Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Incelenmesini Talep Ettiğiniz Oyunlar
started by BIDIBIDI
28 January 2009
17-year-old topic
126 Replies
73.725
bende coay adlı üyenin bütün skorlarının incelenmesini talep ediyorum.benim bulduklarım şunlar.. duvar yıkmaca 2 ..... 124.100 .....5.20 sn 5 top biyerde.....70.000......5.35sn.. duvar yıkmaca 2......94.900...6.36 sn.... chavtrissm tetris....22.100.....5.28sn.... hishi...80.500......5.46sn.... hexxagon.....1.723...4.21sn... buda mustafa123 adlı üyenin oyunu ...............bunların incelenmesini istiyorum ......bu işe bir çare bulun biran önce....teşekkürler...
SEVGIYLE
KAL
KAL
Bebek Dövmece
kahraman 619 12 Kasım 2008 , 17:06 34 dk. 37 sn.(34 dakikalık bi oyun değil en fazla 4 dk veriyo)
Ben Her Gece Sarhoşum
efemir 34,540 29 Temmuz 2008 , 16:56 11 dk. 30 sn. (Bu skor bu dakikada mümkün değil)
Elma Vur
kahraman 5,904 25 Eylül 2008 , 00:52 19 Saniye(19 saniyede bu skor olmaz
Lay Lay Lom
kahraman 920 20 Kasım 2008 , 14:46 27 Saniye (bu skor 16 saniyede mümkün değil)
Buzul Savaşfahri 193,050 06 Şubat 2009 , 01:28 25 dk. 22 sn. (bu skor bu saniyede mümkün değil)
9 Dragons Hexa
fahri 49,590 26 Ocak 2009 , 21:54 6 dk. 30 sn (Bu oyunda 6 dk yapılması mümkün değil)
Disco Racer
kahraman 19,407 27 Eylül 2008 , 00:42 9 Saniye (bu skor 9 saniyede mümkün değil)
Uzaydaki Araba
kahraman 60,657 27 Eylül 2008 , 01:00 3 dk. 16 sn(3 dk mümkün değil)
Dehşet Şöför
kahraman 5,086 26 Eylül 2008 , 01:11 54 Saniye (saniyelerle geçilemez bi oyun)
Grand Prix 2
kahraman 12,331 20 Kasım 2008 , 15:01 35 Saniye (kesinlikle imkansız bu sürede bu skor)
Yılan Oyunu
kahraman 4,172 27 Eylül 2008 , 00:55 27 Saniye (Kesinlikle saniyede geçilmesi mimkün değil)
Sevgili Adminim yazdığım oyunların karşısına açıklamada bulundum ben zaten tüm sürelere olsun oyunlara olsun bakıldığında yazdıklarımın gerçekçiliği çıkacaktır.Yine emek verip geçen üyelerimiz 2.sırada yer almakta
Ilginize
kahraman 619 12 Kasım 2008 , 17:06 34 dk. 37 sn.(34 dakikalık bi oyun değil en fazla 4 dk veriyo)
Ben Her Gece Sarhoşum
efemir 34,540 29 Temmuz 2008 , 16:56 11 dk. 30 sn. (Bu skor bu dakikada mümkün değil)
Elma Vur
kahraman 5,904 25 Eylül 2008 , 00:52 19 Saniye(19 saniyede bu skor olmaz
Lay Lay Lom
kahraman 920 20 Kasım 2008 , 14:46 27 Saniye (bu skor 16 saniyede mümkün değil)
Buzul Savaşfahri 193,050 06 Şubat 2009 , 01:28 25 dk. 22 sn. (bu skor bu saniyede mümkün değil)
9 Dragons Hexa
fahri 49,590 26 Ocak 2009 , 21:54 6 dk. 30 sn (Bu oyunda 6 dk yapılması mümkün değil)
Disco Racer
kahraman 19,407 27 Eylül 2008 , 00:42 9 Saniye (bu skor 9 saniyede mümkün değil)
Uzaydaki Araba
kahraman 60,657 27 Eylül 2008 , 01:00 3 dk. 16 sn(3 dk mümkün değil)
Dehşet Şöför
kahraman 5,086 26 Eylül 2008 , 01:11 54 Saniye (saniyelerle geçilemez bi oyun)
Grand Prix 2
kahraman 12,331 20 Kasım 2008 , 15:01 35 Saniye (kesinlikle imkansız bu sürede bu skor)
Yılan Oyunu
kahraman 4,172 27 Eylül 2008 , 00:55 27 Saniye (Kesinlikle saniyede geçilmesi mimkün değil)
Sevgili Adminim yazdığım oyunların karşısına açıklamada bulundum ben zaten tüm sürelere olsun oyunlara olsun bakıldığında yazdıklarımın gerçekçiliği çıkacaktır.Yine emek verip geçen üyelerimiz 2.sırada yer almakta
çok değerli üyelerimiz öncelikle gerçekten gerek kendi skorlarınızın gerekse başkalarının skorlarının bu denli arkasında durduğunuz için ve duyarlılığınızdan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.
