LIVE
Loading stream......

aşk acısı çekenlere

started by fatih.hat 09 January 2009 17-year-old topic 27 Replies 16.467
YouTube

çok güzel.5 dakkanızı ayırıp bir izleyiverin.sakın intihara kalkışmayın haa acı çekenler.
No Mercyyyyyyyyyyy
ben niye izleyemiyooommm yaa :bidibidi_msn53: :bidibidi_msn53:
IZLEYIN DEMIŞIN SENI KIRMAMAK IÇIN IZLEDIM AMA RESIMLERI BE?ENMEDIM :bidibidi_msn45:
SESTE O KADAR IYI DE?IL BENCE

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
CR@ZY ÇÜNKÜ YOUTUBE VIDEOSU AÇILMAYABILIR

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
fatih video önce http://www.bidibidi.tv.tr/ paylaşıp ondan sonra burda yayınlasaydın herkes daha rahat izlerdi.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
ilk defa yaptım.kusura bakmayın da gayet çok güzel çalışıyor.seste çok güzel çıkıyor.nerde bir sorun var ben anlayamadım.
No Mercyyyyyyyyyyy

bende izleyemedim yaa, meraktan ölcemm :roll: :roll: :shock:
ya nasıl izleyemiyorsunuz anlamadım.sonucta aynı sayfa değilmi.bende açılıyor.seste çok iyi.amaaan neyse ya.zaten tekrar yapacam adminin dediği gibi.o zaman izlersiniz.tabi yapabilirsem :D
No Mercyyyyyyyyyyy
bekliyoz fatihh sabırsızlık la hadiiiii :bidibidi_msn5:
bende senden bekliyom.hadi cabucak cvp yazda bende yapayım :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
tmm tmm yazdımm :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
Fatih youtube Türkiyede yasak oldugu için direk göremiyoruz videoyuyu.
&

heee nasıl görcez ozaman, ama ben çok merak ettim

şimdi, uyyamam valla bu gece, bişeyler yapın :D
yaa yapıyo yyiğenim izlicez inş :yahoo51:

ay inşallaaaahh, yoksa pazartesiye anca izlerim

hadi çabuk olun uyku sağlığım için :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Bunu yasal yollarla izleyemezsiniz :lol: ya baska siteden bulacak aynı videoyu yada yasal olmayan yolla isleyceksiniz :wink:
&
çok komiksin deniz.dalga geciyon dimi.küstüm.ya tatlı cadı bende onu diyorum işte.madem siz izleyemiyorsunuz.o zaman ben nasıl izliyorum.sıla da izlemiş.aynı sayfaya girmiyoz mu sonucta.bizdeacılıyordasizde niye açılmıyor.
No Mercyyyyyyyyyyy
BEN ANLATIYM SIZEEE HE HE YINE BEEEENNNNN :twisted:
ÇOK PERT RESIMLER VAR YANI KANLI KESIK RESIMLER SES ERKEK SESI BEN BE?ENMEDIM IŞTE BUDUR
:lol2: SÜPER ANLATTIM AMA :lol2:

nasıl olursa olsun izlicezzz taktım ben yiğenim yapamassa ben yükliyecem ama yinede kuzuma izletcem :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

valla bak şimdi daha çok merak ettim,

&SILA biraz daha anlatırmısın :twisted:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.