Mahsun Kırmızıgül, eşi Ece Binay ve minik kızları Lavinle birlikte Amerikadan Türkiyeye döndü. Kırmızıgülün 20 günlük bebeği ilk kez görüntülendi.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.950
Star TVdeki Muhteşem Yüzyıl Kösemin yeni sezon hazırlıkları başladı. Beren Saat, Engin Akyürek için O oynarsa ben yokum. dedi.
Bilge Öztürk, eski sevgilisi Tarkanın evliliği için Tarkanı sorgulamak ben dahil kimseye düşmez. Mutluluklar diliyorum. dedi.
Her sabah mesaiye gider gibi Kısmetse Olur stüdyosuna çekime gelen gelin ve damat adayları bunun için maaş alıyorlar.
Geçen yıl Ağustos ayında gizlice evlenen oyuncu Selen Soyder ile reklamcı eşi Oren Fransez, Akmerkezde öpüşürken objektife takıldı.
Babasına benzerliğiyle dikkat çeken Said Hatipoğlunun Bu akşam Bingölde görünüp ve çekilen fotoğraf başlığıyla paylaştığı kare büyük ilgi gördü.
Las Vegasta düzenlenen Billboard Music Millennium ödülleri töreninde sahneye çıkan Britney Spears, sahnedeki performansıyla hayranlarının beğenisini kazandı.
Türk Pop Müziği sevenlere maxi single albümü ?Şahane Ben? ile merhaba diyen Selen, klip çekiminde sette kaza geçirdi.
Türk Halk Müziğinin ünlü ismi Mustafa Topaloğlunun müzisyen oğlu Çağlayan Topaloğlu, Kuşadasında gerçekleştirilen düğünle Ipek Tokat ile evlendi.
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, eşi Erhan Çelike sosyal medya üzerinden kalp gönderen kadın takipçiye mesajın aynısını göndererek magazin tarihine geçecek bir ayar verdi.
Ebru Şallının Erkeklerin kas hırsı yuva yıkar şeklindeki çıkışının ardından eski eşi Harun Tanın paylaştığı fotoğraf büyük yankı uyandırdı.
Sinem Kobal ve Kenan Imirzalıoğlu, bir beyaz eşya markasının reklamlarında oynayacak .Evli çiftin, ilk reklam anlaşmaları için toplam 7 milyon lira aldığı konuşuluyor.
?Mister Global 2016 Yarışması? birincisi Umut Mirza, Avfest Dergisi?ni ve Avfest News Gazetesi?ni tanıtacak.
Spor tutkunu genç kadın, hakkında çıkan haberler sonrasında sanal alemde bir anda üne kavuştu.
Dünyaca ünlü genç yıldız Justin Bieber, arabayla giderken bir hayranının kendisine verdiği hediyeyi camdan dışarı fırlatırken kameralara yakalandı.
Zuhal Olcay, Kistik Fibrozis hastalığına dikkat çekmek için gerçekleştirilen gecede sahne aldı. Babası Cevat Işançın hastanede vefat ettiği haberini ise kuliste aldı.
TV8de geçen sezon yayınlanan Rising Star Türkiye programı Haziranda ekranda olacak. Jürinin ilk ismi Survivorda ses getiren Yılmaz Morgül...
Geçirdiği estetik operasyonlar nedeniyle kimsenin tanıyamadığı ABDli oyuncu Renee Zellweger, dolgu yaptırdığı dudakları ve gerdirdiği yüzüyle ortaya çıktı.
TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Survivor 2016da bu defa bir ilk yaşandı ve kazanan takım yayından önce belli oldu.
Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh, sarhoş halde direksiyona geçti. Sık sık özel hayatıyla haber olan ünlü oyuncu, dizideki geleceğini tehlikeye atıyor.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.