Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.631
tamam hadi şimdi sloganımızı uygulamaya gec denizindibi neydi bakıyım
iç dünyana dalış yap bak orda herşey gecti sade hikayeden ibarettii
iç dünyana dalış yap bak orda herşey gecti sade hikayeden ibarettii

hangi bölüm hangi bölüüümmm anlamıyom seni denizindibi daha yüksek sesle söleeeee

[email protected]@yer wrote:hangi bölüm hangi bölüüümmm anlamıyom seni denizindibi daha yüksek sesle söleeeeeama bak cr@zy böyle yaparsan hiç okumadan bişeyler daha ekliycem o bölüme ozaman anlayacaksın hangi bölümmüş![]()
![]()
ama bunu sen istedin
şikayet edecem seni dicem okumadan hikaye yazıyo

gusselim33 wrote:yok ben korkmam Dün gördüm o bölümü we bayıldım resmenabi güzel derken , en korkuncundan şeyler ekliycen dimi, yok ben almiim, gerçi meraktan herseyi okuyom sonrada korkuyom ama, yok yok daha girmemgercekleri farketmek lazım ayrıca girmeni şiddetle tavsiye ediyorum güzel şeyler eklicem
![]()
![]()
:lol2::lol2:eyvahhh denizindibi gusselim 33 bizi korkudan mahfediceğe benziyo tısrtııımmm
ee sonra evde gecen nasıl gecti denizindibi cok merak ediyom yaa
ee sonra evde gecen nasıl gecti denizindibi cok merak ediyom yaa

dün adem'in evini taşımaya gittik taşınıyo çocuk, eşyaları taşıyoruz işte bi eşya alan çıkıyo evden gidip kamyonete yerleştiriyolar ben tek kalıyorum, önce aklıma bişey gelmedi, sonra eevde tek kaldıımı hatırladım bide boş evlerden de korkuyom ben , annaaa çıldırıyodum, kapıyıda göremiyom eşyalar üst üste bide bişeyler düşüp duruyo, kendimi dışarıya nası attım ben bile bilemedim 

off yaaa güzel gecmiş gecen benimkiyi heç sorma inan uyuyamadım aynalara bakamadım sanki ordan bbirileri bana bakıyomuş gibi geldi bide üstüne kurt adam filmi izledik ohh yani anlıcağın tüm gece rüyamda kurt adamlar benle uğraştı kalksam olmuyo yatsam olmuyo ne yapcağımı şaşırdım ..
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.