LIVE
🏛️ LEGEND How Many Is Bigger Than How Many record held by aysemm for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Desert Attack record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Newsboy
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

4-4 lük Malatya

started by tatlı cadı 07 January 2009 17-year-old topic 8 Replies 4.263
Adı hititçe 'bal diyarı' anlamında "maldia" dan gelir.Plaka numaramızın hakkını veren dort dortluk bi sehirdir.(44).takıntımız heryerine yayılmıstır.Dunya'nın nerede olursanız sonu 44 ile biten bi plaka varsa onune atlayın,kesin Malatayalıdır.

**Doğunun Parisi Malatya'dır derler, bize gore Avrupa da Paris diye bir yer var batının Malatyasıdır ..:)
**Batının doğusu, doğunun batısı, kuzeyin güneyi, güneyin kuzeyi olarak kabul edilebiliriz :).
**En akıllımız Cumhurbaskanı oldu en delimiz Papa'yı vurdu deseler de her sektore insan yetistirme potansiyelimiz vardır.
**Kayısımızla unluyuz ama hediyelik dısında kaysı almayız, cogumuz kayısı sevmeyiz.CAppy ve dimes kayısı suyundan kacarız.(cunku hangi kayısılardan su yaptıklarını biliriz) ;)
**icindeyken kurtulamadık surdan deriz.Kendisinden uzaklaştıkça daha bir severiz, kıymete biner; gurbetteki malatyalılar da benim gibi düşündüğünden olacak, nerede bir malatyalı görsek, akraba çıkmak için azami çabayı sarf ederiz :)
**Zaman zaman skandallarla gundeme geliriz.Ama buraya ugrayan dost edinmeden gitmez.
**Malatyaspor bi cıkar bi duser.Hangi ligde oynadıgımızı takımın kendi oyuncuları bile unutur bazen
**dört bölgenin kesiştiği bi yerde olduğumuzdan dört bölge insanının özelliklerini bünyemizde barındırırız. Bi ilçemiz bi ilçesine benzemez.
**Elazıgla cekismemiz dillere destan olmustur.Neden cekistigimizi bilmeyiz ama.Sorsanız ''BIlmem babam da sevmezdi deriz.Dunyanın en buyuk 2.derbisi Malatyaspor-Elazıgspor macıdır.
**Şivemiz samimidir içtendir.Cekimlerimiz biraz farklıdır :)
geliyim
geliyin
geliyi

geliyik
geliyiniz
geliyiler

cümle: gardaş sen şunu dut, ben tudun kölgesine uzanam.
meali: kardeş sen şunu tut, ben dutun gölgesine uzanayım.

Görüldüğü gibi meal cümle esas cümlenin yanında samimiyetsiz kalır.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
cümle: gardaş sen şunu dut, ben tudun kölgesine uzanam.
meali: kardeş sen şunu tut, ben dutun gölgesine uzanayım.

Görüldüğü gibi meal cümle esas cümlenin yanında samimiyetsiz kalır.

olaganüstü bi tanımlama olaganüstü bi yazıı ,

ellerine sağlık tatlı cadı :D
Sagol denizdibi
Kayısımızla unluyuz ama hediyelik dısında kaysı almayız, cogumuz kayısı sevmeyiz.CAppy ve dimes kayısı suyundan kacarız.(cunku hangi kayısılardan su yaptıklarını biliriz)
Çok doğru
icindeyken kurtulamadık surdan deriz.Kendisinden uzaklaştıkça daha bir severiz, kıymete biner;
Bazen bendede oluyor :D
Zaman zaman skandallarla gundeme geliriz.Ama buraya ugrayan dost edinmeden gitmez
Benden anlayın artık :wink: benim gibi dos bulunmaz :mrgreen:
dört bölgenin kesiştiği bi yerde olduğumuzdan dört bölge insanının özelliklerini bünyemizde barındırırız. Bi ilçemiz bi ilçesine benzemez.
Aynen öyle :arrow:

Geliyoruz gidiyoruz sizi evde bulamıyığ.

Diyecem MALATYALIYIM Diyeceksiniz Öviniyi
&
Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

tatlı cadı wrote:**En akıllımız Cumhurbaskanı oldu en delimiz Papa'yı vurdu deseler de her sektore insan yetistirme potansiyelimiz vardır.
emeğine sağlık tatlı cadı :D
Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var. :D :D büşra kıs ne güsel bi imza bndemi kullansam :roll: :wink: :arrow:

vaaayyyy siz neymişsiniz be öyle.malatya malatya bulunmaz eşin :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
malatya öyledir :wink:

ellerine sağlık tatlı cadı :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
fatihhat wrote:malatya malatya bulunmaz eşi
Ne güzel demişler dimi :wink:
selin44 wrote:emeğine sağlık tatlı cadı
saol canım
CIVCIV wrote:ellerine sağlık tatlı cadı
sagol civciv
&
Malatya merkez kafasına göre herkes... :wink:
&
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.