Buraya yazılan her oyunun inceleneceğini tekrar belirtirim , tüm sorulara , sorunlara cevabı ay sonunda vereceğimizi de hatırlatırım..
Ayrıca tespitleriniz , incelemeleriniz yerindeyse ve doğrulanırsa , gelecek ay bi kaç arkadaşımızın oyunlara girişi engellenecek ve puanları sıfırlanacaktır..
Saygılarımızla
Buraya yazılan her oyunun inceleneceğini tekrar belirtirim , tüm sorulara , sorunlara cevabı ay sonunda vereceğimizi de hatırlatırım..
Ayrıca tespitleriniz , incelemeleriniz yerindeyse ve doğrulanırsa , gelecek ay bi kaç arkadaşımızın oyunlara girişi engellenecek ve puanları sıfırlanacaktır..
Saygılarımızla
Sözü edilen oyuncunun FLASH OYUN GALERISINE GIRIŞI SÜRESIZ OLARAK ENGELLENMIŞTIR !!!
Olaya hemen müdehale edilmesi gereği duyduk ve en kısa zamanda oyuncunun tüm rekorları - puanları silinecektir.
Saygılarımla
Olaya hemen müdehale edilmesi gereği duyduk ve en kısa zamanda oyuncunun tüm rekorları - puanları silinecektir.
Saygılarımla
Günlerce Kaleni Koru
ApaCHe 50 Bugün, saat 19:14 7 dk. 31 sn.
Adminim bu skor kesinlikle 7 dk yapılamaz ben bunu 38 yapmak için yarım saat uğraşmışken 50 7 dk nasıl olur ki?
ApaCHe 50 Bugün, saat 19:14 7 dk. 31 sn.
Adminim bu skor kesinlikle 7 dk yapılamaz ben bunu 38 yapmak için yarım saat uğraşmışken 50 7 dk nasıl olur ki?
sevgili bıdıbıdı sitesi,sitenizdeki oyunları birdaha gözden geçirmenizi diliyorum ben bunu göstermek için sürekli rekor yaptım.önce aldığım rekorlar geçmedi sonrada istemediğim rekorlar aldım.sevgilerimle.....
rekorların geçmediği oyunlarda diğer oyunlara rekor yapabillyorsunuz ,bunlar aklımda olan zanax,amiral battı
aklıma gelince yazarım,benden önceki skorlarında çoğu böyle dikkatinizi çekerim,bende bunun için hep rekor yaptım.
elli yaşında süper babanneyim,yine sevgilerimle
aklıma gelince yazarım,benden önceki skorlarında çoğu böyle dikkatinizi çekerim,bende bunun için hep rekor yaptım.
elli yaşında süper babanneyim,yine sevgilerimle
adminim galiba bu aralar oyun bölümümüzde sorun var nedeni ise apaCHE adlı üye eski üyelerden olup siteninde en iyi oyuncularından biridir onun hile yapıcanı sanmıyorum objektif bakamıyorum biliyosunuz.
