LIVE
🏛️ LEGEND Hover Ball record held by burakcan76000 for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Koala Panic record held by fahri for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Birazda muhabbet edelim artık :)

started by betül_42 01 July 2010 16-year-old topic 110 Replies 68.421
Görürsün betül... Yat bakalım Rüyaya...
Aaaaa adminim hayırdır ya siz niye böyle karamsarsınız...Ben alışkın değilim sizin bu karamsar halinize..
karamsar olsam, rüyanda bile göremezsin derdim betül.. Yine şanslıyız bak... :wink:
hımm bak oda güzelmiş...Gene baya şansılıyım o zaman.. :lol: Zaten ruyalar aleminde yaşıyoruz ordaki mutluluklarla idare ediyoruz :wink:
betül_42 wrote:Zaten ruyalar aleminde yaşıyoruz ordaki mutluluklarla idare ediyoruz
Haklısın... Uyanmayalım boşver...
Aynen hiç uyanmayalım..En huzurlu olduğumuz an..
sayın admin biraz uyanında yeni oyunlar ekleyin olmazmı :lol:
haklısın fahri.. uyanmak lazım... uyanıp da oyun ekleyelim...
Teşekkürler admin :D

Adminim buyrun kahveniz Afiyet Bal Şeker olsunn :bidibidi_msn38: Çok hamarat gördüm bayram bayram kendimi offf :bidibidisun23:
O bu sefer ben şımarık admin olacağım.. olmayacak.. Çok güzel görünüyor, çikolatalarda harika.. ellerine sağlık.. betül de çay koysa değmeyin keyfime.. :wink:
Yok yok siz şımarmassınız Adminim Betülle bizide fazla şımartmassiniz zaten yönetici odasinda basarsınız fırçayı :bidibidi_msn5: ahh ahh azmı fırçanızı yedik betül gelsede konussa :bidibidi_msn5:
evet zaten bayramdan sonrayı bekliyorum... yeter artık dinlendiğimiz, artık hep burada olacağız.. üyelerimiz bizi bekliyorlar..
Biz zaten burdayiz Adminim :bidibidisun23: :yahoo55:
Siz hadi deyin tamam
Burna bak uzuyor ya yine... :roll: Tamam, şu radyo sitemizi açalım bi.. sonra bi kaç düzenleme daha yapılacak.. ozaman başlayabiliriz..
Hımmm o zaman betülle biz yayin yapmaya başlıcaz heralde demi Adminim :) ben sabah kuşağına talib olabilirim mesela :bidibidi_msn21:
tabi ya ne demek.. sabah sen yayın yaparsın, akşam betül, bende gece artık şu moddayım ;

:bidibidisun18:
Evet bakın süper ayarlama yaptınız adminim sabah kuşagi ben uykuları açarim :) akşam kuşağında betül duygusallastirir :) sizde gece kusaginda romantiklestirirsiniz dinleyenleri süper süperr oluuurrr :bidibidi_msn5:
:roll: Kahve çok güzeldi, şimdi de bir adet SU alabilir miyim ??? Sakinleştiricilerimi içmem gerekecek...

:bidibidisun13:
buyrun Adminim ne demekk :)

Bakın benim gibi dj i arasanizda bulamassiniz adminim hizmetim süperdir :bidibidi_msn5:
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.