Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı Seren Serengil, tüp mide ameliyatıyla 19 kilo verdi.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.962
Daha önce üç kez yollarını ayıran sosyetik güzel Eda Taşpınarla avukat Can Verdi aşk tazelemek için çıktıkları Yunanistan tatili öncesi Atatürk Havalimanında görüntülendi.
Ortadoğunun müzik, sinema ve TV dallarında en başarılı isimlerinin seçildiği Murex Dor Ödüllerinde, Beren Saat En iyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.
Burak Özçivit, yeni yaşını 4 Haziranda kutlayacak olan sevgilisi Fahriye Evcene sürpriz hazırladı. Özçivit, mücevherlerden hoşlandığını bildiği Evcen için Gucciden set aldı.
Geçtiğimiz yıl Istanbul?da kaldığı bakımevinde 81 yaşında hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği sanatçısı Behiye Aksoy, ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı.
Şanlıurfalı işadamı Adulkadir Karageçilinin 12 yaşındaki oğlu Bünyamin Karakeçilinin sünnet düğününe katılmak için kente gelen sanatçı Bülent Ersoyun onuruna sıra gecesi düzenlendi.
Cihangirde gazetecilerle sohbet eden Şafak Sezer, Hayatım dram, artık komedi dizilerine geri dönmek, gülmek istiyorum. dedi.
Yeşilçamın ünlü yıldızı Itır Esenin yeğeni manken olduğu ortaya çıktı. Halasıyla aynı adı taşıyan 1999 doğumlu genç Itır Esen, iki yıldır podyuma çıkıyor.
Emine Ün, ünlü tiyatro sanatçısı Emre Kınay ile olan evliliğinden dünyaya getirdiği kızı Duru ile alışveriş merkezinde görüntülendi.
Annesi Oya Aydoğanın vefatının ardından ilk kez bir defilede podyuma çıkan Gurur Aydoğan Her zaman işimde gücümde olmamı isterdi...Anneme olan sözümü tutuyorum. dedi.
Programa evlenmek için gelen damat adaylarından Semih Kurtulmuş ve Batuhan Cimillinin bir grup kızla topluca ilişkiye girdiklerinin yer aldığı ses kaydı yayınlandı.
Zuhal Topalla programının damat adayı Ahmet, yaptığı Periscope yayınında Oradaki herkes k... diyerek pek çok kişinin birbiriyle cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.
Johnny Deppin kendisine şiddet uyguladığını öne süren Amber Heardın daha önce bir kadınla evlendiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
Lazca , Türkçe ve Kürtçe olarak söylediği şarkılarla bilinen Ümit Özaraz, albüm çalışması yaptığını açıkladı.
Sevgilisi Ingiliz milyoner Andrew Bushu öldüren Slovak model Maria Kukucova, 15 yıl hapis cezasına çarpıltıldı.
Oyuncu Serenay Sarıkaya, Oyunculuk hayalimdi. Acele etmedim, sabrettim. Beş kuruş param olmadığında bile istemediğim işi kabul etmedim. dedi.
Başarılı oyuncu Mehmet Günsür, Vodafoneun yeni reklam yüzü oldu.
Özellikle sosyal medyada dönen fragmanları ile izleyicide büyük merak uyandıran ev yapımı tadında komedi filmi ?Bi O Kalmıştı? 17 Haziran?da izleyici ile buluşacak.
Boşandığı eşi ünlü basketbolcu Lamar Odom uyuşturucu tedavisi gören Khloe Kardashian, katıldığı bir partide 23 yaşındaki futbolcu Odell Beckham Jr. ile kucak kucağa görüntülendi.
Demet Akalın Şiledeki konserinde sevenlerine sürpriz yapıp kızı Hirayla sahneye çıktı.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.