LIVE
🏛️ LEGEND Coyote Roll record held by muhammed2002 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND 9 Ball Pool record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

bıdıbıdı.com ile tanışma hikayeniz ?

started by denizindibi 12 November 2008 17-year-old topic 44 Replies 31.085

hadi arkadaşlar herkes bıdıbıdı.com'un müdavimi olma yolundaki ilk hikayesini tanışma hikayesini yazsın,bıdıbıdı.com'la nasıl tanıştınız ...
aylaaaarr aylar önce arkadaşım bana bıdıbıdı'nın oyunlarını anlattı cok merak etmiştim hemen girdim bi kaç oyun oynadım hoşuma gitti hemen üye oldum daha sonra oyunlardan sıkıldım forum'a girdim bi kaç konuya yorum yazdım oyun delisi herzamanki gibi deliliği üsünde benim yorumlarıma cevap verdi ilk önceleri sessiz sakin biriydim :mrgreen: yorumumu yazar cıkardım gel görkiii günlerden bir gün tatlı cadı ve denizindibi ile konularda yazışmaya başladık ne olduysa o gün oldu çenem düştü ve konu acmaya başladım. :deal:

aslında herşeyden cabuk sıkılan biri olduğum için burdan da sıkılıcağımı düşünüyodum fakat yanıldım sıkılmak nekii 7/24 forum'dan cıkmaz hale geldim bıdıbıdı bende bi bağımlılık oldu aile gibiyiz artık ve beeeennn bıdıbıdı ailemi cok seviyorum :yahoo60:

vay beee ne döktürdüm ama :lol2: :lol2:
bir haziran günüydü... sahar bana bidibidi'den bahsedip duruyordu... dayanamadım dedim bakayım neyin nesi kimin fesi... bakmaz olaydım...kendimi siteye üye olurken buldum :lol2: ondan sonrası malum...yaz aylarında köyde olduğum için pek aktif olmadım amma we lakin köyden geldim kendimi burda buldum :lol2:
SaDeCe GüLüMSe :)

hani nerde hikayeler, nerdesiniz arkadaşlaaaaaaaaaarr , hadi online olan herkes buraya , emeğe saygı lütfenn :lol2: :lol2: :lol2:
ee sizin tanışma hikayenizide bekliyoruz denizindibi hanım :yahoo33: :bidibidi_msn5:

benim öyle bi hikayem varkiiiiiiiiiiii, en son ben anlatmayı düşünüyorum :lol2: :lol2: :lol2:
ama önce emeğe saygııı lütfenn :lol2: :lol2: :lol2:
ilk saygılı ben oldum bahh değerimi bil sıra sendee :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

dur biii acele etme , milletin hikayesini merak ediyorumm, herkes yazsın bende yazacam, ama çok ısrar ediyosan yarın sabah sen gelene kadar hazırlarım cr@zy :lol2: :lol2: :lol2:
güzel konu açmışsın denizindibi ama şimdi ben ne yazacağımı bile bilmiyorum ki yani benim hiç öyle bir hikayem olmadı..:lol: :lol:

Sevdiğim bi abim siteyi tavsiye etti bende girdim baktım ...üye oldum o gün bugündür bi daha da çıkamadım işte..

ama ben sizin hikayelernizi gerçekten merak ediyorum yani siteyi birisi tavsiye ettiyse hangi yönüyle tavsiye etti siz bulduysanız hangi konuyu ararken buldunuz siteye girdiğinizde ilk neye baktınız,ilk ne dikkatinizi çekti neyi sevdiniz,neyi sevmediniz.....bunlar sitenin daha çok üye kazanması için önemli şeyler diye düşünüyorum....

bu arada çok sorulu bi konuşma oldu farkındayım.. :mrgreen:
vayy betül baya ayrıntı istiyon hee ben o ayrıntılara girersem kavga cıkar oyun bölümünde :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
dediğim gibi sizin vereceğiniz bu bilgiler sayesinde ona göre bi düzenleme yapılabilir ona göre bi değerlendirme yapılır yani...

