Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
değerli arkadaşlar ıssız ada yorumlarını buraya yaparmısnız:)
started by cr@zy
25 October 2008
17-year-old topic
56 Replies
37.960
nasıl anlamadım ben ne kuralı ne oyunu betül o anahtarın yerini sen bulcaksın haa bende karışmıyom
süpersin baz gaza betül

süpersin baz gaza betül
betül adminim duymasında ben o kralları okumadım
bilmiyom ama biz ilk bölümde denizindibiyle hep arka arkaya yazdık sorun olmadı şimdi niye sorun olsunkii olmazdır yaa 
hem betül bak bu ilk e kitabımız, iki kişi arka arkaya yazamazsa tek kişilik bişey olur bu, zaten katılım bekledik ama olmadı hem hikayenin sonunu getirebilmek için birbirimize ihtiyacımız var, cr@zy ve ben hikaye ilerlesin diye arka arkaya yazıyoruz çünkü akşama kadar online oluyoruz, ben sorun olacağını sanmıyorum ama, bilemem tabii, böyle bişey varsa bu hikaye bitmezki, ben cr@zy yazdıktan sonra üretiyorum o benim yazdıklarımdan bişeyler çıkarıyo, inşallah sorun olmaz ilk seferde olmamıştı 
arkadaşlar ben öyle uyarı olsun diye söylememiştim tabiki yazmasaydınız bitmezdi ve bu hale gelmezdi...
ben dediğim gibi topu size atmak için aklıma geldi öyle söyledim..yoksa bir sorun olacağından değil...
bende size katılmak isterim tabiki ve elimden geldiğincede birşeyler yapmaya çalışırım zaten..siz birilerinin yazmasını beklemeyin aynı şekilde 1. kitaptaki gibi hikayeye devam edin..
ben dediğim gibi topu size atmak için aklıma geldi öyle söyledim..yoksa bir sorun olacağından değil...
bende size katılmak isterim tabiki ve elimden geldiğincede birşeyler yapmaya çalışırım zaten..siz birilerinin yazmasını beklemeyin aynı şekilde 1. kitaptaki gibi hikayeye devam edin..
korkuttun beni betül
dedim ana ne kuralı adminimi üzdükmü yoksa kurallara uymadıkta
ya bence güzel gidiyo betül topu bize atma bak sahadan çekiliriz kalırsın kaleciyle başbaşa benden demesiii

dedim ana ne kuralı adminimi üzdükmü yoksa kurallara uymadıkta
ya bence güzel gidiyo betül topu bize atma bak sahadan çekiliriz kalırsın kaleciyle başbaşa benden demesiii

yok ben bu gece yedek kulubesindeyim kendimi azcık oyunlara adıcam 1.liğim söz konusu
artık yarın yazarım heraldee
artık yarın yazarım heraldeeeeee arkadaşlar ıssız ada hikayemiz nasıl gidiyorr
yazalım yazalımda kime göre hangi yazıya uygun yazalım
yok yazmıyacam ben boykot ediyom grevdeyim
Arkadaşlar bu gece ıssız ada 2. bölümünü okudum hikayemiz bayadır yarım kalmış durumda
Şimdi ise yorumlara baktığımda bu hikayemiz bizi birbirimize ne kadar çok kaynaştırmış çok güzel olmuşş hani diyorum kaldığımız yerden devam ettirsek yine ıssız ada serüvenimiz kaldığı yerden devam etse heyecan tufanı başlasa nasıl olur
Ben yazıcaktım ama en son bende kalmış devam ettirmek istemedim ama adminimiz izin verirse ben devam ettirmeye başlıyım siz arkadaşlarında umarım katılımlarıyla sonuna gelir yeni hikayelerimize başlarız ...
Ben yazıcaktım ama en son bende kalmış devam ettirmek istemedim ama adminimiz izin verirse ben devam ettirmeye başlıyım siz arkadaşlarında umarım katılımlarıyla sonuna gelir yeni hikayelerimize başlarız ...
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.