LIVE
🏛️ LEGEND Dynasty Street record held by ugurcan3579 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Uncontrolled Road record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Michael Jackson öldü

started by cr@zy 26 June 2009 17-year-old topic 4 Replies 4.430

Michael Jackson öldü
Arkasında ‘Thriller' gibi bir albümü, ‘Billie Jean' gibi bir hit şarkısını, ‘Moonwalking' dansını ve başta çocuk tacizi iddiaları olmak üzere bir dizi olumsuz iz de bırakan pop müziğinin efsanevi şarkıcısı Michael Jackson, hayata veda etti. Jackson, dün evinde koma halinde bulunduktan sonra kaldırıldığı UCLA hastanesinde tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

POP müziğin kralı Michael Jasckson dün geçirdiği kalp krizinin ardından 50 yaşında yaşama veda etti. Los Angeles'taki evinden alınan bir çağrı üzerine buraya ulaşan acil yardım görevlileri, nefes almadığını görünce ünlü yıldıza hemen kalp masajı yaptılar ve ardından hastaneye kaldırdılar. Ancak doktorların bütün çabalarına rağmen ünlü yıldızın Türkiye saatiyle gece yarısında öldüğü açıklandı.
Son aylarda Müslüman olmuştu... Gerçekten efsane bir isim. Allah Rahmet Eylesin...
Haberi duyduğumda şok oldum çok şaşırdım ..Allah Rahmet eylesin ....
allah rahmet eylesin...
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
BIDIBIDI wrote:Son aylarda Müslüman olmuştu... Gerçekten efsane bir isim. Allah Rahmet Eylesin...
gerçekten müslüman olduysa çok güzel yinede allah rahmet etsin ona
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.