LIVE
🏛️ LEGEND Colorful Flowers record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Baby Giraffe Wants Milk record held by deli dumrul for 13 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

1 KEREYE MAHSUS

started by sTRaLiS 07 August 2006 20-year-old topic 5 Replies 3.636
:arrow: 1 KEREYE MAHSUS HAYATINIZI GERIYE ALMA ŞANSINIZ OLSAYDI NE YAPARDINIZ...

Şartlar şimdi yaşadığımız gibi,
olsa yani her an ne olacağını, ne zaman öleceğimizi bilmesek,
ve bize sadece 1 kereye mahsus olmak şartıyla zamanı geri alma hakkı verseler
ömrünüzün hangi anında zamanı geriye alırdık?

(Düşünmenizi istediğim şey zamanı 1000 sene gibi geriye alıp o kadar yaşarım gibi şeyler değil. ne kadar geriye giderseniz sizde o kadar küçüleceksiniz. Yani en fazla doğum tarihinize kadar alabilseniz ne zaman alırdınız?)
iyi düşünün arkadaşlar 2. bi şansınız yok...
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
öyle bi şansım olsun o zaman düşünürüm :D
tamam işta aha sana O şans...
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
çok değil, 2000 yılına dönebilirdim... :(
ilkokula başladığım yıla dönmek isterdim....
böyle bir şansı çok bekledim hala bekliyorum ama olsaydı zaten çok düşünmüştüm anlatayım:
mesala ben küçükken arkadaşım vardı adı önmerdi biz onunla evcilik oynardık ben ona hep topraktan yemek yapardım oda gerçekten yerdi şimdi beni görse ve aklına gelse öldürür hwerhaldi içinde bir vijdan azabı var bunu yapmazdım
8. sınıfta illede lgs yi kazanacağım diye bir seneyi öyle inek gibi geçirmek istemezdim sırf bu yüzden veda partisine bile gitmemiştim (pişmanım)(ama kazandım :spin: )
asıl meseleyi söyleyeyim aşık olmazdım adamın birine(ibrahim) yada bırakırdım o benim peşimden koşsun tamam bir ara konuştuk buluştuk ama keşke onun kalbini hiç kırmasaydım ya da (bir mesaj çekmiştim) öyle bir mesaj çekmeseydim kendi haline bıraksaydım beni o arasaydı
bir de iki gün önce kız kardeşime iki tane sır verdim keşke vermeseydim ama...
işte bana böyle bir şans verilseydi bunları yapardım ama bu üç dört şey için bu kısa ama uzun hayaaatın başına dönemem ki
ki bu zaten mümkün değil :saint2:
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.