk cildin baskısı için sabırsızlanıyorum. biyerde keselimde. bu 1.cilt olsun,devamını yeniden başlarız. e-kitabımızda çıkıcakmış ya ondan yani
fikir babasını ya da fikir anasını
geliştirenlere tebrik ederim.
ilk cildin baskısı için sabırsızlanıyorum. biyerde keselimde. bu 1.cilt olsun,devamını yeniden başlarız. e-kitabımızda çıkıcakmış ya ondan yani
evet arkadaşlar finali yaptık 2. bölümde kim ölee kim kalaaaaaaa hadi hayırlısı

evet arkadaşlar aslında 1. finalin yapılması çok iyi bir fikir bende size bunu teklif edecektim aslında hem sizde yoruldunuz o kadar kurgu yaptınız ki işin içinden nasıl çıkılacak bilmiyorum...
yeni bölüm hakkında yapılan yorumlardan faydalanılabilir....
ayrıca bu hikaye sayesinde tüm üyeler kaynaşmış oldu...
yeni bölüm hakkında yapılan yorumlardan faydalanılabilir....
ayrıca bu hikaye sayesinde tüm üyeler kaynaşmış oldu...
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.