bu arada pes ettiğimi düşünme.hülya avşarı kovdum yerine rus tenisçi maria sharapova ile anlaşmak üzereyim... 
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
cr@zy & burakcan76000 Garaj tenis turnuvası
started by cr@zy
02 October 2009
17-year-old topic
38 Replies
23.728
üzgünüm cr@zy bugün yine sabahlayacaksın hadi sana kolay gelsin. 

Yaa burakcan sana yuhh diyorum başkada bişey demiyorumm
o skorunu geçersem eğer hakem beyimizden kendime ay sonunda bir plaket istiyecem valla
( yürü cr@zy yürü garaj kapısı kırman için seni bekliyo
)
o skorunu geçersem eğer hakem beyimizden kendime ay sonunda bir plaket istiyecem valla
( yürü cr@zy yürü garaj kapısı kırman için seni bekliyo
)valla bende senin şimdiki durumun gibi umutsuz oynadım ama tutturdum. kolay gelsinn.eğer kırarsan bi plaket de benden. 

ooofffff yapamıyoruuummm

hadi ustasın de bitsin bu işkence..çok zor değil bunu demek hadi bekliyorumm

burakcan76000 wrote:hadi ustasın de bitsin bu işkence..çok zor değil bunu demek hadi bekliyorummBen o 45'i zor yaptım sen 48 yapmışsın e buda ustalık gerektirir zaten burakcan ama daha pes etmedim![]()
dur daha bu iyi günlerin henüz saçını başını yolmamışsın 
sırf fahriyi kırmamak için yenilgiyi kabul ediyorum
ve burakcanı garaj tenisi oyununun üstadı ilan ediyorum
Şaka biyanada tamam burakcan yenilgiyi kabul ediyorum 48 den fazla yapmak o oyunda gerçekten imkansız gibi bişey tebrik ederim burakcan hakem bey bitiş düdüğünü çalabilir
( mausun bozulurda oynamazsın inşallah
)
ve burakcanı garaj tenisi oyununun üstadı ilan ediyorum Şaka biyanada tamam burakcan yenilgiyi kabul ediyorum 48 den fazla yapmak o oyunda gerçekten imkansız gibi bişey tebrik ederim burakcan hakem bey bitiş düdüğünü çalabilir
( mausun bozulurda oynamazsın inşallah
) işte buuuu bak çok zor olmadı
(gerçi biraz lütfenle oldu ama olsun ) teşekkür ediyorum cr@zy. seninle rekabet güzeldi.yine bekleriz efendim. 

Düdükkkk
Adminim sizde düdüğü çalmaya dünden razıymışsınız yaa
Teşekkür ederim burakcan senlede rekabet etmek güzel ve yorucu bidaha oyunlarda gözüme görünme
:
Teşekkür ederim burakcan senlede rekabet etmek güzel ve yorucu bidaha oyunlarda gözüme görünme
: bu güzel organizasyonda emeği geçen cr@zy ye hakeme ve tek başına türübünleri tıklım tıklım dolduran en büyük cr@zy taraftarı fahriye de teşekkür .. 

Aaa evet taraftarımı unutmamak lazım o yenilgiyi kabul et sana bu yakışır demese yanmıştın burakcan hadi gene iyisin fahriye dua et
( böyle şeyler yazıyom ama takıldığımı biliyon dimi burakcan ? )
( böyle şeyler yazıyom ama takıldığımı biliyon dimi burakcan ? )
lafımı olur cr@zy dilediğin gibi yazabilirsin..darılmaca falan söz konusu olamaz.. bu arada bi ustasın diyecektin, kırk dereden su getirdin yani demesen de olurdu. ben ay sonuna kadar bekliyip hakkımla dedirtecem, öyle hatır gönül işi olmaz.ben bunu saymıyorum 

meraklanma burakcan ay sonuna madalyayla pankart hazırlıyom sana diyecem diyecem
burakcan76000 yuppiiiiii... oolleyyyyy burakcan76000... yuppiii
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.