bıkkınlık yok, bıkkınlık yok, herkes anlatacak , uzun yada kısa, mutlaka herkesin bi hikayesi vardır, hadi cr@zy anlat anlat anlat anlat :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
benım tanısma hıkayem sole yıne bır karlı kıs aksamı yorulmus bır vazıyette eve gelırken moralım eksılerde ıdı dedıler bıdıbıdı yapma bana bu soze baya bı taktım gunlerce agladım huzunlu gectı gunler derken dedım ne demekmıs bu bıdıbıd gogleye bı yazayım derken bu sıteye uye olmus buldum kendımı :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
(DIKKAT hıkayenın bır kısmı hayal urunudur)
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
Valla bana kimse bişey tavsiye etmedi.internette oyun oynuyodum ve farkında olmadan BIDIBIDI ya girmişim.oyun sonunda tebrikler 1. oldunuz dedi her zaman ki gibi :king: ve şöyle bişeyde yazıyodu AH KEŞKE SITEMIZE ÜYE OLSAYDINIZ aslında dikkatimi çeken bu söz oldu ilk kez bi sitede böyle bi yazıyla karşılaştım ve o gün siteyi biraz inceledikten sonra üye oldum ve çokta memnun kaldım

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
&SILA wrote:Valla bana kimse bişey tavsiye etmedi.internette oyun oynuyodum ve farkında olmadan BIDIBIDI ya girmişim.oyun sonunda tebrikler 1. oldunuz dedi her zaman ki gibi :king: ve şöyle bişeyde yazıyodu AH KEŞKE SITEMIZE ÜYE OLSAYDINIZ aslında dikkatimi çeken bu söz oldu ilk kez bi sitede böyle bi yazıyla karşılaştım ve o gün siteyi biraz inceledikten sonra üye oldum ve çokta memnun kaldım
gerçekten etkileyici bi anlatım, teşekkürler &SILA :mrgreen:
yaa bana niye AH KEŞKE SITEMIZE ÜYE OLSAYDINIZ yazısı hiç görünmedi bu işte bi iş varr kıskançlık moduna girmek üzreyim :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

demekki sistem bile tanıyo kime

AH KEŞKE SITEMIZE ÜYE OLSAYDINIZ

diyeceği üyeyi biliyo :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
YA ARKADAŞLAR SIZ BIR ALEMSINIZ :bidibidi_msn5: DAHA YENI OKUDUM YORUMLARINIZI.VALLA BANA ÖYLE BI YAZI GELDI AMA ŞUAN YAZIYOMU BILEMIYORUM.BIDIBIDI DIYOMUDUR ACABA AH YAZMAZ OLAYDIK DIYE :roll:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
&SILA wrote:YA ARKADAŞLAR SIZ BIR ALEMSINIZ :bidibidi_msn5: DAHA YENI OKUDUM YORUMLARINIZI.VALLA BANA ÖYLE BI YAZI GELDI AMA ŞUAN YAZIYOMU BILEMIYORUM.BIDIBIDI DIYOMUDUR ACABA AH YAZMAZ OLAYDIK DIYE :roll:
olurmu öyle şey sıla, bıdıbıdı senin gibi bi üyeye sahip olduğu

için seviniyodur bence, ama o yazı bize gelseydi aynı fikirde

olurmuydu bilmiyorum :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
puslu bir nisan sabahıydı.sahar sayesinde tanışmıştım onunla.onu ilk gördüğümde kendimi alamadım bişeyler yapamamaktan.hemen mesajlar,konular,oyunlar.aman Allahım dedim bu nasıl bir sitedir.bu ne güzel bir sitedir.Allahım sana şükürler olsun böyle bir siteyle karşılaştırdığın için dedim.hemen sevgili bidibidi üyeleriyle tanıştım.oyun delisine çok kanım ısınmıştı.arkasından tatlı cadı,crazy,denizindibi derken bugünlere geldik işte. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.