LIVE
🏛️ LEGEND Card Sorting record held by aytaç for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Helicopter record held by punısher for 14 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

yokLama defteri

started by denizindibi 19 September 2008 18-year-old topic 244 Replies 104.855
burda kimse yokmuuuuuuuuu :bidibidi_msn22:

ağlamıyorum çünki hayat kimse için ağlamaya değmiyo ama insan ister istemez haketmediği tavırlarla karşılaşınca üzülüyo yıpranıyo :( boş ver yaa sende benim yüzümden moralini bozma iyiyim ben iyi :lol:
yoo ben seni kendime benzettiğimi söylemiştim, senin içinde moarlimi bozarım üzerim kendimi bak, yapma böyle :lol:
tamam tamam ikizimmmm :lol: iyiyim ben ya ben iyiki bu siteye girmişim seni ve diğer arkadaşları tanımışım iyiki varsın denizi :lol: mindibi :lol:
ya cr@zy , sen sevgi dolu bi insansın, temelsin yani . bırak kötü olduğunu düşündüğün herşey birbir sana çarpıp çarpıp dönüşsün, iyiliğe dönüşsün, temel olmak budur, temel olan asla dönüşmez dönüştürür, sevgi dolu kalbinle onlar sana dönüşecekler, nolur üzülme , ben buna inanıyorum
evet onlar bana çarpıp iyiliğe dönüşüyolar fakat o çarptıklarında canımı yakıyolar ...

fıstığımm yaa hem sen ne güzel şeyler söylüyon bak beni şımartıyon heee bu arada hayırlı olsun canım özelleşmişsin :lol: :lol:
canımıniçi temel olanın canı yanmaz, o olgunluğa erişmiştir çünkü, bilgedir o, sen o'sun, bilgesin, kendi kendinin canını yakmadıktan sonra birgün meyvelerini toplarsın emin ol, ben seni çok seviyorum cr@zy, yani görmeden tanımadan duymadan diyeceksin belki ama, bu başka bi his inan, senin pozitifliğin beni özelleştirdi bu arada ,sendenim yani :)
allah allaaahhhh ay birden moralimmi düzeldi ne uzun zamandır böyle şımartılmamıştım bende seni seviyom denizindibi iyiki varsın ben şimdi cıkıyorum akşam 8:30 gibi burdayım sende gelirsin inş ..

bu arada cidden birbirimize cok benziyoruzz :lol: :lol:
canımsın yaaa, gözüm yollarda olacak, ben gelemeyebilirim , 40 yılda bi sosyal bi aktiviteye katıliim dedim, bu gün halkoyunları kursuna gidicem :lol: :lol: sen varsan yetersin zaten :roll:
ben yine deldim
hoş geldin su perisi :lol:
crazy umarım iyisindir şimdi hiç kimse için üzlme olurmu yavv

üzen olursa seni bıdıbıdıbıdıbıdı de geç :bidibidi_msn31:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
bende yoktum bugun crazy hayırdr bi sorunmu var...

oyun delisin dedigi gibi üzen olursa bıdıbıdı de ge. yada söle buraya üye olsun bis onu döferiz hep beraber.benim ark nasıl üzerler
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
hey canlar ben geldiiim, sizi bekliyorum :lol: :roll: :roll: