LIVE
🏛️ LEGEND Colorful Flowers record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Baby Giraffe Wants Milk record held by deli dumrul for 13 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

merak edilen mod'larımız denizindibi ve betül42 resimleri :)

started by cr@zy 01 February 2009 17-year-old topic 15 Replies 10.021
denizindibi ve betül42 hatıra fotoğrafı cektirdikleri sırada bıdıbıdı magazinde ordaydı ve işte size iki merak edilen 2 mod'umuzun resimleri :lol2: :lol2: :lol2:

harikasınız kızlarr imrendim şu pozunuza hatta kıskandım bile :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

daha ne istiyosun cr@zy yaaa, sanada yaranamadık

gitti aaaa :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
topuklu ayakkabılarına bayıldım kuzum son moda dimi onlarr :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

he işte içinede kalın kısa çorap giyiyosun

ne o beğenemedin mi :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
beyenmemmii kırmızı kurdalelerinizz tokalarınız şahanesiniz yaaa öldüm öldümm :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
ayyy bunlar beklediğimden dahada güzellermişşş :lol: :lol: :lol: :lol:

_

alay ediyosunuz ama altınlarımı görmediniz heralda

kıroyum ama para bende nabeeeeerrr :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
doğru valla bide kurdelaya dizmişin süpersin bizede verde bi ev alak kızzz köylü güzeli milyarder seni :lol: :lol: :lol: :lol:
_
yaa kuzum o çiçeklere bakınca aklından neler gecirdin ne düşündün o an cok merak ettimm bak şimdii :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
ne düşünecek bunları evdeki saksıya kosam ne hoşluk olur emme demiştir
:lol: :lol: :lol: :lol:

_
betülünde küpeler altın heyy maşallahh kriz var deyiler ammaaa bizim modlar eyi para kazanıyo demekkii :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
eee heralde inanma cnm sen o kriz laflarına :lol: :lol: :lol:

_
ayyy kızlar supersınız yaa bu fotoyu ımzalıyıp banada gonderın lutfenn :D :D :D :D :D :D :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR

resim en kısa zamanda tarafımdan imzalanıp,

bütün hayranlarımıza iletilecektir, saygılarımla :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ya bu ne böle......nerden buldunuz bu resmi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
güseller walla hakketen kırmızı kurdele ve topuklu ayakkabılar bi de yerde duran iki çiçeğe mi bakıyonuz 3 deyince alın tmm

3

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.