adminim,adali arkadaşımızın toplam 6 tane tüm zamanlarda rekoru var bunlardan aşağıda isimlerini yazdığım 4 oyundaki skorlar o oyuna ait değil..sistem hatası da olabilir ama yinede incelenmesini talep ediyorum.
nesquik tavşanı
cirit atma
ışıklar 1
ok fırlat (5 atış)
tabiki , bunlarla ilgileneceğiz, skorlarınızın arkasında durduğunuz, duyarlılık gösterdiğiniz için teşekkürlerimi sunarım. sizlere hep daha iyi bir ortam hazırlamak için çalışıyoruz..
adminim daha öncede bildirmiştim adalı arkadaşımızın hatalı rekorlarını.ama gittikçe çoğalıyor lütfen ilgilenirmisiniz..tüm zamanlarda dokuz rekoru var dokuzuda imkansız rekor.yani o oyuna ait rekorlar değil.
nesquik tavşanı.. bu oyunda en son rekor 900 dür arkadaşın rekoru 8328
canada geograpy..bu oyunda son rekor 120 dir.arkadaşın rekoru 24 203
şeker toplayıcı ... bu oyunda 56 saniyede 7.452 imkansız bi rekor
domuz asmaca... 1 dk 12 saniyede 7.729 imkansız bi rekor
cirirt atma da 4.870 diye bi rekor olmaz
jungle crash ...46 saniyede 34.730 imkansız ötesi
ışıklar ... 1 dk 41 saniyede 5.220 ışık toplamak imkansız
sihirli eşleşmeler jewel..43 saniyede 33.610 imkanzı
ok fırlat (5atış).. bu oyunda 14,349 diye bi rekor asla olmaz
burakcan76000 wrote:
nesquik tavşanı.. bu oyunda en son rekor 900 dür arkadaşın rekoru 8328
cirirt atma da 4.870 diye bi rekor olmaz
jungle crash ...46 saniyede 34.730 imkansız ötesi
ışıklar ... 1 dk 41 saniyede 5.220 ışık toplamak imkansız
sihirli eşleşmeler jewel..43 saniyede 33.610 imkanzı
ok fırlat (5atış).. bu oyunda 14,349 diye bi rekor asla olmaz
.
burakcan'a katılıyorum bu oyunlarda bu rekorlar imkansız helede ışıklar oyununda
Adminim Mum söndür adlı bi oyun var skoruda 486 bu da çok saçma bi skor çünkü o skoru yapabilmesi için mumların hepsini bi üfleyişte söndürmesi lazım ee mumlarda üflenmediğine göre mouse'la tıklandığına göre çok çok saçma bi skor ilgilenmenizi rica ediyorum... Çok komikya yazarken bile gülüyorum yani monitörden üfledi herhal
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
evet sıla ya katılıyorum bende denedim mum söndür oyununu..monitöre üfledim hiç biri sönmedi,halbuki nefesimde çok kuvvetlidir.büyük büyük dedem üfürükçüymüş çünkü.
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.