LIVE
🏛️ LEGEND Hover Ball record held by burakcan76000 for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Koala Panic record held by fahri for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

radyo yu dınleyenler buraya

started by sTRaLiS 18 November 2010 15-year-old topic 12 Replies 10.763
merak ettım basıma bısey gelmez umarım :smilegrin: :arrowr:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
Ben yeni geldim yeni dinlemeye başladım ve güzel bi şarkı çıktı..Çok seviyorum bu şarkıyı sağol adminim :lol: :lol:

Unutma beni unutama beni :wink:
Iyi yayınlar adminim :lol:
Şimdi adminim bana bi volkan konak yarim yarim mi çalar demi,Eğer ki çalarsa hayatımın anlamına gelsin be :wink:
merhabalar.. Ya heycanınızı anlıyorum, stralis ve betül ;

fakat tam olarak yayınlara başlamış değiliz,
Sitemiz hazır değil,
Üyelere mailleri göndermedik,
Ve Bidibidi.com dan ayrı bir site, sıfırdan başlıyor ;

Sitemize forumlarımızı daha açmadık, yani yeniyiz.

7/24 saat radyo açık, ama dinlemesenizde olur..

Tam anlamıyla açıldıktan sonra zaten sizlerden de bizlere destek olmanız istenecek.. Sesimiz duyulsun diye..
Adminim ben zaten canlı yayın olduğunu bilmiyordum ki,müzik dinlemek için geldim tesadüf canlı yayın çıktı :lol:
Bu arada adminim sizin sesinizle müziğin sesi arasında çok fark var...sesiniz çok kısık geliyor ses açmak zorunda kalıyorum ama müzik de çok yüksek geliyor..
betül_42 wrote:Adminim ben zaten canlı yayın olduğunu bilmiyordum ki,müzik dinlemek için geldim tesadüf canlı yayın çıktı
Ya işte TAM Olarak faaliyete geçmedik dememin sebebi o.. Mesela Canlı yayın da değiliz... :D

o yüzden yayınlar, dinleyiciler, müzikler... belli bir hedefi, fanatiği, dinleyeni, sistemi yok.. Sistemi oturtmaya çalışıyorum, ondan sonra bakalım mevlam neyler..

Yavaş yavaş artık.. :wink:

Kolay gelsin..
Sağol betül...
Merabalar Bı kAC sarkı Burdayım Sonra Herkese Iyı Geceler...Sıradakı Bı Kac Sarkı Ogluma Gelsın.. :) :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
-Ben Artık Gıder Arkadaslar...Bu Gece Iyı Gece...Iyı Geceler:) :arrow:

Vazgeçersen Kaybedersin
Bidibidi fm//Doğuş=Biriciğim

Aglarim ama icimden kimsenin görmesini istemem
Sen hisset hissetmediysen degerleri
Yasanirmi sensiz bilirsin gerçegi

Biricigim benim ask gerçegim benim
Sensiz olmaz olmaz olmaz bilirsin
Biricigim benim ask gerçegim benim
Yasanir mi sensiz söyle gercegi biricigim

Of of bir of çekerim karsiki dag aglar
Anam aglar
Yüregim aglar
Sen aglarmisin aglarmisin be biricigim
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...

[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..
[/align]
This topic was opened 15 years ago. Replying will be possible soon.