Günaydın...
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Günaydın
started by eltaf
03 September 2009
17-year-old topic
544 Replies
289.138
10 Eylül 2014 Herkese günaydın. Gününüz güzel geçsin...
GÜNAYDINN
Günaydın herkese.. deniz gözlü ne yaptın halledebildin mi işlerini..
Yeni bir gün, yeni bir hafta..
Yeni bir eğitim öğretim yılı başladı. Çocuklarımıza, gençlerimize, velilerimize hayırlı , uğurlu, umutlu olması dileklerimizle.
Mutlu Günler..
Yeni bir eğitim öğretim yılı başladı. Çocuklarımıza, gençlerimize, velilerimize hayırlı , uğurlu, umutlu olması dileklerimizle.
Mutlu Günler..
BIDIBIDI wrote:Günaydın herkese.. deniz gözlü ne yaptın halledebildin mi işlerini..Günaydın biraz geç kaldım sanki evet iki gün sürdü zaten sonra geldik geri memlekete..
deniz gözlü wrote:iyi yapmışsınız.. Ama Ankara'nın havası soğuktur, sakın güneşe aldanıp yazlık elbiselerle gelmeyin.. Kalın bir şeylerde alın yanınıza.. Sanırım bazı bölümlerin hazırlıkları vardı, hayırlı uğurlu olsun tekrar.BIDIBIDI wrote:Günaydın herkese.. deniz gözlü ne yaptın halledebildin mi işlerini..Günaydın biraz geç kaldım sanki evet iki gün sürdü zaten sonra geldik geri memlekete..
BIDIBIDI wrote:deniz gözlü wrote:iyi yapmışsınız.. Ama Ankara'nın havası soğuktur, sakın güneşe aldanıp yazlık elbiselerle gelmeyin.. Kalın bir şeylerde alın yanınıza.. Sanırım bazı bölümlerin hazırlıkları vardı, hayırlı uğurlu olsun tekrar.BIDIBIDI wrote:Günaydın herkese.. deniz gözlü ne yaptın halledebildin mi işlerini..Günaydın biraz geç kaldım sanki evet iki gün sürdü zaten sonra geldik geri memlekete..
Evet öyleymiş akşamları soguk oluyormuş ögrencimizi ziyarete gelirken dediğinizi aklımda bulundururum öneriniz için teşekkür ederim Evet dogru bazı bölümlerin hazırlıkları da var. Sagolun tekrardan teşekkür ederim.
Haftanın son iş gününden herkese günaydın.. Mutlu günler..
Günaydın... Gününüz güzel geçer umarım...
BIDIBIDI wrote:Günaydın... Gününüz güzel geçer umarım...
Günaydın
Herkese mutlu günler.. Bugün 23 eylül.. Sonbaharın başlangıcı.. Şu an Candan Erçetin'den Bahar şarkısı dinliyorum
Günaydın
Günaydınnn
Günaydın
Sabahın körü ile nuru arasında 4 rekatlık fark vardır
Namaz uykudan hayırlıdır...
Çok severim bunu hayat felsefem gibi bişi
Günaydın
Çok severim bunu hayat felsefem gibi bişi
Günaydın
Allah kabul etsin deniz gözlü..
Günaydın..
Günaydın..
NAMAZ'ın tadını bilen uykudan tad almıyor bu saat'lerde.
Günaydın
Günaydın
Sabah namazının önemini anlayıp,
şeytanın düğümlerini bir anda çözüp
huzura koşanlara Selam olsun .
Günaydın
şeytanın düğümlerini bir anda çözüp
huzura koşanlara Selam olsun .
Günaydın
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.