LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

değerli arkadaşlar ıssız ada yorumlarını buraya yaparmısnız:)

started by cr@zy 25 October 2008 17-year-old topic 56 Replies 37.959
arkadaşlar çok güzel burdan tekrar tebrik ediyorum sizi
bIdIbIdI çok iyi düşünmüş artık e-kitabtan birer kez daha okuruz
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
hayırlı olsun 2. bölüm başlamış okurken uçağın düşmesine benim sebeb olucağımı sanmıştım ama iyi güzel sonuçta adminim düşürüyo uçağı ben değil sorumluluk adminimde :lol2: :lol2: :lol2:
="[email hidden]@yer"]hayırlı olsun 2. bölüm başlamış okurken uçağın düşmesine benim sebeb olucağımı sanmıştım ama iyi güzel sonuçta adminim düşürüyo uçağı ben değil sorumluluk adminimde :lol2: :lol2: :lol2:
hıı sen öyle san :lol2: :lol2: :lol2:
bak yaa ilk bölümde adminimi üzmemek için cok uğraştım desene ikinci bölümde adminimi üzecem :lol2:

sen beni yaktın bende seni yakacam kuzuuuuuuuuuu :flaming: :lol2: :lol2:
="[email hidden]@yer"]bak yaa ilk bölümde adminimi üzmemek için cok uğraştım desene ikinci bölümde adminimi üzecem :lol2:

sen beni yaktın bende seni yakacam kuzuuuuuuuuuu :flaming: :lol2: :lol2:

:bidibidi_msn11: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
arkadaşlar iknci bölüme çok güzel başlamışsınız.bende biraz bişeyler yazdım ama inş.güzel olmuştur ya ben sizin yazdıklarınızı okudum aklıma ne geldiyse toparlayıp yazdım ön çalışma yapmadım yani inş benim yazdıklarımıda beğenirsiniz. :cheers2:
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
sahar wrote:arkadaşlar iknci bölüme çok güzel başlamışsınız.bende biraz bişeyler yazdım ama inş.güzel olmuştur ya ben sizin yazdıklarınızı okudum aklıma ne geldiyse toparlayıp yazdım ön çalışma yapmadım yani inş benim yazdıklarımıda beğenirsiniz. :cheers2:
beğenmek ne demek yaa, ellerine sğlık muhteşem olmuş, keşke herkes katılsa senin gibi devam etsene :wink: :smile3:
ya gerçekten beğenmene çok sevindim bana pek ii olmadı gibi gelmişti sizinkilerin yanında ay çok sevindim ya şimdi ben bu gazla ne yazarım ya çok çocukça ama ne yapayım çok mutlu oldum söylemrzsem çatlarım :lily: :banana: :bidibidisun40: :bidibidisun13:
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
sahar wrote:ya gerçekten beğenmene çok sevindim bana pek ii olmadı gibi gelmişti sizinkilerin yanında ay çok sevindim ya şimdi ben bu gazla ne yazarım ya çok çocukça ama ne yapayım çok mutlu oldum söylemrzsem çatlarım :lily: :banana: :bidibidisun40: :bidibidisun13:
canım benim yaaa, valla sen 2.bölümü başlatın dediğinde çok sevindik cr@zy'le katılımın gerçekten çok mutlu etti beni, kafayı yemiştim kurtardın valla, gece gündüz aklımda ada, napıcaz ne edicez derken sende renk kattın çok teşekkürler sahar, ellerine sağlık devam et içinden ne geliyosa, sonuçta eğleniyoruz yaa :lol2: :lol2: :lol2:
bu site gerçekten bizi birbirimize bağlıyor bu konu sayesinde dahada çok bağlandık bence hani görmeden sevmek varya öle oluyo galiba bizimki herkes birbinin fikirlerine saygı duyuyor nekadar güzel bende elimden geldiği kadar devam ettireceğim inş.
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
sahar süpersin yav tebrik ederim. gerçekten bu hikayede yeraldığın için çok sevindim. keşke fatih.hatta gelse, özlettirdi kendini yav. nese biz onu kitaplarda yaşatıyoss. buarada aşkınıs tarihe geçti..
hee ayrıca arkadaşlarıma tebrik ederim 2. hikayemize başlamışlar.

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
sahar bende tebrik hikayemize renk katmışsın ve cok güzel olmuşş oyun delisi sende döktürmüşsün yinee maşallahh arkadaşlarr 2. bölüm harika olucak valla ben şuan izlemedeyim gece yazıcam kimse yokken :lol: :lol:
sahar bende tebrik hikayemize renk katmışsın ve cok güzel olmuşş oyun delisi sende döktürmüşsün yinee maşallahh arkadaşlarr 2. bölüm harika olucak valla ben şuan izlemedeyim gece yazıcam kimse yokken :lol: :lol:
teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize çok sevindim bende elimden geldince katkıda bulunmaya çalışıyorum işte.

oyun delisi yanlış hatırlamıyorsam fatih dün sana birinci kitaba yorum yaparken bişiler yazmıştı benim adresimden ya oda çok özledi sizleri ama bilg. bozuk o yüzden kitabı bile ben indirince okuyabildi katkıda bulunmak istiyo ama bakalım
ya saolun sayenizde aşkımız tarihede geçti ama sadece aşkımız deil hepimiz geçtik tarihe çokta güsel oldu
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
arkadaşlar ıssız ada 2. bölümü beni gülmekten kalp krizine sokacak kendimi toparlayamıyorum yardımcı olun :lol2: :lol2: :lol2:

betül bravo yaa, çok ii girdin hikayeye yaa, ellerine sağlık, neler çıkardın ortaya öyle, valla bravoo, devam et çok ii gidiyosunn
bende azcık kendime geliim , gülmekten öldük cr@zy'le :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
cidden betül tebrikler cok süper yazmışsın ama benden bugünlük bu kadar ölecem gülmekten yoksa :lol2: ddenizindibi katilim olacak :lol2:
teşekkür ederim arkadaşlar ama sizin kadar olamayız :wink:
ben ortaya birşey atıp kaçıyorum olayı siz genişletin artık :lol:

betül_42 wrote:teşekkür ederim arkadaşlar ama sizin kadar olamayız :wink:
ben ortaya birşey atıp kaçıyorum olayı siz genişletin artık :lol:

dur betül nereye gidiyosun, hikaye sende artık, oyun_delisi gelene kadar yada sahar :lol2: :lol2: :lol2:
yokya siz bana bakmayın ben arada bi girerim siz düşünmüşsünüzdür hadi siz devam ettirin :lol: :lol: :lol:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.