Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
yokLama defteri
started by denizindibi
19 September 2008
18-year-old topic
244 Replies
104.855
ben varım denizindibi ama az sonra cıkıcam moralim bozuk akşam girerim artık 
cnmcım korkacak bişey yok yaa sadece moralim bozuk merak etme akşama kadar kendime gelirim 
ağlamıyorum çünki hayat kimse için ağlamaya değmiyo ama insan ister istemez haketmediği tavırlarla karşılaşınca üzülüyo yıpranıyo
boş ver yaa sende benim yüzümden moralini bozma iyiyim ben iyi 
tamam tamam ikizimmmm
iyiyim ben ya ben iyiki bu siteye girmişim seni ve diğer arkadaşları tanımışım iyiki varsın denizi
mindibi 
evet onlar bana çarpıp iyiliğe dönüşüyolar fakat o çarptıklarında canımı yakıyolar ...
fıstığımm yaa hem sen ne güzel şeyler söylüyon bak beni şımartıyon heee bu arada hayırlı olsun canım özelleşmişsin

fıstığımm yaa hem sen ne güzel şeyler söylüyon bak beni şımartıyon heee bu arada hayırlı olsun canım özelleşmişsin
canımıniçi temel olanın canı yanmaz, o olgunluğa erişmiştir çünkü, bilgedir o, sen o'sun, bilgesin, kendi kendinin canını yakmadıktan sonra birgün meyvelerini toplarsın emin ol, ben seni çok seviyorum cr@zy, yani görmeden tanımadan duymadan diyeceksin belki ama, bu başka bi his inan, senin pozitifliğin beni özelleştirdi bu arada ,sendenim yani 
allah allaaahhhh ay birden moralimmi düzeldi ne uzun zamandır böyle şımartılmamıştım bende seni seviyom denizindibi iyiki varsın ben şimdi cıkıyorum akşam 8:30 gibi burdayım sende gelirsin inş ..
bu arada cidden birbirimize cok benziyoruzz

bu arada cidden birbirimize cok benziyoruzz
ben yine deldim
hoş geldin su perisi
çünkü bi arkadaşımın kötü günde yanında olamadım..
crazy umarım iyisindir şimdi hiç kimse için üzlme olurmu yavv
üzen olursa seni bıdıbıdıbıdıbıdı de geç
çünkü bi arkadaşımın kötü günde yanında olamadım..
crazy umarım iyisindir şimdi hiç kimse için üzlme olurmu yavv
üzen olursa seni bıdıbıdıbıdıbıdı de geç
merhaba.. hayırlı günler ben geldim ama ben hala yoğunluk mesajı alıyorum arada
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.