LIVE
🏛️ LEGEND Atomik Betty record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND My Doctor Civilization 2 record held by EFDAL for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Günaydın

started by eltaf 03 September 2009 17-year-old topic 544 Replies 289.138
Günaydın...
10 Eylül 2014 Herkese günaydın. Gününüz güzel geçsin...
Günaydın herkese.. deniz gözlü ne yaptın halledebildin mi işlerini..
Yeni bir gün, yeni bir hafta..
Yeni bir eğitim öğretim yılı başladı. Çocuklarımıza, gençlerimize, velilerimize hayırlı , uğurlu, umutlu olması dileklerimizle.

Mutlu Günler..
BIDIBIDI wrote:Günaydın herkese.. deniz gözlü ne yaptın halledebildin mi işlerini..
Günaydın biraz geç kaldım sanki evet iki gün sürdü zaten sonra geldik geri memlekete..
deniz gözlü wrote:
BIDIBIDI wrote:Günaydın herkese.. deniz gözlü ne yaptın halledebildin mi işlerini..
Günaydın biraz geç kaldım sanki evet iki gün sürdü zaten sonra geldik geri memlekete..
iyi yapmışsınız.. Ama Ankara'nın havası soğuktur, sakın güneşe aldanıp yazlık elbiselerle gelmeyin.. Kalın bir şeylerde alın yanınıza.. Sanırım bazı bölümlerin hazırlıkları vardı, hayırlı uğurlu olsun tekrar.
BIDIBIDI wrote:
deniz gözlü wrote:
iyi yapmışsınız.. Ama Ankara'nın havası soğuktur, sakın güneşe aldanıp yazlık elbiselerle gelmeyin.. Kalın bir şeylerde alın yanınıza.. Sanırım bazı bölümlerin hazırlıkları vardı, hayırlı uğurlu olsun tekrar.

Evet öyleymiş akşamları soguk oluyormuş ögrencimizi ziyarete gelirken dediğinizi aklımda bulundururum öneriniz için teşekkür ederim Evet dogru bazı bölümlerin hazırlıkları da var. Sagolun tekrardan teşekkür ederim.
Haftanın son iş gününden herkese günaydın.. Mutlu günler..
Günaydın... Gününüz güzel geçer umarım...
BIDIBIDI wrote:Günaydın... Gününüz güzel geçer umarım...
Herkese mutlu günler.. Bugün 23 eylül.. Sonbaharın başlangıcı.. Şu an Candan Erçetin'den Bahar şarkısı dinliyorum :)
Günaydınnn

Günaydın

Sabahın körü ile nuru arasında 4 rekatlık fark vardır
Namaz uykudan hayırlıdır...

Çok severim bunu hayat felsefem gibi bişi

Günaydın :)
Allah kabul etsin deniz gözlü..

Günaydın..
NAMAZ'ın tadını bilen uykudan tad almıyor bu saat'lerde.

Günaydın
Sabah namazının önemini anlayıp,
şeytanın düğümlerini bir anda çözüp
huzura koşanlara Selam olsun .

Günaydın
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.