LIVE
🏛️ LEGEND Militarywar record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Pang 2001 record held by efemir for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

cr@zy foruma dönsün mü

started by denizindibi 13 February 2009 17-year-old topic 20 Replies 15.745

küçük bir polemik yüzünden foruma girmeme kararı alan

bıdıbıdı magazin ekibinin çılgın kameramanı cr@zy

foruma dönsün mü , dönmesin mi :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

hadi arkadaşlar oylarınızı bekliyorum :lol2: :lol2: :lol2:

valla ne diyim, biz böyle pek bi rahatız ama

dönsün yinede yaa :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
admine sesleniyorum bişeyler yapsın crazy yi ikna etsin .çünkü o forumun atardamarıydı onsuz olmaz bu forum ayakta kalamaz.dün o yoktu forum da da hiç bişey yoktu saygılar.denizindibi ellerine sağlık :wink: :wink:
efemir wrote:admine sesleniyorum bişeyler yapsın crazy yi ikna etsin .çünkü o forumun atardamarıydı onsuz olmaz bu forum ayakta kalamaz.dün o yoktu forum da da hiç bişey yoktu saygılar.denizindibi ellerine sağlık :wink: :wink:

kesinlikle katılıyorum arkadaşa bence bu anket iyi oy toplar her ne kadar foruma sık giremesemde cr@zy forumun vazgecilmezlerinden ikna edilmesi gerekiyo :(
bu forumun atardamarı mı :?

o yokken kım atıyodu acep :D

-hem o başka bı nıckle hergun gelıyodur rahat olun..

-sıteyle ılgılı bı sebep olsa sorun konusuluır halletmeye calısılırdı ama onun dısında bı sebepse kı oyle gorunuyo...

Kendı bilir.. :arrow: :wink:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
evet stralis o forumun atardamarı istersen bunun içinde bi anket yapalım bakalım sonuç ne olacak bu arada forumla ne kadar alakalı olduğun belli geçen gece forum sallandı haberin yok...........bişey biliyoruz ki konuşuyoruz sorunu forumla ilgili :twisted: :twisted:
ARKADAŞLAR BILIYORSUNUZ BEN DAHA YENI ÜYEYIM SITEDEKI ÜYELERI TANIMIYORUM. AMA TAKIP EDEBILDI?IM KADARIYLA cr@zy DAVASINDA HAKLI.GIDERSE YENILGIYI KABUL ETMIŞ OLUR . :clap: :clap: :clap: :clap:
:arrow: Bencede dönsün :roll:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
crayz meydanı boş bırakma .zira bunu çok isteyenler var.onları sevindirme bence..saygılar...........
SEVGIYLE

KAL
crayz ..sana hiç yakıştıramadım.başkaları yüzünden bizi bırakamazsın ....rahatsız olan kimse o gitsin valla ...boooooşşşşşşşşverrrrrr takma benden söylemesi ona göre...iyi düşün ........
sTRaLiS wrote:
sevgili stralis, cr@zy başka nickle siteye girecek kadar

saygısız değil, o adminimize saygısından yapmaz bunu

bu böyle biline , ahkam kesmek yerine sadece cevap verip

oy kullanabilirdin ,

saygılar :gözkırpma>
arkadaslar noluyor ya.ben hiçbişey anlamadım.teyze niye girmiyor foruma.kim ne yaptı teyzeme cabuk söyleyin.onun canını sıkanın alnını karıslarım.ya ben uzun zamandır giremiyom foruma o yüzden hiçbişey anlamadım.teyze yoksa ben girmiyom diye mi girmiyon sende :D
No Mercyyyyyyyyyyy
aa ne oldu yaa cıdden merak ettım kım kımı vurmus nolmus forum neden sallanmıs aaaaaaa :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
sTRaLiS wrote:bu forumun atardamarı mı :?

o yokken kım atıyodu acep :D

-sıteyle ılgılı bı sebep olsa sorun konusuluır halletmeye calısılırdı ama onun dısında bı sebepse kı oyle gorunuyo...

Kendı bilir.. :arrow: :wink:

stralis sana inanamadım ne demek tabiykide crazy forumun atardamarı hatta bu az kalbi bence ben de onun gitmesi taraftarı değilim oyumuda o gelsin başkası gitsin olarak kullandım ama anladığım kadarıyla crazycim kıskanılıyosun dikkat et.ve sakın gitme.denizindibi sana ayrıca teşekkür ederim bu paylaşımın için :wink:
crazy sen yoksun forumun tadı yok be ya
ya dön yada bende sen gelene kadar grev yapıyor ve şu andan itibaren foruma girmiyorum
bu nedir allah aşkına sensiz hiç tadı yok 1 gün boyunca forum anasayfa bile değişmiyo sen varken öylemiydi bide atardamarımı diye stralis laf söylüyo görsünler forumda hayat durmuş durumda.. sen yokken... gitmesi gerekenler kılını bile kıpırdatmıyo inadına gel seni çekemeyenler hazmedemeyenler inadına gel :wink: :wink:

:!: sen gelene kadar yokum :!:
evet ya crazy dönsün crazy lütfen ya dön sensiz olmuyor :( :( :cry:

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

işte geldim burdayıııııımmmmm :wink: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
crazy player wrote:işte geldim burdayıııııımmmmm :wink: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
oh beee, canım cr@zy'm hoş geldin

ne iyi ettinde geldin valla

sensiz olmuyo bak , anladın mı şimdi :komik:
he he anladım anlamammıııı hoş bulduk kuzumm hoşbulduk :wink: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
[email protected]@yer wrote:işte geldim burdayıııııımmmmm :wink: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

sen bu işte ustasın canım hoşgeldin iyiki geldin gözüm yollarda kalmıştı beya :no2: :no2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.