LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

üstteki üye için bir diLek tut...

started by denizindibi 18 September 2008 18-year-old topic 121 Replies 50.786
amiin teyzeciğim.Allah senden razı olsun ne güzel dua ettin.bende aynı dua yı senin için yapacam.
hayatta tüm hayallerin gerçekleşsin yiğenim Allah herşeyi gönlüne göre versin
No Mercyyyyyyyyyyy
amiiinnnn cnm amiinn saolasınn :wink:
teyze sen hep böyle neşelimisin.yani günlük hayatında mı böylesin.neşeli,muzur,sevecen vs

Allah hep mutlu etsin seni sevdiklerinle beraber
No Mercyyyyyyyyyyy

valla en son gördüğümde neşeliydi, günlük hayatında yani

allah senide neşeli etsin, gülmekten ayrmasın :lol2: :lol2: :lol2:
evet her zaman böyle neşeliyim kuzuda gördü evdede aynıyımmm :bidibidi_msn5:

canım benim yaaa, dilediğin herşey gerçekleşsin yaşamda

hep böyle neşeli kal inşallah :D
iyi ne güzel.Allah nazarlardan korusun.bu arada bermuda şeytan üçgeni tamamlandı. :twisted: nerdeydin denizindibi ya.sensiz çekilmiyor crazy teyze. :D :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
yaaa öylemiii fatihh kuzu gider birazdan kalırız senle ben o zaman sorarım sana kim cekilmiyomuş bakalım :bidibidi_msn14: :bidibidi_msn14: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

canım fatih yaaa, anladın beni en sonunda

sen şu pankart çılgınlığını cr@zynin aklına soktugunda

başımı yemişti, şimdi birazda sen çek bakalım :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
küsme moduna sokmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiii bak sonra yanarsınız hee söylimm :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
valla haklıymısın denizindibi ya.hiç çekilmiyor teyze.kusura bakma şu pankart çılgınlığı yüzünden çok çektin.o zaman birbirimizi hiç yalnız bırakmayalım.çıkacağında söyle bana. :D :D :D :D :D puhahahahhahaha

not:kızdırmayın teyze miiii
No Mercyyyyyyyyyyy
eeeeee denizindibi cıktı fatihhh kaldık senle beeennn şimdi nolcakkkk :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
neyyyyy çıktı mı.ne cacbuk cıktı ya.ben ona bana söyle dedim.niye söylemedi.ah denizindibi ah.ben napacam şimdi. :D :D :D :D :D
teyzeciğim benim.ben şaka yaptım onları.gercekten.teyze nolur acı bana teyze. :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
yandın sen yandın ben şimdi cıkıcam senin şu magazine yakalanan görüntülerini hazırlıyım her gün bi kızlasın maşşallah saharada dicem sen hiç takip etmiyonmu bunu diyee :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
kız yakarsın başımı haa.sahar görürse bana yapacaklarını hayal bile edemiyorum.şakası bile kötü.Allahım sen beni koru. :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
ben karışmam görüntülerde baya samimisin yaniiiiiiii uyarıyımdaaa haberin olsun :bidibidi_msn5:
hayııııııııııııııııııııııır olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz.

sahar valla ben yapmadım.hepsi fotomontaj.hep crazy nin işi.sahar nolur inan bana.ben evden bile çıkmıyom ki.çıkamıyom.
No Mercyyyyyyyyyyy
cıkma zaten cıkıncada tam cıkıyon yaniii :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

üstekinin fatih hatın resimlerini yayınlamasını diliyorum :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
demek sende onunla iş birliği yapıyorsun ha.görürsünüz siz.intikamım acı olacak.şimdi gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacak.sizi muzurlar siziii :evil: :evil: :evil: :evil:
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.