Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
cr@zy foruma dönsün mü
started by denizindibi
13 February 2009
17-year-old topic
20 Replies
15.745
efemir wrote:admine sesleniyorum bişeyler yapsın crazy yi ikna etsin .çünkü o forumun atardamarıydı onsuz olmaz bu forum ayakta kalamaz.dün o yoktu forum da da hiç bişey yoktu saygılar.denizindibi ellerine sağlık![]()
kesinlikle katılıyorum arkadaşa bence bu anket iyi oy toplar her ne kadar foruma sık giremesemde cr@zy forumun vazgecilmezlerinden ikna edilmesi gerekiyo
bu forumun atardamarı mı
o yokken kım atıyodu acep
-hem o başka bı nıckle hergun gelıyodur rahat olun..
-sıteyle ılgılı bı sebep olsa sorun konusuluır halletmeye calısılırdı ama onun dısında bı sebepse kı oyle gorunuyo...
Kendı bilir..
o yokken kım atıyodu acep
-sıteyle ılgılı bı sebep olsa sorun konusuluır halletmeye calısılırdı ama onun dısında bı sebepse kı oyle gorunuyo...
Kendı bilir..
crayz meydanı boş bırakma .zira bunu çok isteyenler var.onları sevindirme bence..saygılar...........
SEVGIYLE
KAL
KAL
aa ne oldu yaa cıdden merak ettım kım kımı vurmus nolmus forum neden sallanmıs aaaaaaa 
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
sTRaLiS wrote:bu forumun atardamarı mı![]()
o yokken kım atıyodu acep![]()
Kendı bilir..![]()
![]()
stralis sana inanamadım ne demek tabiykide crazy forumun atardamarı hatta bu az kalbi bence ben de onun gitmesi taraftarı değilim oyumuda o gelsin başkası gitsin olarak kullandım ama anladığım kadarıyla crazycim kıskanılıyosun dikkat et.ve sakın gitme.denizindibi sana ayrıca teşekkür ederim bu paylaşımın için
crazy sen yoksun forumun tadı yok be ya
ya dön yada bende sen gelene kadar grev yapıyor ve şu andan itibaren foruma girmiyorum
bu nedir allah aşkına sensiz hiç tadı yok 1 gün boyunca forum anasayfa bile değişmiyo sen varken öylemiydi bide atardamarımı diye stralis laf söylüyo görsünler forumda hayat durmuş durumda.. sen yokken... gitmesi gerekenler kılını bile kıpırdatmıyo inadına gel seni çekemeyenler hazmedemeyenler inadına gel
sen gelene kadar yokum
ya dön yada bende sen gelene kadar grev yapıyor ve şu andan itibaren foruma girmiyorum
bu nedir allah aşkına sensiz hiç tadı yok 1 gün boyunca forum anasayfa bile değişmiyo sen varken öylemiydi bide atardamarımı diye stralis laf söylüyo görsünler forumda hayat durmuş durumda.. sen yokken... gitmesi gerekenler kılını bile kıpırdatmıyo inadına gel seni çekemeyenler hazmedemeyenler inadına gel
işte geldim burdayıııııımmmmm
he he anladım anlamammıııı hoş bulduk kuzumm hoşbulduk
[email protected]@yer wrote:işte geldim burdayıııııımmmmm![]()
![]()
![]()
sen bu işte ustasın canım hoşgeldin iyiki geldin gözüm yollarda kalmıştı beya
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.