LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Birazda muhabbet edelim artık :)

started by betül_42 01 July 2010 16-year-old topic 110 Replies 68.419
:( :( çok sıkıcı bir gündü
abı hayat haklısın herşey bizim bir sınavımız..Ve önemli olan bu sınavı geçmek...
Benim sınavımın o olduğunu düşünüyorum.Ve Rabbim inş. bu sınavı hayırlısıyla geçmeyi nasip eder bana..
Bazen insanın yaşadıkları ağır geliyor ama Allah kimseye kaldıramayacağı yükler vermezmiş...
Eminim dua ederken hep hayırlısını istedin..
Şimdi de düşün ki senin için hayırlı olan buymuş..Belki onunla birlikte daha mutsuz olacaktın..Çok kötü olaylar yaşayacaktın..
evet haklısın.geç olmadan olan oldu.ya daha beteri olsaydı.Allah korusun
evet ya beteri olsaydı bide onu düşün...Belki evlendiğin zaman seni aldatacaktı..Böyle birşeyi asla kaldıramazdın..
Onunla çok güzel şeyler yaşadın belki ama BIDIBIDI bi ara birşey söylemişti belki hatırlarsın,onunla güzel zamanlarınızı değil ondan ne kadar nefret ettiğini düşün,sana yaptıklarını düşün ve seni böyle ağlattığı için ondan nefret et.
Betül gel bakem sen şöyle şu yana :) Kaya tuzu dedin ama benim dişim çürük değil 20 lik diş çıkıyo yada çıkmaya çalışıyo diyim o tuz yinede işe yararmııı :)
konuyu kirletmeyelim demi ama :wink:
Canım valla bilmem ki 20lik dişte tuzu nasıl koyacan bide o var :lol:
galiba işe yaramaz pek
offf yaşım oldu 30 bende hala 20 lik diş çıkar :bidibidi_msn5:
sen çıkartmadınmı 20 likleri :wink:

Aman Allaha şükür benim 20 liklerde yolda ama hiç ağrı yapmıyorlar,benimkilr akıllı..Sen çok şımartmışsın :lol:
Yok be canımm benim bi tane 20 lik diş inatçı çıktı çektiriyo bana :(

Aman aman Rabbim böyle bir diş ağrısı kimseye vermesin betülcüm sen şımartma dişlerini ben çok yüz verdim hep çikolota şekerle besledim bak şimdi olanlara :D :D
hadi ya,kötü olmuş senin..
Doktora gitmedin mi,zaten çok çabuk çürüyormuş,karşılığıda olmayınca bi faydası yok diyorlar aldır kurtul sende..
Abe sen benim üğrenemedinmi dişçiden korktugumu gitmem gidemem gitmemeliyim betül :)
:lol: birşey diyemem çünkü bende çok korkarım beyaa,korkumdan gündöndü sapına dönerim :lol:
:bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: Abe gızanım demesene büle şeyler gülecem ulmaz dişim agrır em kendin kurkarsın emde bana dersin doktura git diye :D
Bi doktora gittim rezil oldum ya korkudan elim ayağım titriyor,konuşamıyorum :lol: aksi işte doktor beyimizde çok yakışıklıydı asistan,genç..
Adam dişimi oyuyor ama sanki beynimi oyuyor ee gözlerini de dikmiş bakıyor sanki gözünün içine...Benim gözler yaşarıyor..Ama rezil olduk çıktık işte :lol: :lol:

Işta benim hal tam yolsuzların kara mümin gibi oldu titreye titreye gündündü sapına döndüm :lol: :lol: :lol:
vııııyyyy terledim haa :bidibidi_msn5: cidden kötü olmuşş bari yaşlı başlı bi doktor olaymış :) benim için bay, bayan, genc , ihtiyar farketmiyo betülcüm hepsi kan emici vampir kılığında görünüyo :bidibidi_msn5:
ya hele o elindeki alet varya matkap gibi birşey ben onu gördüm gittim zaten,dedim bu yanlışlıkla benim damağa bi getirse deler atar valla..Korkumdan da hiç kıpırdaayamıyom ki..Allah o koltuğa bir daha oturtmasın :P

Ama sen genede bi git istersen doktora :lol: korkunun ecele faydası yok
Bak yaa matkapa kadar anlattı sonunuda doktora git diye bağladı sağol be betülcümm inan bu gece baya bi dişçi morali verdin bana :)

Neysem canım ben yavaştan cıkıyım rüyamda seni dişçi olarak görürsem hiç şaşırmam :D

Iyi geceler betülcüm yarın görüşürüz :wink:

:lol: :lol:
iyi geceler canım görüşürüz..Ağrısız geceler sana :lol:
tamam sen beni gör başka dişçi görme :lol:
Allah rahatlık versin..
burdayım abı hayat yatmadım daha..nasılsın ?????
iyiyim betül.sen nasılsın.bir ara bi sıkıntın vardı geçmiştir inşaallah.
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.