hiç ama hiç uyuyasım yok.. içim daralıyor.. canım sıkılıyor... ama herkese iyi geceler...
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Iyi Geceler
started by BIDIBIDI
04 July 2010
16-year-old topic
571 Replies
278.909
BIDIBIDI wrote:hiç ama hiç uyuyasım yok.. içim daralıyor.. canım sıkılıyor... ama herkese iyi geceler..bu durum için papatya cayı veya ilaç önerebilir.
deniz gözlü wrote:sanırım ikisine de şu an için ulaşamam... Başka fikriniz var mı acaba...BIDIBIDI wrote:hiç ama hiç uyuyasım yok.. içim daralıyor.. canım sıkılıyor... ama herkese iyi geceler..bu durum için papatya cayı veya ilaç önerebilir.
sigara en iyi dert ortağı
ilahi ya.. güzel espriydi..
Sigara Sağlığa Zararlıdır... haklısınız ama öyle o zaman söyle yapın sizi anlayacak bi dost veya eski bi arkadasi arayın.bu da olmasa huzur ıslamda huzur namazda.namaz kılıp dua edin.ve tabiki inşirah okuyun..
deniz gözlü wrote:haklısınız ama öyle o zaman söyle yapın sizi anlayacak bi dost veya eski bi arkadasi arayın.bu da olmasa huzur ıslamda huzur namazda.namaz kılıp dua edin.ve tabiki inşirah okuyun..
Hafta içi, bu saatte kimi rahatsız eder, nazımızı çektirir, derdimizi dinletiriz bilinmez.. ama inşirah dediğiniz gibi faydalı olacaktır.
BIDIBIDI wrote:Hafta içi, bu saatte kimi rahatsız eder, nazımızı çektirir, derdimizi dinletiriz bilinmezVardır mutlaka birileri..
BIDIBIDI wrote:ama inşirah dediğiniz gibi faydalı olacaktırKesinlikle
BIDIBIDI wrote:hiç ama hiç uyuyasım yok.. içim daralıyor.. canım sıkılıyor... ama herkese iyi geceler...
Iyi geceler.... Artık Yepyeni bir dönem başlamak üzere... Dualarınızı esirgemeyin...
Taaa Benim Evden Sesleniyorum Iyi Geceler! 
siz hep ses verin... sayın cr@zy...
oyy Adminimm nasılsınız bakıyım iyi olun siz ben her daim ses veririm 
Journey to bed is startingwe are sleeping and working.she and he is look them is cry.drink milk and stand up to door.At the moment.
Ah canım anlıyor gibi bide okuyo.
yat hadi yat iyi geceler

Ah canım anlıyor gibi bide okuyo.
yat hadi yat iyi geceler

Hey sen! Evet evet sen! Bu mesaji bekleyen... Artik uyuyabilirsin iyi geceler:)
iyi gecelerrrr
iyi geceler
iyi mutlu huzurlu uykular...
ben hep burdayım hoşgeldine grek yok Adminimmm
iyi geceler ...
iyi geceler ...
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.