LIVE
🏛️ LEGEND Militarywar record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Pang 2001 record held by efemir for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

neden kimse yokkkkk......

started by siyahbeyaz 28 September 2006 20-year-old topic 31 Replies 17.279
ama olmaz ki yaa... tek başına eğlenilmiyo. nerdesiniz ya...bakın bi giderim bidaha gelmem ha :) :mrgreen:
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
yorgunluk argınlık... ne diyelim.. aaaa.. öyle giderim falan .. alındım şimdi. :D
ilk olarak hoş geldin diyim... yok öyle alınmak filan:) tamam yorgunlukta ya siz hepiniz aynı anda mı yoruluyosunuz:) can sıkıntısından patladım burda:):) olmuyo ama bak yönetimi ele alıcam ona göre:) :mrgreen: :tumble: :mrgreen: :)
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
Gerçekten haklısınız, ama... :oops:

Aslında butip durumlarda sıkıntınızı oyun oynayarak ya da resim galerimize göz atarak geçirebilirsiniz.

Dün yepyeni oyunlar ve resimler ekledim.. Eklemeye de devam ediyorum

Daha oyunlarda rekorlarımız kırılmadı :D
sen öyle zannet:) ben kırdım rekorları:):):) hem kimi oyunda rekor yok.... bak ne kadar aktif bi üyeyim:):):)
tabı ıs yok guc yok benım gıbı 24 saat burdasın arkadaslarımız calısıyo hanfendı senın benım gıbı yatmıyo:D:D:D:D
sessiz_firtina wrote:tabı ıs yok guc yok benım gıbı 24 saat burdasın arkadaslarımız calısıyo hanfendı senın benım gıbı yatmıyo:D:D:D:D
kim demiş yattığımı :huh: 2 aydır günde ortalama 3 bilemedin 4 saat uyuyorum yaaaaa.... ( karnıyarığı unut):):):)
ne guzel en ıyısını yapıyon adamınnn bırı gunde bır saat uyuyarak suanda kac tane fabrıkası warmıs tabıkı senın gıbı oturarak degıl calısarak:D:D

karnıyarık yoksa benı unut::D:D:D
kim kimi unutcak şimdi yaff :? :| :roll: :roll: :D :D

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
karnı yarık yoksa ben yokum onu bılsınde:D:D:D

bak yapmıyosan anam soylıcem o yapsın canım cektı dıyom yahu:D:D:D
sessiz_firtina wrote:ne guzel en ıyısını yapıyon adamınnn bırı gunde bır saat uyuyarak suanda kac tane fabrıkası warmıs tabıkı senın gıbı oturarak degıl calısarak:D:D

karnıyarık yoksa benı unut::D:D:D
pardon sizi hatırlayamadım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :lol: :) :mrgreen:
wayyyyyy wayyyyyyy demek oyle pekı oyle olsun bakalım
ya karnıyarık sana helal olsun be :D cimrilik yok genlerimde :D ama ayranı untma :lol: :lol: :lol:
tamam ayranıda getırıyomda cıcıkızın sordugu gıbı hanı adres:D:D

nasıl gelcez
sessiz_firtina wrote:tamam ayranıda getırıyomda cıcıkızın sordugu gıbı hanı adres:D:D

nasıl gelcez
he ya bak bu sefer de çağırmayacak bisi sessiz gitti karnıyarık la çikolata... :( :D
siyahbeyazz hadi bak yoladyımm hanki istikamete gidecemm... :roll: :D

Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..

TAKLITLERIMDEN SAKININ
üst geçitten karşıya geçip düz yürüyün ilk ayrımdan yukarı çıkın sağdaki 2. bina(giriş yandan)hadi bekliyom
tamam ama bugünlük yetişemiyeceğiz galiba..

neyse artık. yarına.. :P
yetişiris yetişiris tamam zaten üst geçit bize yakın :D
bıdıbıdı kola var bak sööleyimm.. :D :D :D

TAKLITLERIMDEN SAKININ
:roll: yetişemicez dedim sana :roll:

bi bildiğim var bekle... :x
siz bilrisiniz. ben daveti yaptım isteyen gelir:)siz bilrisiniz. ben daveti yaptım isteyen gelir:)
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.