LIVE
🏛️ LEGEND Speed ​​on the Highway record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Daffin's Studio Adventures record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Malatya Belediye Binasında Intihar Girişimi

started by tatlı cadı 21 April 2009 17-year-old topic 1 Replies 7.803

Malatya Belediyesi binası içindeki iki bloğu birleştiren köprünün üzerine çıkan iki kişi, işsiz kaldıkları gerekçesiyle intihara kalkıştı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Belediyesi binası içindeki iki bloğu birleştiren köprüye çıkan 2 kişi, intihar girişiminde bulundu. Belediye tarafından ihaleyi kazanan ancak daha sonra ihalesi iptal edilen Parkometre şirketinde çalışan M.B ve E.Y isimli şahıslar, işsiz kaldıklarını öne sürerek köprünün üzerine çıktı.

Intihar girişimi nedeniyle olay yerine gelen itfaiye ve ambulans ekipleri, çevrede önlem aldı. Polisin ikna çabalarının ardından çıktıkları yerden indirilen iki kişi, ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Malatya Belediyesi binası içindeki iki bloğu birleştiren köprünün üzerine çıkan iki kişi, işsiz kaldıkları gerekçesiyle intihara kalkıştı.
MALATYA BELEDIYESI'NDE INTIHAR GIRIŞIMI
- IŞSIZ KALDIKLARINI BELIRTEREK BELEDIYE BINASI IÇINDEKI KÖPRÜYE ÇIKAN 2 KIŞI POLIS EKIPLERI TARAFINDAN AŞA?I INDIRILDI

Edinilen bilgiye göre, Malatya Belediyesi binası içindeki iki bloğu birleştiren köprüye çıkan 2 kişi, intihar girişiminde bulundu. Belediye tarafından ihaleyi kazanan ancak daha sonra ihalesi iptal edilen Parkometre şirketinde çalışan M.B ve E.Y isimli şahıslar, işsiz kaldıklarını öne sürerek köprünün üzerine çıktı. Intihar girişimi nedeniyle olay yerine gelen itfaiye ve ambulans ekipleri, çevrede önlem aldı. Polisin ikna çabalarının ardından çıktıkları yerden indirilen iki kişi, ambulansla Beydağı
Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Hem 2. katta köprü var hemde 4. kat.

O köprülere bi çözüm bulmak lazım yoksa daha çok intihar girişimi olur en uygun çözümde bana göre köprülerin üst kısmı tünel şeklinde kapatılmalı :arrow:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.