LIVE
🏛️ LEGEND Ratman record held by deli dumrul for 12 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Christmas Mahjong record held by fahri for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

annenizin size sütünü helal etmedigini mi düsünüyosunuz buyrun o zaman

started by denizindibi 04 May 2009 17-year-old topic 18 Replies 12.600
................................................

hiç bişey demiyom diyecek kelimem yokk :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
gercekten süpermiş yaa :lol: :lol: ya denizindibi nerden buluyon bunları sen :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
nerden bulucak serkan çekilmiş bizim kuzu ailesiyle resim yayınlamış burda :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
peki hangisi denizindibi oluyo bunlardan :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :lol2: :lol2:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!

solda küçük kızın arkasından beyninden kimbilir

ne hinlik geçerek bakan benim işte :D :D
diyecek kelime bulamıyorummmm

woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwww :shock:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
bencede ya cok komik...

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

harbydende senle basa cıkılmaz denizindibi ben senden korkmaya basladım bugün yine mod'una geciş yaptın hee :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

kokun benden o sütleri ben imal ediyorum :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
o zaman korkcak bişey yok çünkü ben süt içmiyorum hiç de sevmem :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

ama annen sana sütünü helal etmezse

nası hesap vereceksin hıı, gel etme eyleme serkan

benden söylemesi, karışmam bak :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
dur ben bi anneme sorup geleyim sütünü helal etcekmi etmicekmi :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

etmiyosa fazla zorlama ama :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
sordum ediyomus sorun yok :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn11:
serkan48 wrote:sordum ediyomus sorun yok :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn11:

annen fikrini değiştirirse bize başvurmayı unutma

ürünlerimiz stoklarla sınırlı ona göre :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
o zaman sen bana 1 tane ayır çünkü kızınca sütümü helal etmem sana dio :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

sen özel müşterimizsin ozaman,

gözün arkada kalmasın 1 adet süt ayrıldı :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
tamamdır annem sütümü helal etmem sana derse bende artık etmezsen etme helal edilmiş sütüm var benim derim :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.