LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

2016 Yılı Magazin Olayları

started by MagazinEL 02 January 2016 10-year-old topic 2.107 Replies 237.910
Internette tanıştığı bir kadına çıplak fotoğraflarını yollayan eşinin ihanetiyle sarsılan Nagihan Karadere, Belden üstü tamam ama belden altını pek eşime benzetemedim dedi.
Bir firmanın lansmanı için Kapadokyaya gelen ünlü sunucu Burcu Esmersoy balon turuna katıldı.
Emelceye konuk olan Begüm Kütük Yaşaroğlu, Evliliğinin 7.yılına girdiğini dile getiren samimi açıklamalarda bulundu.
Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Arnavutköyde bir mekanda gece boyu öpüştüğü kişiyle ilgili sorulara çok samimi arkadaşım yanıtını verdi.
Bir döneme damga vuran isimlerden Necla Nazır ve Ferdi Tayfur, kızları Tuğçe Tayfurun doğumunda bir araya geldi.
Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün; Ay Yapımın merakla beklenen projesi Cesur ve Güzel ile ekranlara dönüyor. Merakla beklenen dizinin çekimleri geçtiğimiz gün başladı.
Müzik dünyasının ünlü ismi Neco, gençlerin kredi kartı ve teknolojinin esiri olduğunu söyledi.
Oyuncu Tolga Karelin eski eşi Azeri manken Günay Musayeva, Karele yeni bir dava açtı.
Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen programı Kısmetse Olur evi hakkında şok iddia! Gelin adayı Melis darp edildiğini iddia ederek, suç duyurusunda bulundu.
Instagramda paylaştığı fotoğraf nedeniyle adı Rafet El Romanla anılan Tuvana Türkayın aslında Fenerbahçeli futbolcu Alper Potukla aşk yaşadığı ortaya çıktı.
Serenay Sarıkaya ve Nejat Işler, ateşli öpüşme sahnelerinin de olduğu filmden toplamda 1 milyon TL kazandı.
Önceki gün konum gözlüğü olmadan makinayla taşlama yapan Manço, soluğu hastanede aldı.
Tükendim diyerek Işte Benim Stilim yarışmasından ayrılan Kemal Doğulu programa geri dönüyor.
Attığı her adım olay olan, şarkıları dillerden düşmeyen, filmleri kapalı gişe oynayan Banu Alkan, zamanın acımasızlığına kurban oldu.
Ne kadar duyarlı bir sanatçıyım diyerek Şemdinlideki hain saldırıda şehit olanlar için sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Çelik, çarpıcı ifadelere yer verdi.
Önceki akşam Nişantaşında arkadaşlarıyla eğlenen Rüzgar Erkoçlar, fotoğraflarını çeken gazetecileri O fotoğraflar silinecek, yoksa mahalleyi buraya yıkarız diyerek tehdit etti.
Her gün yeni bir skandalın yaşandığı Kısmetse Olur evinin gözde gelin adaylarından Didem Delenin evlenip boşandığı ortaya çıktı.
Rutin sağlık kontrollerini yaptırmak üzere Tekirdağ?ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren özel bir hastaneye gelen ünlü şarkıcı Nez, Kasım ayında evleneceğini ve Ingiltere?de yaşamaya başlayacağını söyledi.
Oyunculuğa dönmeyeceğini belirten Arda Kural, Kıvanç şu kadar alıyor, Kenan bu kadar alıyor haberlerini görünce kaçtım. Sanırım dönmeyeceğim. Ticaret yapmak istiyorum dedi.
ABDnin Kuzey Dakota bölgesindeki petrol boru hattı inşaatına karşı gerçekleştirilen protesto gösterisine katılan oyuncu Shailene Woodleyin gözaltına alınışını herkes izledi.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.