LIVE
🏛️ LEGEND Megaman record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Pepsi Break Out record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.632
crazy ben cıkyorum canım sanırım bi iki gün olmam.Sitede yoklugumu belli etme.oyunlrda tekrr birncilgi almıs cok sevindim ins sen birinci olcan.

Hadi kib by
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
denizindibi canımcım nasılsın haftanın ilk günü nasıl geciyo bakalım :lol:

CIVCIV bu arada hoş geldin sen nasılsın :)
ne olsun iyiyidir sen nasılsın neler yapıyorsun........???? :)

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
saolasın bende iyiyim bu aralar oyunlarla forum arasında koşturmaca içindeyim ay nasıl biticek onu düşünüyom :roll: :lol:
hımm ben de bu aralar oyunlara baya taktım ama sitedekilere değil bilgisayarımda olanlara...

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
arkadaşlar selam, geç farkettim burdan konuştuğunuzu :lol:

iyiyim ben haftanın ilk günü süüper çünkü fifi yok bu gün :lol:

sen nasılsın cr@zy, civciv sen nasılsın :roll: :roll:
aman zaten bu ayın sonuna kadar sitedekilere takma rakiplerim coğaldı bide sen cıkma civciv :(

ben iyiyim denizindibi fifi nin olmamasına sevindim rahatsın yanii ohhh :lol2:
evet ama bu gün kendimi pek bi yorgun böyle bi bezgin hayattan bıkmış kötü hissediyorum , böcek gibi evet evet böcek gibi hissediyorum kendimi :cry:
niye öyle diyon yaa hayırdır cnm dününmü kötü gecti :?: :?:
ya aslında genel, dün kısmen iidi ama, bu gün dünün ve ondan önceki dünlerin problemleri yani herzamanki problemler bi anlamda melankoli halindeyim :cry:
canım yaa olmaz öyle şey hadi kendine gel bakıyım canlı ol hazır fifisiz günü bulmuşsun :lol: :lol:
hıı evet yaa ama, ablamın mahkemesi var bu gün, boşanma işlemi , ne kadar iyi olabilirim ki :cry:

he yaa vallahi, iyiki sizleri tanıdım, iyiki gelmişiz, iyiki birbirimize rastlamışız :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
yaw denizindibi şu yoğunluk msjının altına yazdığın beni öldürdü gülmekten hakkat nasıl kaçırdın sen o msjı ooohh tek bana gösterdi kendini canıma değsin :rock: :deal:
="[email hidden]@yer"]yaw denizindibi şu yoğunluk msjının altına yazdığın beni öldürdü gülmekten hakkat nasıl kaçırdın sen o msjı ooohh tek bana gösterdi kendini canıma değsin :rock: :deal:

zaten sadece bize oluyo gibi geldi bana :lol2:
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
sanada oluyomu denizindibi hafta sonu giremediğin zamanlarda yoğunluk msjı bile özleniyo be oyyy oyyy :smash: :smash:
canını seven buraya gelsin akşam eve gidecek olanda korku odasında kalan olursa gidemem almaya haberiniz olsun :blueroll: :bluecheesygrin:
rengim bile değişti bakın yaww :(
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.