LIVE
🏛️ LEGEND Colorful Flowers record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Baby Giraffe Wants Milk record held by deli dumrul for 13 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Çok Değer Verdiğin Hediye Bir Eşyayı Tuvalete Düşürsen Alırmıydın...:?

started by denizindibi 12 May 2009 17-year-old topic 26 Replies 17.277
serkan48 wrote:operasyondan mı gecicek o kadarmı kötü yaa :( :( :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
hem ne muhalefeti canım sen ne dersen sana destek cıkarım ben hayatta senin karsına gecmem ben :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

Hımm o zaman söyle serkan tuvalete düşen telefon bir daha kullanılırmı kullanılmazmı ? :bidibidi_msn5:
şimdi ben hayatta asla yalan atmam atamam :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
kullanılmaz :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
Pekii o zaman ben karışmıyorum olay benden cıkmıştır serkan :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
bis yokken neler olmuş nelerrrrr

adminimis süper bi mantıkla yaklaşmış olayaaaa

orası öyledir ama

dalgınlıkla girdin ve düştüüüü

o zmannn değerinden dolayııı alırdımm

kimse üzerine ______ etmek istemes herhaldi :lol: :lol: :lol:

hediyeye veren arkadaşınıs ilerde geldii sorduuuu

nerde dediii

sendee üzerine mi ettim diyeceksinnnn :lol: :lol: :lol: :lol:

olmasss alman gerekkkk :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
yapma cr@zy bak ben yalan atamıyom dedim ya doğru ama o yüzden sölemiştim ben aksam onu :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ama tamam sen su bana ayarlicanı bi operasyondan gecir sonra sonra bi bakalım zaten eline düştük tamamen bitirme yani beni :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
bundan sonra sen ne dersen tamam :bidibidi_msn58: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
alırdım :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aslında adminin söylediği çok mantıklı geldi bana eğer o eşya tuvalete düşecek kadar tehlikeli bir durumdaysa demekki yolda da düşebilir kaybedebilirim yani...
Eğer çok değer veriyorsanız onu düşürebilecek bir yerde bulundurmazsınız...

Ama illaki düştü diyorsanız alırdım kardeşim bi dezenfekte yolu var ama demi bir şekilde zarar vermeden dezenfekte ederdim ve ne olursa olsun o benim yanımdan ayırmadığım en değerli eşyam olurdu..hiç bir şey onun değerni düşürmezdi..
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.