Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
PADIŞAH OLSAM OYUNU
started by fatih.hat
08 June 2008
18-year-old topic
18 Replies
9.673
walla hiç fena olmazz ama aklıma ne geliyo biliyon mu kurtlar vadisi nin son bölümünde iskender dedi yaa terör olmasaydııı gençlerr bayraklarını unutacaktı felan diye gerçi polat da cevabı yapıştırmıştı ama ne biliyimmm.....
ben padişah olsammm herhaldii keloğlan gibi birini bulmaya çalışırdımm her zamn aşkk ilk sırada
ben padişah olsammm herhaldii keloğlan gibi birini bulmaya çalışırdımm her zamn aşkk ilk sırada
*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
kıbrısı fethederdim
sigara ve içkiyi kaldırırdım , cola ve cips koyardımmm
Cezaları ağırlaştırırıdım. Daha .çok yasak getirir, eski cezaları katlardım...Çünkü günümüzde yapılan her kötülük cezasız kalıyor..
ben padişah olsam güsel bi düzen kurp ülkenin daha çabuk kalkınması için çaba harcardım
gusselim33 wrote:ay fatih cok canisin idamı napacan yawsen niye korkuyon ki.yoksa idamlık bir suç mu işledin.korktum senden bak şimdi
zaten idam kalktı millet azdı.adam öldüren mi dersin.ırza geçen mi dersin.
idam kalkınca diğer suçlarda hafifledi.teksastan farkı kalmadı ülkenin be.
gusselim33 wrote:sigara we içkiye gelen yasakları kaldırırdım
aynen...gerçi artık içki içmiyorum ama içenleri de düşünmek gerek...bir de harem kurardım kendime(padişahsak erkeğiz demekki)bu arada hakikaten ben erkek olsam çok fena olurmuşum yaaa...iyi ki değilim
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
ben padişah olsaydım eğer şimdiye kadar kim kimi yargıladıysa onu alır suçlı sandalyesine yargılanananlarıda yargıç sandalyesine oturturdum, çünkü ne kadar suçlu varsa yargıç sandalyesinde oturmuyo mu ?? bütün eziyet edenler cezalarını bu şekilde bulacaklardır ... ezilenler haklarını bu şekilde alacaklardır
padişah olsam iftar yemeği verirdim tüm halka
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.