ayrıca objektif bakmak gerekirse bence oyun bölümüne duyuru yapılması gerekiyo mesela efemir bi oyun oynuyo onun skoru başka oyuna gidiyo bu şikayetini burda dile getirebiliyo fakat bir cok üye varki foruma girmiyo tabi bu şekil şikayetlerinide belirtemiyo ve bu oyunlarda o arkadaşları hile yapmış zanı altında bırakıyo
özür dilerim haddim olmayarak karıştım ve bunları söylemek istedim misal bende eskiden cok oyun oynardım ve foruma hiç girmezdim burda yazılanlardan haberim yoktu
ayrıca objektif bakmak gerekirse bence oyun bölümüne duyuru yapılması gerekiyo mesela efemir bi oyun oynuyo onun skoru başka oyuna gidiyo bu şikayetini burda dile getirebiliyo fakat bir cok üye varki foruma girmiyo tabi bu şekil şikayetlerinide belirtemiyo ve bu oyunlarda o arkadaşları hile yapmış zanı altında bırakıyo
özür dilerim haddim olmayarak karıştım ve bunları söylemek istedim misal bende eskiden cok oyun oynardım ve foruma hiç girmezdim burda yazılanlardan haberim yoktu
evet crazy son 1 haftada 2 yere gerekli bağlantılar konuldu zaten , bi 3. yer içinde planlama yapılıyor ama kesin değil
Diğer yazılanlar için ise , bir yapı değişikliğine gidilerek , sorunun ortadan kalkması için en detaylı yöntemler devreye sokulacaktır.
Diğer yazılanlar için ise , bir yapı değişikliğine gidilerek , sorunun ortadan kalkması için en detaylı yöntemler devreye sokulacaktır.
şunu belirtmek istiyorum "zannetmiyorum sanmıyorumlarla olmuyor"
hile yapıyo veya yapmıyo bunu belirtmedim.yazdığım başlık Incelenmesini Talep Ettiğiniz Oyunlar ve bu skor 7 dk yapılamaz incelensin diye yazdım.
Admine
hile yapıyo veya yapmıyo bunu belirtmedim.yazdığım başlık Incelenmesini Talep Ettiğiniz Oyunlar ve bu skor 7 dk yapılamaz incelensin diye yazdım.
Admine
Değerli &SILA ,
burada herkes iyiniyetle görüşünü belirtiyor ve düşüncelerini açıklıyor , kişileri, buraya yazdıkları mesajlar için , polemiğe çekmeye gerek yok
Biz kimin skoru olursa olsun , ne zaman kırılmış olursa olsun buraya yazılan ve yazılacak olan Inceleme Taleplerini Değerlendireceğiz , ona göre ayarlarımızı , politikamızı şekillendireceğiz.
Merak etmeyin , sizlere en iyi hizmeti vermek için , sitemizle ilgili sorunlarınızı çözmek için burdayız
burada herkes iyiniyetle görüşünü belirtiyor ve düşüncelerini açıklıyor , kişileri, buraya yazdıkları mesajlar için , polemiğe çekmeye gerek yok
Biz kimin skoru olursa olsun , ne zaman kırılmış olursa olsun buraya yazılan ve yazılacak olan Inceleme Taleplerini Değerlendireceğiz , ona göre ayarlarımızı , politikamızı şekillendireceğiz.
Merak etmeyin , sizlere en iyi hizmeti vermek için , sitemizle ilgili sorunlarınızı çözmek için burdayız
sıla ben senin ismini vermedim sanmıyorumlarla zannetmiyorumlarla olmadığını bende biliyorum veeeee sana ilk defa acık ve net olarak diyorumki beni karşına alma bunu sakın yapma sıla yeterrr her sözü üstüne cekip polemik yaratıyosun ve ne yapıp ne edip üste cıkıyosun ama şuan çok sinirlendim sakın sıla benim yazdığım hiç bir konuya cevap verme .....................................
ben bu forumda herkeze sıcak davranıyorum ve herkezi cok seviyorum fakat şimdiden sonra sıla adlı üyeye kötü bi söz yazarsamkii yazmam bunu kendime yakıştırmam yinede herkezden tüm arkadaşlarımdan özür dilerimm .............
ben bu forumda herkeze sıcak davranıyorum ve herkezi cok seviyorum fakat şimdiden sonra sıla adlı üyeye kötü bi söz yazarsamkii yazmam bunu kendime yakıştırmam yinede herkezden tüm arkadaşlarımdan özür dilerimm .............
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.

SANA KATILIYORUM