SEVGIYLE
KAL
KAL
🏛️ LEGEND
White Bear In The Air
record held by punısher for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND
Matchum
record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED
arinberk toppled baran2006's 14-year legend:
Mahjongg 3D Pyramid
NEW GAME:
English Vocab Memory
NEW GAME:
Knowledge Cube
NEW GAME:
Ancient Gods
NEW GAME:
History of Empires
leon@53 wrote:hem sıla hakkında da bir sürü şikayet oluyo neden sen ondan şikayetçi değilsin sadece ben,admin bende bu hileci kelimesinden sıkıldım sadece oyunun adını ve skorunu yazsınlar benim adımı bana yönelik kelimeler kullanmasınlar...SON NOKTAYI KOYUCAM ÇOK KÖTÜ OLUCAK,,OYUN ISMI VE ŞIKAYETINIZI YAZIN KURALLARI OKUYUN
burakcan76000 wrote:değerli arkadaşlar iyi niyetli olmanızı anlıyorum ama hani yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya işte bu şekilde bi kaç oyunda sistem hatası olması bazı arkadaşların ekmeğine yağ sürdü bahane oldu.. o bahsettikleri hatalı oyunları bende yüzlerce defa oynadım bende bişe yok.. her imkansız rekoru sistem hatası olarak algılarsak olmaz..bence burda her şey harika sistem de dahil..sadece o art niyetli arkadaşların eğlence ve rekabet anlayışında sistem hatası var bu kadar insanı rahatsız edip polemiğe çekiyolar.Sevgili burakcan76000 sözleriniz bizi çok mutlu etti , isteriz ki bu tür sıkıntılar dahi yaşanmasın , fakat söylediğiniz üzere bir Suistimal Söz konusu olabiliyor..
o oyunları bende inceledim imkansız rekorlar.ama yazmadım çünkü aylar önceden de bir sürü rekorum bu şekilde kırıldı, bildirmeme rağmen düzeltilmedi.bende bu yüzden yazmadım