LIVE
🏛️ LEGEND Rock Keyboard Gestures record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Black Game record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Çok Değer Verdiğin Hediye Bir Eşyayı Tuvalete Düşürsen Alırmıydın...:?

started by denizindibi 12 May 2009 17-year-old topic 26 Replies 17.275

hadi bakalım arkadaşlar, soru basit

ben cevapları merak ediyorum :roll: :roll: :roll:
Eveett ilk kurban benim :bidibidi_msn5:
Alırdım heralde yaa çok değer verdiğim bi insandan değer verdiğim bir hediyse alırdım ama aldıktan sonra bi köşeye koyar elimi bile sürmezdim :bidibidi_msn5:

( bu soruyu çok düşündünmü kuzu :evil: )

valla kolları sıvayıp, ele herhangi bir poşet veya

eldiven geçirmek sureti ile eğilip o canım değerli

hediyemizi o halden kurtarmak :D :D :D

ben bunu yaptım :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ben alırım :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ama onu bi daha asla kullanmam hediyeyi veren onu hala sakladığımı görsün die bi köşeye atarım :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
Almazdım....

Hediyeyi aldığım kişi o kadar değerliyse , onun hediyesiyle tuvalete girmezdim...

Nasıl ki nimet dediğimiz , bir yiyecekle , içecekle girmiyorsanız ,
o kadar değer verdiğiniz bir kişiden gelen eşyanında düşmesi gibi bir şansı olamaz diye düşünüyorum... :D

Cevap ; Düşüyorsa değeri yoktur....
BIDIBIDI wrote:Almazdım....

Hediyeyi aldığım kişi o kadar değerliyse , onun hediyesiyle tuvalete girmezdim...

Nasıl ki nimet dediğimiz , bir yiyecekle , içecekle girmiyorsanız ,
o kadar değer verdiğiniz bir kişiden gelen eşyanında düşmesi gibi bir şansı olamaz diye düşünüyorum... :D

Cevap ; Düşüyorsa değeri yoktur....

Fakat adminim ya size cok değer verdiğiniz kişi son model bi cep telefonu aldıysa sizde onu düşürdünüz genede almazmıydınız :D

Son model bir cep telefonunundamı hemde hayalinizdeki telefon diyelim düşünce değeri kalmıyomu? :bidibidi_msn5:

( nasıl soru ama :bidibidi_msn5: )
bravo cr@zy konuya öle bi yerden girdin ki insan hayır diyemiyo :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ama bişey dicem telefonsa düştükten sonra zaten kullanılmaz ki :!: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
Ben alınan hediyenin değerinde değilim ki cr@zy ,
alan kişiye verdiğim değerle ilgili o ,

çok değer veriyorsam hediye verilen bir kalemle bile girmem ;
Hiç değer vermiyorsam hediye verilen Altın tuş takımına sahip telefonla da girerim :D

Sonuçta hediye verenin değeri ön planda...

Ama yok siz illaki bi çıkar yol istiyorsanız ;
Hediye aldığınız kişiye okada çok değer veriyordumki , hediyesini biran bile yanımdan ayırmıyordum , çamurda,karda kışta,wc de... mantığıyla da yaklaşabilirsiniz
:komik:

serkan48 wrote:ama bişey dicem telefonsa düştükten sonra zaten kullanılmaz ki
haklı ama :komik:
Aman yaa tamam sizin dediğiniz gibi olsun adminim :bidibidi_msn5:

E be serkan e be serkan adminimizi sıkıştırıyım dedim sende bi izin vermedin bunuda yazdım acısını cıkarıcam rezil etcem seni bidibidi ailesine magazinlere düşürecem seni serkan :bidibidi_msn5:
eyvaah ben saka yapmıstım yaa cr@zy sen bana bakma :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
hee bu arada bizim iş noldu hala bulamadınmı bana birini bulamadıysan önemli deil vazgecebiliriz sen yorulma bosu bosuna :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

heeyyt bee neler olmuş burda böyle :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
yaa denizindibi bu cr@zy beni tehdit edio suna bişi söle yaa :( :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

haksızda sayılmaz serkan yaaa :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

pazartesi cr@zy'ye gittim, aramızda kalsında sana ayarlayacağı

kızı dünya gözüyle gördüm, tek kelimeyle yandın serkan :bidibidi_msn11:

büyük lokma ye büyük söz söyleme demedimi annen sana haa :bidibidi_msn11:
annem öle bişi demedi bana nie sölememiş yarın gidip sorcam :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
yaa cok mu bulduğu kız vazgecebiliriz dedim ama bilmem ki napıcak :( :( :( :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

abi kızı görsen tehdit değil kabus derdin

cr@zynin yaptıklarına :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

ama olsun canım dış güzellik önemli mi :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
önemli tabiiii :lol: :lol:
benim için en önemli sey dıs güzelliktir napim ben iç güzelliği :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

ama dışını görünce dua edeceksin

allahtan içi böyle değilmiş diyeceksin :bidibidi_msn11:

bence dış güzellik önemli değil serkan gel etme

eyleme :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
sarısınmı bari :D :D gerci anlattığın gibiyse sarışın olmasıda kurtarmaz ama olsun napalım kader diyemezsin sen sen kendin ettin serkan dicem artık kendime :( :( :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Serkan dur yaw korkma kızı buldum kuzum gördü ama kız şuan senle tanışmak için bir dizi operasyondan geçicek sonra tanıştırcam ben sizi merak etme az daha sabırlı ol sarışın olmaz olurmu sahte sarışın değil gerçek sarışın :wink:

(Sen daha bana muhalefet ol emi serkan bak başına neler gelicek seninn :bidibidi_msn5: )
operasyondan mı gecicek o kadarmı kötü yaa :( :( :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
hem ne muhalefeti canım sen ne dersen sana destek cıkarım ben hayatta senin karsına gecmem ben :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.