öncelikle hayırlı bayramlar diliyorum..adminim goosaykut arkadaşımızın bütün oyunlarını bi incelermisiniz hepsini ortalama 3_5 saniyede kırmış.bu mümkün değil.lütfen biraz dikkat.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
adminin dikkatine
started by muhammed2002
16 November 2010
15-year-old topic
11 Replies
9.209
Sevgili muhammed2002 öncelikle bayramınız mübarek olsun.
Bahsedilen oyuncu , bu geceden beri incelemeye alınmıştı ve oyun galerisine girişi yasaklanmıştı.
Inceleme sonuçları ayın sonuna doğru yansıyacak ve bu ay için kimse mağdur edilmeyecektir. Oyunlarımızı oynamaya devam edebiliriz.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerimi sunarım, bu tür durumlarda sizlere en kısa zamanda yardım edeceğiz.
Bahsedilen oyuncu , bu geceden beri incelemeye alınmıştı ve oyun galerisine girişi yasaklanmıştı.
Inceleme sonuçları ayın sonuna doğru yansıyacak ve bu ay için kimse mağdur edilmeyecektir. Oyunlarımızı oynamaya devam edebiliriz.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerimi sunarım, bu tür durumlarda sizlere en kısa zamanda yardım edeceğiz.
Adminim Büyüksüüüünnnn
Evet hileli oynuyolar ve bunun farkedilmiceni sanıyolar ya pess diyorum Adminimizden kaçarmı hiç yaa 
BIDIBIDI: crazy hayırdır bişeymi isticen
:
BIDIBIDI: crazy hayırdır bişeymi isticen
Adminim şimdide aykut sevval olarak gelmiş heralde goossevval bu nickede lütfen dikkat diyorum bugün üye olmuş 
Çok araştırmacı mod gördüm kendimi heyytt bee
Çok araştırmacı mod gördüm kendimi heyytt bee
tebrikler sayın modum. Bizlere yardımcı olduğunuz için teşekkürlerimi sunarım. (Gene ne isteyecek acaba...
)
BIDIBIDI wrote: (Gene ne isteyecek acaba...)
Aaaa aşk olsun Adminim ne isteyebilirimkii iyiliğiniz sağlığınızdan başkaaa
Ben şey dicektim hani şu goosaykut'un skorları bana yazılabilir bence bir mahsuru yok yaniii eminimki diğer arkadaşlarında olmıcaktır
cr@zy wrote:Aaaa aşk olsun Adminim ne isteyebilirimkii iyiliğiniz sağlığınızdan başkaaa
Ben şey dicektim hani şu goosaykut'un skorları bana yazılabilir bence bir mahsuru yok yaniii eminimki diğer arkadaşlarında olmıcaktır
Ah şımarık modumuz ah... Ne isteyebilirimki.. arkasından tüm skorlar sana yazılabilir mi..
hatrım 80 yıldı dimi adminim bir kahvenin lafımı olur adminim tabi hemen ben bi koşu gidip taze kahve alıp geliyorum ..
80+40=120 ooo tamam site benim sayılır artık yaa bu hatırla
80+40=120 ooo tamam site benim sayılır artık yaa bu hatırla
Yakında bu hatır işine çiğ tavuk bile yedirtirsin sen bize crazy....
Çekeceğimiz çilemiz var... Hayırlısı..
Kahvemi orta şekerli alıyım lütfen... Bol köpüklü olsun..
Kahvemi orta şekerli alıyım lütfen... Bol köpüklü olsun..
muhammed2002 wrote:adminim goosaykut arkadaşımızın bütün oyunlarını bi incelermisiniz hepsini ortalama 3_5 saniyede kırmış.bu mümkün değil.
Sözü geçen oyuncunun oyun galerisine girişi engellenmiş ve Tüm skorları sıfırlanarak, KASIM ayının 1.si hesaplanmıştır.
Saygılarımızla
Ellerinize sağlık Adminimm
sağol crazy. yine yoksunuz... Betülde yok. Sene sonu biraz yoğunuz bizde.
This topic was opened 15 years ago. Replying will be possible soon.