LIVE
🏛️ LEGEND Code Wall Breaking record held by Binbir Surat for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Fruit Factory record held by aypercag for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

bıdıbıdı üyeleri çizgi film karakteri olursa :)

started by cr@zy 07 April 2009 17-year-old topic 34 Replies 23.399

Devamı gelicek arkadaşlar :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
amannn çok tatlılar efemirde çok alımlı olmuş canım ama benimde evim güzel dimi yani heee bide benim suladığım o iki minişte benim bıdıklar heralde....emeğine sağlık crazy ama senide aramızda görmek isterdik bir karakter olarak :lol: :lol:
Çok güsel olmuş kendimi çok begendim ellerine saglık ama beymerin dedigi gibi senide bi karakter olarak aramızda görmek isterdik sensiz olmuyor biliyosun canım
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Arkadaşlar kendime göre bi karakter bulamadım şöyle en şımarığından bulayım hemen koyucam yada sizden bekliyorum kendi karakterimi :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
çokk güsell olmuştaa ben nerdeyimmmmmm :roll: :roll:

ayyyy benim zaten belli civciv=tweety :D :D :D :D

ellerine sağlıkkkk :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
crayz beni unutmuşsun ya :( :( :( :( :( :(

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

eline sağlık teyziiiiiş.hepside çok güzel olmus ama en güzelde saharla ben tabiki.cedric i çok severim hala izliyorum :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
cr@zy emeğine sağlık hepside çok güzel ama en güzeli benimki teşekkürler devamını bekliyoruz :lol: :lol: :lol: :lol:
süpersin ya hepsi çok güzel olmuş emeğine sağlık...
güsel olmusta benide unutmuşsun :(
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
Sen foruma takılmaya devam et devamı gelicek serkan hem bak kendimi bile unutmuşum :wink: :bidibidi_msn5:
:D ya boş kaldıkca takılmaya calısıyorum zaten sevdim bu siteyi :lol:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
serkan48 wrote::D ya boş kaldıkca takılmaya calısıyorum zaten sevdim bu siteyi :lol:

ooo sen takılmaya devam et bak bu sitede daha neler neler olucak :wink: :D
ama sürekli takılaöıyorum sorun orda işte mesela 10 gün yine yokum sınavlara gitcem :(
serkan48 wrote:ama sürekli takılaöıyorum sorun orda işte mesela 10 gün yine yokum sınavlara gitcem

crazy bak daha neler yapar bu çizgi karaterler yanında küçücük bişey takılşmaya devam et sonavlar bitti artık burdasındır :D

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
benim sınavlar daha yeni baslıcak cumartesi baslıyo :(
hepsı cok guzelde ben nerdeyım yaa kendımı goremedımde :D :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR

abi yaaa bu gün bende şımarık moda geçiş yapıcam

tutamıyorum kendimi, o ne güzel bi karakter cr@zy

yani bana yakıştırdığın :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

ama şımartıyosun beni yaaa :bidibidi_msn9:
ya cr@zy daha yeni gördüm hepsi güzel olmuşda bana daha güzel bi karakter bulamadınmı :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.