LIVE
🏛️ LEGEND Alphabet Soup record held by arinberk for 10 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Iv Tetris record held by kahraman for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Dibindeki volkan harekete geçince deniz işte böyle PATLADI...

started by denizindibi 19 March 2009 17-year-old topic 8 Replies 4.130
Dibindeki volkan harekete geçince deniz işte böyle PATLADI...

[bidibidi_video]http://www.bidibidi.tv.tr/bidibidi_vide ... b1b6808162[/bidibidi_video]

Pasifik Okyanusu'nun güneyinde Tonga açıklarında deniz dibindeki bir yanardağ harekete geçince kısa süreli bir panik yaşandı.
Kısa süre sonra yetkililerden gelen açıklama ise yüreklere su serpti.

Volkanik patlamanın bölgede yaşayan insanların hayatının tehlikeye atmayacağı söylendi.

Bilim adamları ise yanardağın nasıl faaliyete geçtiğini araştırmak için bölgeye bir araştırma gemisi gönderdi. Geçen haftadan bu yana denizin içinden dumanlar yükseliyor.

Tongolu yetkililerin yaptığı açıklamada, yanardağ patlamasıyla birlikte adalarda birden çok deprem meydana geldiğini belirtildi.
deniz video üzerinde başka sitenin ismi var

istersen videoyu düzenle sonradan tekrar ekle :shock:
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih hat wrote:
deniz video üzerinde başka sitenin ismi var

istersen videoyu düzenle sonradan tekrar ekle :shock:
söylediğimiz şey videolar için geçerli değil fatih, sadece

resimler için geçerli :wink:
Allah Allah o niyeymiş. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih hat wrote:
Allah Allah o niyeymiş.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ya ben uyarı aldım o yüzden söylüyorum ,

başka sitelerin reklamı gibi oluyo ondan :üzgün:
e kardeşim benim yüklediğim resimlerden reklam oluyorda.senin yüklediğin videodan reklam olmuyormu.hem sen sölemesen kimse görmezdi o komik resimlerin arasında o site isimlerini.ama senin videonda kabak gibi besbelli reklam yapıyor.senin modluk ayrıcalığın mı var yoksa.
No Mercyyyyyyyyyyy
vay beee çok fena bi durum rabbim istedikten sonra ne olmazki işte kıyamat günüde bunları yaşacacağız galiba allah hepimizin yardımcısı olsun işallah daha bu neki şükredelim başımıza taş yağmıyor onu hak edecek şekilde yaşıyoruzzzzz :cry: :cry:
fatih.hat wrote:e kardeşim benim yüklediğim resimlerden reklam oluyorda.senin yüklediğin videodan reklam olmuyormu.hem sen sölemesen kimse görmezdi o komik resimlerin arasında o site isimlerini.ama senin videonda kabak gibi besbelli reklam yapıyor.senin modluk ayrıcalığın mı var yoksa.

fatih.hat videodan reklam olmuyo sonuçta bıdıbıdı.tv yede başka sitelerden video yüklüyoruz bunu sende yapıyosun denizindibi seni resimler konusunda uyarması neden canını sıktı bilemiyorum ama burda kimse ayrıcalıklı değil denizindibinin sana yaptığı uyarıyı adminimizde bize yaptı zamanında ...
burda hiçbir mod arkadaşımız ben moderatörüm ayrıcalıklıyım reklam yaparım havasında değil biz gereken uyarıları alıyoruz ve sizide uyarıyoruz bu uyarılardan şikayetçi olan varsa adminimize şikayetlerini belirtebilirr ..
crazy wrote:burda hiçbir mod arkadaşımız ben moderatörüm ayrıcalıklıyım reklam yaparım havasında değil
Kesinlikle katılıyorum crazy..Hatta biz bi konuda üyelerden daha dikkatli olmaya çalışıyoruz :arrow:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.