LIVE
🏛️ LEGEND Pepsi Jet Ski record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Notorious Sassy record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Alyansi neden dorduncu parmagimiza takarız?

started by matrax 19 January 2009 17-year-old topic 15 Replies 8.746

Bunun, Cinliler'in anlattigi cok guzel ve inandirici bir aciklamasi var... Basparmak, anne-babanizi, Isaret parmagi, kardeslerinizi, Orta parmak, sizi, Dorduncu parmak (yani yuzuk parmagi), hayat arkadasinizi, Ve serce parmak, cocuklarinizi temsil eder. Ilk once avuclarinizi birbirine bakacak sekilde acin. Orta parmaklari bukun ve sirt sirta birlestirin. Daha sonra kalan dort parmaginizi da sekildeki gibi acip, uc uca getirin. Simdi, anne babanizi temsil eden basparmaklarinizi ayirmaya calisin... Acilacaktir, cunku anne babaniz sizinle birlikte omur boyu yasamayacaktir. Er ya da gec onlardan ayrilmak zorundasiniz. Bas parmaklarinizi onceki gibi birlestirip, kardeslerinizi temsil eden isaret parmaklarinizi ayirin. Onlar da ayrilacaktir, cunku kardesleriniz kendi ailelerini kurup, ayri bir hayat secer. Isaret parmaklarinizi birlestirip, cocuklarinizi temsil eden serce parmaklarinizi ayirin. Onlar da ayrilicak, cunku cocuklar da evlenir ve bir gun kendi hayatlarini kurar. Son olarak serce parmaklarinizi birlestirip, eslerinizi temsil eden yuzuk parmaklarinizi ayirmaya calisin. Ayiramadiginizi gorunce sasiracaksiniz. Cunku kari-kocalar hayat boyu bir arada yasarlar... Iyi gunde ve kotu gunde...

Yaşamınız boyunca lazım olur mu bilmem ama aklınızda bulunsun...

Evlilik yüzüğü neden hep aynı parmağımızdadır da, neden
Işaret parmağı Baş parmak ya da Serçe parmak değil de neden Yüzük
Parmağı...

Evlilik yüzüğünü ilk defa eski mısır prensesi nefertiti takmıştır...o yıllardaki
Tıbbın ne kadar ilerde olduğu ayrı bir tartışma konusudur ama yüzyıllar
Sonra anlaşılmıştır ki direk kalbe giden tek damar evlilik yüzüğünü taktığımız Parmaktadır..

Başka hiç bir parmağımızdan direk kalbe giden bir damar yoktur...
https://galeri.bidibidi.com/albumler/galerim/19635/2yum6gw.gif
yaww 10 dk uğraştım parmaklarımlaa hakkatte ayrılmıyoo yüzük parmağı bey_mer yanımda oda deniyoo yorumunu sonra yazacakmışş :D :D :D

ammaaa gelelim bide şu yönüne ee eşlerde ömür boyu beraber kalmıyoo ayrılıyolarr çoookkk eskidenmişş 50 yıllık evliliklerr şimdi kalmadı maaleseff acaba yüzük parmakların başka bi acıklaması varmıdırr neden ayrılmıyoo bak merak ettim bunun başka bi acıklamasını bul bana matrax :roll: :D :D :D
öncelikle üzgün olduğumu ifade ederekten arama yaptım ama bu konuyu göstermedi daha önce eklenebileceğini düşündüm aradığım halde bulamadım...Aynı olmasada hemen hemen aynı denilebilir...

gelelim cr@zy'ye walla benim rahmetlik nenemle dedem 70 sene evli kaldılar ve ben onların sevgisine saygısına anlayışına akıl almaz derecede hayrandım..ama bugünkü insanlara bakıyorum eğer işin içinde maddiyat kötü gibi bi durum varsa kesinlikle dönüp bakmıyorlar bile bu iş olmaz diyorlar uzun lafın kısası mantık evliliği (maddiyat evliliği) yapıyorlar... Aslında bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum milletin rezilliğini evlendirme programlarında görüyoruz... Onları izlemeniz yeterli...
bey_mer'ede teşekkr ederim.. EL-AZIZ'den selamlar...
https://galeri.bidibidi.com/albumler/galerim/19635/2yum6gw.gif
ya hakkaten biz crayz az önce denedik benim yüzük parmağım biraz ayrılıyo ama matrax yukarıkaki yorumundan sonra anladımki aşk ve sevgiyle yapılan evlilikte sanırım bu parmaklar biraz acıyo.yaaa zaten ayrılmasa bile bu parmaklar adam bana 50 yıl nası tahammül etsin yazık zaten verem olur :lol: :lol: :lol:
Arkadaşlar bu konu hakkındaki yorumlarınızı eski konuda yaparsanız daha güzel olacak bu konu çöpe gittginde mesajınız bosa gitmemiş olur :wink:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tatlı cadı bu konu diğer konudan farklı dikkat ettiysen matrax burda bize detaylı anlatmışş ve değişik bi acıklama yapmışş ...
olsun yorumum çöpe gitsin hiç önemli değil ben de kalsında

_
bey_mer wrote:ya hakkaten biz crayz az önce denedik benim yüzük parmağım biraz ayrılıyo ama matrax yukarıkaki yorumundan sonra anladımki aşk ve sevgiyle yapılan evlilikte sanırım bu parmaklar biraz acıyo.yaaa zaten ayrılmasa bile bu parmaklar adam bana 50 yıl nası tahammül etsin yazık zaten verem olur :lol: :lol: :lol:

3 seneye varmazz verem olmaları bey_mer hiç merak etme :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
doğru diyon valla zaten 5 yıl geçti artı 3 daha vaybe 8 ettimi sana zaten o kadar dayanırsa bu adam demekki beni gerçekten seviyodur heralde

bakalım zaman ne gösterecek :lol: :lol: :lol:

( şaka bi yana allah aşkımı benim başımdan eksik etmesi
n)
7+3 =10 vay bee rekor olur hee :D :D :D

töbe töbeee Allah kimsenin yuvasını huzurunu bozmasın :D
amin amin düşmanımın bile (ya yada düşmanımınki fark etmez ) :lol: :lol: :lol:
tövbe tövbe

_
bey_mer wrote:amin amin düşmanımın bile (ya yada düşmanımınki fark etmez ) :lol: :lol: :lol:
tövbe tövbe

_

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
[email protected]@yer wrote:
bey_mer wrote:amin amin düşmanımın bile (ya yada düşmanımınki fark etmez ) :lol: :lol: :lol:
tövbe tövbe

_

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
bencede ALLAH kimsenin yuvasını bozmasın çok kötü birşeydir herhalde ALLAH herkese mutlu mesut yuva nasip etsin.(AMIN)

gerçekten inanılmaz bi olay bence :D :D

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.