LIVE
🏛️ LEGEND Baby Room record held by efemir for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Clever Insect record held by DERMAN BEY for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Neden Evlilik Yüzüğü Yüzük Parmağına Takılır?

started by sTRaLiS 06 February 2007 19-year-old topic 24 Replies 15.275
Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyor muydunuz?

Evlilik yüzüğü neden hep aynı parmağımızdadır da, neden
işaret parmağı baş parmak ya da serçe parmak değil de neden yüzük
parmağı...

Evlilik yüzüğünü ilk defa eski mısır prensesi Nefertiti takmıştır...o yıllardaki
Tıbbın ne kadar ilerde olduğu ayrı bir tartışma konusudur ama yüzyıllar
Sonra anlaşılmıştır ki direk kalbe giden tek damar evlilik yüzüğünü taktığımız Parmaktadır..

Başka hiç bir parmağımızdan direk kalbe giden bir damar yoktur...
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
çok ilginç :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archived
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
güzel bir bilgi. ellerine sağlık.. kalpten parmağa tek bir yol var, onuda rahat bırakmıyorlar desenize :D
BIDIBIDI wrote: kalpten parmağa tek bir yol var, onuda rahat bırakmıyorlar desenize
dogru söylüyorsun bıdıbıdı:D :D :D :D
🖼️ image not archived
ciddende çok ilginç..ben genede erkekler için kalbe giden yolun midelerinden geçtiğini düşünüyorum.. :mrgreen:
gülyabani wrote:ciddende çok ilginç..ben genede erkekler için kalbe giden yolun midelerinden geçtiğini düşünüyorum.. :mrgreen:
bencede öle :roll: o zaman onlar yüzükleri yutsun :mrgreen: zaten çoğu parmağına alyansını takmıo :roll: :kızgın:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
gülyabani wrote:ben genede erkekler için kalbe giden yolun midelerinden geçtiğini düşünüyorum
bende öyle biliyodum ama...demekki öyle degilmis arkaşlar
*CICIKIZ* wrote: zaten çoğu parmağına alyansını takmıo
bide evet öyle tipler var...alyanslarını takmıyolar...takamayan evli yada sözlü bayan görmedim bunu genelde erkekler yapıyor ve ben buna çok sinir oluyorum....
Acaba ne amacla takmıyorlar ben anlayamıyorum...oysa o bir sözdür.ölene kadr diye baslatıgın bir söz ve o alyansata onun simgesidir...
🖼️ image not archived
demekki kızlardaa duygusal olarak yüzük erkeklerdede natural olarak mide ön planda ..ama her ne olursa olsun erkeklerinde en azından SÖZ olduğu için buna dikkat etmeleri gerekmekte.. :wink:
gülyabani wrote:demekki kızlardaa duygusal olarak yüzük erkeklerdede natural olarak mide ön planda ..ama her ne olursa olsun erkeklerinde en azından SÖZ olduğu için buna dikkat etmeleri gerekmekte..
saklanın sız saklanın yemek yapmak zor tabı... kalbe gıden yol mıdeden gecer...ask karın doyurmuyo... :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
hiçde bi kerem ben saklanmam...kabullenen beni beceriksiz kabul eder.. :mrgreen:
sTRaLiS wrote:saklanın sız saklanın yemek yapmak zor tabı... kalbe gıden yol mıdeden gecer...ask karın doyurmuyo...
hiçte bile bizim bi yere saklandıgımız yok tamammı..biz sevdigimiz içn herseyi yaparız.buna yemekte dahil.... :arrow:

asıl siz erkekler saklanıyorsunuz...hani yukardaki sorumun cevabı hani :?: :?:
🖼️ image not archived
GökkUşAgI wrote:biz sevdigimiz içn herseyi yaparız.buna yemekte dahil.. [/b]
değiştiriyorum...
ben sevdiğim için bi biçok şey yaprım ama bunda yemek hariç. :idea:

kırk yılın başı birini sevcem onu da yemek yapıp öldürmeyim kız :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :komik:

hem söleyin bakim erkekler niye alyans takmıyo :huh: :kızgın: :thinking:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
evt yaa neden takmıyo neden neden neden... :evil:
Alyans takınca capkınlık yapılmıyomu :D

hem bı kadını aldatmak ıcın baska bı kadın lazım :wink:

Vazgeçersen Kaybedersin
sTRaLiS wrote:Alyans takınca capkınlık yapılmıyomu
ya dogru söylüyosun yapılmıyor dimi evli yada nişinlo diye bakmıyorlar.peki stralis senn sevdigin insan bu nişanlın yada eşin farketmez ilerde takmasa ne yaprsın?ne düşünürsün?
sTRaLiS wrote:hem bı kadını aldatmak ıcın baska bı kadın lazım
stralis bu sözleri sana hiç yakıstıramadım.neden insan alldatma ihtiyacı duyar bunu hiç anlayabilmiş degilim.insan sevdigini nasıl ihanet edebilirki...
bence mesajının burasını degiştir
🖼️ image not archived
sTRaLiS wrote:Alyans takınca capkınlık yapılmıyomu :D

hem bı kadını aldatmak ıcın baska bı kadın lazım :wink:
bunu forumumuzun değerli modundan duymak ne kadarda acıı..bide üyelere örnek olucaksın..cıxcıx.. :yahoo28:
sTRaLiS wrote:

Sonra anlaşılmıştır ki direk kalbe giden tek damar evlilik yüzüğünü taktığımız Parmaktadır..

yanlız burda bir aksi bir durum var: sağ tarafta ki damarlarımız kalbe giden damarlarımız, soldaki damarlarımızda beyine giden damarlarımız olduğuna göre; bu sol, yüzük parmağındaki damar nasıl kalbe gidiyo buna anlam verbilen var mı :?: :arrow:
yanlıs anlasıldım;Aynı cevaplarımı bıraz daha acık yazıyım...

-aldatmak ısteyen parmagındakı alyanslada aldatır demek ıstemıstım,onemlı olan kalptekı sadakat...

-aldatmak ıcın bı baska kadın lazım dedım cunku bı kadını baska bı kadınla aldatabılıyosun,soylemek ıstedıgım buydu...

Vazgeçersen Kaybedersin
hımmm..şimdi oldu :D üyeler şimdi modunuzu örnek alabilirsiniz.. :mrgreen:
sTRaLiS wrote:-aldatmak ısteyen parmagındakı alyanslada aldatır demek ıstemıstım,onemlı olan kalptekı sadakat...
stralise bi alkış lütfen....
:clap: :clap: :clap:

simdi oldu stralis...sanada bu yakısır zaten... ama yide alyans takmak bence sart eminim send bana katılıyorsn...bu diger erkeklerede örnek olsun...:arrow: .

baska buna cevap vercek üyemiz yokmu acaba
:?: :roll: :roll: :roll:
🖼️ image not archived
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.