LIVE
🏛️ LEGEND Battle Field 2 record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Subzero record held by gülen for 12 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

cr@zy & burakcan76000 Garaj tenis turnuvası

started by cr@zy 02 October 2009 17-year-old topic 38 Replies 23.726
Evet arkadaşlar son zamanlarda flaşh oyun galerisindeki Garaj tenis oyununa ben yani cr@zy ve burakcan76000 fena halde kafayı taktık bende düşündüm taşındım bunu forumda gündeme taşımak istedim bakalım bu ay garaj tenis oyununun kazananı kim olucak cr@zy'mi burakcanmı :)

Yarım saat öncesine kadar burakcan 1.lik sevincini yaşıyodu :mrgreen:

Ama beeenn ne yaptım ne ettim o garajın kapısını nerdeyse kırmak üzereydimki 1.liği tekrar geri aldım :lol2:

Şimdi gözler burakcan76000 'da bakalım nasıl bir taktik uygulayıp birinciliği geri alıcak :lol2:
sen kazanırsın cr@zy en büyük cr@zybaşka büyük yok :clap: :clap: :clap: :clap: :banana: :banana: :banana: :banana:
fahri wrote:sen kazanırsın cr@zy en büyük cr@zybaşka büyük yok :clap: :clap: :clap: :clap: :banana: :banana: :banana: :banana:

Valla fahri eğer burakcan 1.liğimi elimden alırsa ben o garaj kapısını kırarım gibime geliyo :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
öncelikle emeğine sağlık harika olmuş.ama bunu kamuoyuna taşırdığın için hiç şansın yok :)
alamasam bende kafamı kırarım :bonk:
burakcan76000 wrote:öncelikle emeğine sağlık harika olmuş.ama bunu kamuoyuna taşırdığın için hiç şansın yok :)

Pes'mi etmiştin yoksa burakcan :roll:

( yahu gördümmü kendi kendimi yaktım galiba :shock: :bidibidi_msn5: )
dur şu an hülya avşardan taktik alıyorum.hiç şansın yok :)
burakcan76000 wrote:dur şu an hülya avşardan taktik alıyorum.hiç şansın yok :)

:bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
şimdilik kafayı kurtardım ,hadi sende garaj kapısını kurtarmaya bak daha çok işin var kolay gelsin :)
hülya avşarın taktiği tuttu,tüm zamanlarında gitti üzgünüm :lol2:
Evet şuan burakcan76000 zaferini kutluyor :shock:

Ben ise garaj kapısını kırmaya gidiyorum :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

yaaa ne ara tüm zamanlarımı aldın yaaa
:twisted:
hemen pes etme ya daha bir ay var.:)ha bu arada hülya avşarın sana selamı var.üzülmesin demek çok çalışmalıymış diyo :lol2:
burakcan sana ne diyimkii tüm zamanlarımı ne diye hemen elimden aldın :twisted:

Hakem beye burdan duyuruyorum şu garajın etrafındaki kuşlar gittikçe çoğalıyo gibi konsantrasyonumu bozdular ama olmazkiii :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
talih kuşudur onlar sen devam et :bidibidi_msn5:
olmadı cr@zy bahsi kaybettirdin bana beyaaa(efemir kulakların çınlasın emi) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
benim bildiğim cr@zy ne yapar ne eder 10 yıla kalmaz o rekoru kırar. :bidibidi_msn5:
:komik: hakem olduğumdan dolayı, konuya da yorum yapamicam... adil bi maç olsun :komik: düdükkkk.. biraz geç çaldım ama :kararsız:
Geçte olsa geldiniz ya Hakem bey teşekkür ederiz :D

Bu arada burakcan sana kolay gelsin garaj kapısı yamulmuş olabilir dikkat et :bidibidi_msn5: işin çok zor bu defa hülya avşar zor kurtarır gibime geliyo :bidibidi_msn5:
ooo turnuvalar oluyor bizim haberimiz yok :P :P neyse çok geç kalmamışız düdük yeni çalmış daha :lol: :lol: :lol:
valla cr@zy seni tebrik ediyorum.kırabileceğini ihtimal vermemiştim.şimdi benim kafamı kırabilecek bi gönüllü arıyorum :)
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.