Bir süredir Bodrum?da yaşayan ünlü sanatçı Şevval Sam, Bodrum?a yerleşmek istediğini açıkladı.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.899
Kulağında kulaklık olduğu sırada Başka söyleyeceğiniz bir şey var mı Türk halkına? sorusuna Hepsinin a... koyayım yanıtını veren Atakanın videosu olay oldu.
Türk pop ve rock müziğinin sevilen ismi Aydilge, mini konseri ve imza günü etkinliği ile Kahramanmaraş?ta hayranlarıyla buluştu.
Selçuk Yöntemin sunduğu Kim Milyoner Olmak Ister yarışmasının dün yayınlanan bölümüne 60 bin liralık soru damga vurdu.
Onur Saylak ile boşanacağı konuşulan Tuba Büyüküstün, dizi çekimlerinde eşi ile yaptığı telefon görüşmesi sonrası kendini karavana kapatıp bir saat boyunca ağladı.
Geçtiğimiz günlerde eşi ile yaşadığı sorunların basına yansıması ile gündeme gelen Nagihan Karadere, uzun süredir hazırlığı içinde olduğu özel zayıflama programını yakın çevresine 1 aydır sunduğu biliniyor.
ABDli oyuncu, model ve pop şarkıcısı Lindsay Lohan Istanbulda gece kulübü açmaya hazırlanıyor.
Sakaryaspora transfer olması beklenen Tuncay Şanlı, spor spikerliği yapan ve aynı zamanda bir butik işleten Melis Sayım ile aşk yaşıyor.
Cevapsız Çınlama adlı şarkısıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, konuk olduğu programda kendinden emin tavırları ve egosuyla ekran başındakileri şaşırttı.
11 yıllık eşi Ibrahim Kutluaydan boşanma kararı alan Demet Şener, uzaklaştırma kararı çıkarılması talebiyle mahkemeye başvurdu.
Bir Türkle internet üzerinden yaptığı yazışmalar sonrasında ülkemizde fenomen haline gelen Amerikalı manken Amanda Cerny, Fenerbahçe formalı fotoğraf paylaştı.
Kendall Jenner, W Magazinene verdiği röportajda Göğüslerimin gözükmesini seviyorum. Bu benim hoşuma giden bir şey, sanırım. Ben gencim! dedi.
Ünlü aktör Gerard Depardieu, reklam çekim çalışmalarını tamamlayıp Uluslararası Antalya Film Festivaline konuk olacaktı.
Poyraz Karayelin dün akşam ekrana gelen son bölümünde, ölü olarak bilinen Poyrazın 2 yıl sonra ortaya çıkması ve sevgilisi Ayşegülle buluşması sosyal medyada olay oldu.
Madonna, seçimlerde Demokratik Partinin adayı Hillary Clintona oy vermesi için insanlara ilginç bir vaatte bulundu.
Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, sahne aldığı bir nişan töreninde başından aşağı 1 dolarlar dökülen dansöz Asenayı FETÖ konusunda uyardı.
Geçtiğimiz haftalarda aşk yaşamaya başlayan Chloe Khan ve Ashley Cainin sokak ortasındaki samimiyetleri görenleri hayrete düşürdü.
Yüz nakli olan Recep Sert ile evlenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Esma Sert, Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi programına konuk oldu.
Geçirdiği mide ameliyatından sonra bambaşka biri haline gelen Seren Serengil, Kaan Urgancıoğluna hayranlığını dile getirirken Kaan Urgancıoğluna evimi bedavaya kiraya verirdim dedi.
Izmir?de moda ve alışverişin kalbi, kentin yeni yaşam alanlarından MaviBahçe tarafından düzenlenen Shopping Festivalinde atacak.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.