fahri wrote:Hayırlı ve mutlu sabahlar... gününüz ve gönlünüz hep açık olsun.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Günaydın
started by eltaf
03 September 2009
17-year-old topic
544 Replies
289.140
SABAH DUASI
ALLAH'IM! BAŞLAYACA?IMIZ BU YENI GÜN IÇIN SENDEN HAYIRLAR DILIYORUM VE BUGÜNÜN IÇINDEKI ŞERLERDEN
SANA SI?INIYORUM,GÜNAH IŞLEMEKTEN,BIR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BIRISINDEN ZULÜM GÖRMEKTEN
SANA SI?INIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLIKTEN,ACIZLIKTEN, CIMRILIKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞIRKTEN
,KABIR AZABINDAN VE DI?ER DÜNYEVI,UHREVI KÖTÜ HAL VE AKIBETLERDEN SANA SI?INIRIM AMIN
ALLAH Sevgisiyle kalpleri dolu gönül dostları.ALLAH'IN Rahmeti,Bereketi üzerinize olsun.INŞALLAH Hayırlı Sabahlar
ALLAH'IM! BAŞLAYACA?IMIZ BU YENI GÜN IÇIN SENDEN HAYIRLAR DILIYORUM VE BUGÜNÜN IÇINDEKI ŞERLERDEN
SANA SI?INIYORUM,GÜNAH IŞLEMEKTEN,BIR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BIRISINDEN ZULÜM GÖRMEKTEN
SANA SI?INIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLIKTEN,ACIZLIKTEN, CIMRILIKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞIRKTEN
,KABIR AZABINDAN VE DI?ER DÜNYEVI,UHREVI KÖTÜ HAL VE AKIBETLERDEN SANA SI?INIRIM AMIN
ALLAH Sevgisiyle kalpleri dolu gönül dostları.ALLAH'IN Rahmeti,Bereketi üzerinize olsun.INŞALLAH Hayırlı Sabahlar
Herkese günaydın.. Güzel, mutlu , sorunsuz bir gün geçirmeniz dileklerimle..
fahri wrote:Çok güzel... Herkese Günaydın...(G)üne iyi başla
(ü)zgün olma
(n)efret etme
(a)şkı yaşa
(y)aşamı sev
(d)ünü unut
(ı)şığını yansıt
(n)e olursa olsun gülmeyi unutma?
Günaydın fahri... Günaydın herkese... Günaydın dünya...
GÜNAYDIN
Güneş üzerinize doğsun ve mutluluklar yakanızı bırakmasın. Sevgiyle, saygıyla, aşkla, çiçekle geçireceğiniz bir gün olsun. Bugün her gününüzden daha güzel daha canlı olsun.. Yeşilin Ruhunuzu okşadığı, mavinin sessizliğinde kaybolduğunuz bir gün olsun.. Bugününüz Hayallerinize kavuştuğunuz anlarla dolsun Sağlıklı olun, Mutlu olun, Neşeli olun...
Güneş üzerinize doğsun ve mutluluklar yakanızı bırakmasın. Sevgiyle, saygıyla, aşkla, çiçekle geçireceğiniz bir gün olsun. Bugün her gününüzden daha güzel daha canlı olsun.. Yeşilin Ruhunuzu okşadığı, mavinin sessizliğinde kaybolduğunuz bir gün olsun.. Bugününüz Hayallerinize kavuştuğunuz anlarla dolsun Sağlıklı olun, Mutlu olun, Neşeli olun...
Günaydın.. Bugün ve her gün huzurlu, mutlu bir gün olsun.. Sevdiklerinizle beraber olun..
fahri wrote:aşk heyecan mutluluk ve sevinç dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle
umarım gününüz güzel geçiyordur... mutlu günler..
Günaydın... Yeni bir aydan herkese günaydın....
Günaydın...
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.